Välkommen till

Stomvägen 8

Stomvägen 8
2:a Askim

Havsutsikt / 18 kvm balkong

Välkommen till denna härliga 2:a högt upp i huset som har en mycket fin inglasad balkong på 18 kvm och utsikt mot havet och Askimsviken. Modernt inredd med praktisk planlösning för 1-2 personer, kök med öppen planlösning. Mysigt sovrum med havsutsikt och smarta skjutdörrar. Helkaklat och smakfullt badrum med dusch. Relaxavdelning i föreningen. Rymlig klädkammare/arbetsrum. Parkeringsgarage under huset. Lugn boendemiljö med livsmedelsbutik i markplan, gångavstånd till havet och bussen.

Läs hela beskrivningen
Mats
ansvarig mäklare
Mats Jacobsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0708-68 99 11 mats.jacobsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Mats
ansvarig mäklare
Mats Jacobsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0708-68 99 11 mats.jacobsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Entréhallen har access till badrum. Hela lägenheten har parkettgolv. Köket är ett L-kök med kyl/frys, spis, fläkt och diskmaskin från 2012. Rymligt vardagsrum med öppen planlösning till kök och utgång till en 18 kvm stor balkong som är inglasad och dessutom är utrustad med automatiska solskydd och trätrall. Från balkongen har man fantastisk utsikt över nejden och ut mot havet och Askimsviken. Sovrummet har plats för en dubbelsäng och två skjutdörrar för att kunna "smita ut" från var sin sida av sängen. Badrummet är helkaklat med ljust kakel och är utrustat med dusch, handdukstork, wc, tvättställ samt tvättmaskin och torktumlare. Klädkammaren är rymlig.

Parkeringsgarage under huset. Föreningen äger två hus och har gemensam relaxlokal med bastu och altan med grill samt övernattningslägenhet. Närhet till bageri. Tandvården, vårdcentralen, frisör och matrestaurang finns på torget vid huset och bussen till stan endast 300 meter bort.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Askim

Vita segel, skogspromenader och staden om hörnet


Med den västra delen vid Askimsviken och den östra gränsande till Sisjön och Sandsjöbacka naturreservat är Askim en härlig plats att bo på. Redan på 1200-talet låg här Askims by. Askim har sedan dess bebyggts successivt och idag består bebyggelsen av en charmig blandning av äldre sekelskiftesvillor, radhusområden, flerbostadshus och nybyggnationer.

Askim är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och grundskolor att välja på. Föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, ishockey och ridsport. Askims simhall har simträning, simskola och gym.

Med bil eller buss tar du dig lätt till centrala Göteborg med sitt stora utbud av shopping, matställen och nöjesliv. Sisjöns industriområde har mataffärer, stormarknader, träningsställen och apotek. Alldeles i närheten ligger också Högsbo 421 och Frölunda Torg.

Askim gränsar till Sandsjöbacka naturreservat, ett vidsträckt grönområde med flera vandringsleder och två badsjöar, Sisjön och Oxsjön. Fina havsbad har Askimsbadet, Hovåsbadet och Marholmen. I Askimsviken finns flera småbåtshamnar och strax utanför öppnar sig skärgården. Området längst in i viken kallas Välen och är ett unikt natur- och strövområde.

Askim inbjuder till ett behagligt och aktivt boende nära hav och. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta