Välkommen till

Carl Larssonsgatan 3C

Carl Larssonsgatan 3C
3:a Örgryte Bö

Ljus gavellägenhet med sydvästbalkong & grönskande omgivningar

Näst högst upp i huset finner ni denna insynsskyddade trea med fönster i tre väderstreck mot grönskande omgivningar. Härligt vardagsrum med utgång till en rymlig balkong i sydvästläge. Snyggt renoverat kök med tidlösa materialval och gott om förvaring. Två lättmöblerade sovrum med lugnt läge. Ljust badrum med dusch och tvättmaskin. Lägenhetens ytskikt har genomgående renoverats med ljus färgsättning och fina originalgolv som slipats och behandlats med ljuspigmenterad hårdvaxolja. Generös takhöjd som bidrar med rymd, bevarade fönsterbänkar i Kolmårdsmarmor och tidstypiska garderober som ger hemmet en perfekt blandning av funktionalitet och bevarad charm.

Örgryte passar er som önskar ett centralt men ändå lugnt och tryggt boende med närhet till natur- och grönområden. Läget är optimalt med hållplats och skola inom kort avstånd. Precis intill ligger Bö affärscentrum med matbutik, pizzeria, catering/delikatessbutik, wokrestaurang samt blomsterbutik. Vill ni ta er vidare in till city gör ni det lätt med 5:ans spårvagn eller på fina cykelvägar. Det är även smidigt att ta sig ut på motorvägen för de som har bil. Det är gångavstånd till Delsjöområdets naturreservat med härlig natur och sjöar för svalkande bad. Här ligger även Skatås med motionsanläggning och elljusspår, Göteborgs fältrittklubb samt GLTK med tennisbanor och gym.

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Hallen är stor och välkomnande! Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläder vid hatthyllan. Originalparketten är slipad och behandlad med ljuspigmenterad hårdvaxolja och väggarna är målade i en ljus ton. Lägenheten är genomgående ljus och har en generös takhöjd som bidrar till en känsla av rymd.

Köket är renoverat med tidlösa materialval och modern utrustning. Den gråa köksinredningen kombineras stilfullt med en svart arbetsbänk och vitt kakel. Takhöjden utnyttjas maximalt med dubbla överskåp. Här finns induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, integrerad diskmaskin samt en svart kyl med frys. Vid renoveringen installerades extra eluttag, inklusive el i överskåpen för mikrovågsugn. Golvet är beklätt med ett slitstarkt sandfärgat vinylgolv och väggarna är målade i en ljusgrå ton. Vid fönstret finns plats för en matgrupp för fyra personer.

Vardagsrummet är härligt och präglas av ett fint ljusinsläpp samt en balkong i fritt och insynsskyddat läge med utsikt över grönskande omgivningar. Den rymliga balkongen ligger i ett underbart söderläge med sol från tidig morgon till cirka 17 på eftermiddagen. Vardagsrummet kan inredas med soffa och TV-möbel. Fiskbensparketten i original är slipad och behandlad med ljus hårdvaxolja, och väggarna är målade i en ljusgrå ton.

Lägenhetens ena sovrum har plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Här finns goda förvaringsmöjligheter i en platsbyggd skåpsvägg i tidstypisk 40-talsstil. Brädgolvet i original är slipat och behandlat med ljuspigmenterat golvlack och väggarna målade i en ljus ton. Ett fönster ger ett fint ljusinsläpp och har insynsskyddat läge mot grönska.

Det andra sovrummet har även detta plats för en dubbelsäng. Förvaringsmöjligheterna är goda med en inbyggd originalgarderob samt platsbyggda garderober med inbyggd bänk och spegel. Brädgolvet i original är slipat och behandlat med ljuspigmenterat golvlack och väggarna är målade i en ljus ton. Även här finns ett fönster med fint ljusinsläpp och insynsskyddat läge mot grönska.

Badrummet är ljust och har ett schackrutigt klinkergolv i grått och vitt med underliggande golvvärme samt helkaklade vita väggar. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp, handdukstork, tvättmaskin och dusch med draperi. Ett fönster släpper in dagsljus.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte Bö

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta