Välkommen till

Engdahlsgatan 4D

Engdahlsgatan 4D
2:a Johanneberg

Väldisponerad gaveltvåa med utmärkt läge i lugnt område nära Chalmers

Några minuter från Chalmers ligger denna välplanerade gaveltvåa i attraktiva Johanneberg. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum, modernt kök renoverat 2020, sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum. Fina parkettgolv, en fransk balkong och fantastiskt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier är några av de attribut som förgyller denna bostaden. Mycket stabil bostadsrättsförening med låg belåningsgrad och låga avgifter. Beläget i lugna kvarter med direkt närhet till innerstadens puls och rikliga utbud av restauranger och kaféer. Goda kommunikationer strax utanför porten.

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på victoria.wigerud@lundin.se.

Lägenhetens 43 kvm disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för avhängning i en nisch. Parkettgolv och vitmålade väggar. Lägenheten har genomgående generös takhöjd som bidrar med en känsla av rymd.

Trivsamt vardagsrum som präglas av ett generöst fönsterparti som sträcker sig längs ena väggen och bidrar med rikligt ljusinsläpp. Rummet kan inredas med soffa, matsalsbord och övrigt möblemang. Parkettgolv och vitmålade väggar med en fondvägg målat i grått.

Modernt kök renoverat 2020 med köksinredning från Ikea. Stänkskydd i kakel och bänkytor i laminat. Den maskinella utrustningen består av glaskeramikhäll (Husqvarna), kolfilterfläkt (Ikea), inbyggd varmluftsugn (Electrolux), inbyggnadsmikro (Ikea), diskmaskin (Electrolux) samt kyl med frys (Electrolux). Laminatgolv och vitmålade väggar. Ett dubbelfönster bidrar med ljusinsläpp.

Ljust sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Goda förvaringsmöjligheter i två rymliga garderober varav en är inbyggd. Parkettgolv och vitmålade väggar med en fondvägg målad i en greige färg. Fint ljusinsläpp från ett fönster samt en fransk balkong.

Helkaklat badrum med blått klinkergolv och vitt kakel med en dekorativ bård. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp, duschhörna med rundad glasvägg samt handdukstork. Här finns även behaglig underliggande golvvärme.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta