Välkommen till

Lodjursstråket 1

Lodjursstråket 1
1:a Karlatornet

Kvadratsmart etta med balkong

På våning 14 finns nu möjligheten att köpa en 1:a i Göteborg första skyskrapa. Här erbjuds en kvadratsmart lägenhet med lyxen av balkong. Separat lägenhetsförråd finns på samma våningsplan. Ett boende som präglas av stilrena och lyxiga materialval med en tanke bakom varje detalj. Utöver ett hem följer här även med lyxigheter som en reception varifrån man kan beställa room-service eller boka städning. I huset finns även gym, kylrum i entréplan för matleverans, bio och restaurang. Inte minst kommer det finnas en sky-bar på våning 69 med en hänförande utsikt! Utanför dörren kommer sedermera en ny stadsdel öppna upp sig med ett ännu bredare serviceutbud.

Läs hela beskrivningen
Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Väggar målade i kulör NCS S 0500-N (vit).

Golv, ekparkett (vitlaserat).

Släta innerdörrar kulör NCS S 0500-N. Tamburdörr, säkerhetsdörr.

Infällda vita spotlights i hall, bad/wc.

Garderober, släta luckor med greppspår i varmgrå kulör.

Kök
Släta luckor med greppspår i varmgrå kulör, bänkskiva och stänkskydd i kvartskomposit. Vitvaror från Electrolux: Induktionshäll, varmluftsugn och integrerad diskmaskin samt kyl/frys.

Badrum
Kakel: Ljusgrå granitkeramik 60*30, fogfärg grå, sättning stående rak.
Klinkergolv: Ljusgrå granitkeramik 30*30 (10*10 i dusch), fogfärg grå, sättning rak.

Utrustat med: Rektangulärt handfat i vitt porslin med handukstång i krom i underkant, spegelskåp med belysning nedtill samt vägguttag i skåp. Duschvägg i klarglas, golvstående toalettstol, handdukstork och Electrolux kombimaskin.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Lindholmen
På Lindholmen möts historia och framtid i skön harmoni. När man kliver av färjan på
Lindholmspiren hamnar man mitt i Lindholmen Science Park, där många företag och skolor har sina verksamheter. Området i stort är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter. Här kommer bland annat Göteborgs första riktiga skyskrapa, Karlatornet, att byggas.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Lindholmen till Eriksberg och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

På Lindholmen finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.
Gröna oaser finner man exempelvis i Keillers Park och för den som vill motionera finns flera anläggningar att välja mellan.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Lindholmspiren, Slottsberget eller Eriksberg och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats finns möjlighet i Västra Sannegårdshamnens båtklubb eller i Eriksbergsdockan.

Lindholmen inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta