Välkommen till

Glöstorpsvägen 20

Glöstorpsvägen 20
2:a Tuve

Högt upp i huset med söderbalkong

Varmt välkomna till denna gaveltvåa högt upp i huset i en omtyckt 55+ förening. Här bor man fritt från insyn. Balkong i söderläge erbjuder möjlighet till många soltimmar.

Föreningen är välskött med stabil ekonomi och värnar om sammanhållning och gemenskap. Här anordnas årligen flera gemensamma träffar, middagar, musik- och kulturevent. Med närhet till butiker och service på torget ett stenkast från fastigheten samt med goda kommunikationer som kan ta er in till stan på ca 17 minuter har ni här ett bekvämt boende med många möjligheter.

VIKTIG INFO:
Lägenheten som säljs av Göteborgs kommun säljs med en friskrivningsklausul. Detta innebär att man som köpare inte kan göra några anspråk mot säljaren efter köpet på grund av fel eller brister. Köparen har själv ansvar för att genomföra en besiktning av fastigheten före ett köpekontrakt undertecknas. Vi ger därför möjlighet till alla intressenter att efter de inplanerade visningarna genomföra besiktning. Vänligen informera mäklaren inför besiktning. Lägenheten kommer inte att säljas på förhand och en köpare kommer inte att kunna köpa lägenheten med några villkor. Vi råder dig som intressent att ta kontakt med din bank i god tid före budgivningen startar.

BUDGIVNING:
Budgivning kommer påbörjas onsdag den 28e februari. Vänligen kontakta din bank i god tid för att säkerställa att finansieringen är i ordning.
Välkomna på den bokade visningen och hör gärna av er om ni har några frågor!

Läs hela beskrivningen
Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför entrédörren erbjuds plats för fri avhängning.

Trivsamt kök har härligt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. Köket har köksinredning i vitt och erbjuder praktiska arbetsytor med stänkskydd i vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av spis med ugn, spisfläkt samt kyl med frys. Plastmatta och ljusa väggar. Invid fönstret ryms en matplats.

Vardagsrummet är rymligt och enkelt att möblera med plats för soffgrupp, matsalsbord och övrig inredning. Rummet har parkettgolv och tapetserade väggar. Fint ljusinsläpp från ett dubbelfönster samt en balkong mot söder.

Bostadens sovrum har plats för dubbelsäng och övrig inredning. Plastmatta och ljusa tapeter. Ett dubbelfönster bidrar med ljusinsläpp.

Stort badrum med delvis kaklade väggar vid duschhörnet. Inredningen består av wc, handfat, badrumsskåp och dusch. Det är även förberett för att installera tvättmaskin.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Tuve
I Tuve bor man bekvämt och stadsnära i vackra och vidsträckta naturmiljöer, bara 10 minuter från Göteborgs centrum. Bebyggelsen består av en blandning av flerbostadshus, villaområden och ett flertal radhusområden. De olika områdena förbinds med cykel- och gångvägar.

Tuve Torg har ett köpcentrum med bland annat apotek, matbutiker, blomsteraffär och frisör. Vid torget ligger även vårdcentral och Kulturpunkten med bibliotek och kulturskola.
Ett större utbud av stormarknader och affärer finner man vid Backaplan och i Bäckebol.

För barnfamiljer finns det gott om förskolor och grundskolor i området. Här finns också flera aktiva föreningar med verksamheter inom exempelvis tennis, fotboll, friidrott och innebandy. Stora möjligheter till motion och friluftsliv hittar man vid Tuvevallens motionscentral. Alldeles intill ligger Kättilsröds 4H-gård.

Här finns vacker natur på nära avstånd. Från Tuve har man direkt tillgång till Hisingsparken och dess vackra promenadstråk och motionsslingor. Sankt Jörgen Park erbjuder både rekreation och motion. Här finns golfbana, sportklubb, spa och restaurang. Havet nås på kort tid med bil eller buss. Om sommaren ligger badvikarna Lilleby och Sillvik närmast till hands.

Tuve inbjuder till ett behagligt boende nära naturen och storstadslivet.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta