Välkommen till

Guldringen 36

Guldringen 36
2:a Tynnered

Välplanerad lägenhet med stor balkong

Stig in i denna välvårdade tvårummare, en genomgångslägenhet som bjuder in till bekvämt boende. Rymligt fräscht kök, vardagsrum med utgång till den stora balkongen.

För dig som vill åka kollektivt ligger busshållplatsen bara några minuters promenadväg bort där exempelvis 50-bussen stannar och tar er in till City via Järntorget, Brunnsparken och vidare förbi Korsvägen. Ett par hållplatser åt andra hållet finner ni Frölunda Torg.

För de boende i Guldringen finns även vacker natur med promenadvägar i närheten. Här bor man med ett härligt läge i ett välskött, mycket trivsamt område nära kommunikationer, havet med bad och båtliv, förskola och skola. Perfekt för dig som vill bo nära naturen och samtidigt snabbt och lätt kunna ta dig in till centrala Göteborg.

Välkomna att boka visningstid!

Läs hela beskrivningen
Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Välkommen in i denna trivsamma och välplanerade 2:a

Hallen har ett laminatgolv samt 2 garderober och bra plats för ytterkläder.

Köket har ljusa köksluckor i björk som renoverades 2007. Kyl/frys 2016, spis med ugn, fläkt, inbyggd microugn, bänkdiskmaskin 2018. Köket har ett klinkergolv och en rymlig matplats samt har en balkongdörr ut till loftgången.

Vardagsrummet har ett parkettgolv och utgång till en härlig balkong som går längs hela gaveln på lägenheten.

Sovrum har ett laminatgolv och även här har man en utgång till balkongen.

Badrummet har klinkergolv och helkaklade väggar. Dusch, tvättställ, spegel, toastol, tvättmaskin 2015 och vägghängda skåp.

Klädkammare

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Tynnered
I Tynnered bor man nära skog, hav och storstad. Bebyggelsen består främst av flerfamiljshus men här finns även villa- och radhusområden. Flerfamiljshusens rymliga innergårdar med skyddande trädkronor, prunkande rabatter och stora gräsytor skapar goda möjligheter till lek och avkoppling. Mellan kvarteren finns gott om promenad- och cykelvägar.

För Tynneredsbon ligger havet och naturen på nära avstånd. Med cykel tar man sig lätt ner till Fiskebäcksbadet för salta bad eller till Sjöbacka fritidsområde för härliga promenader bland sjöbodar och vacker natur.

Matinköpen sker smidigt på Ica Fiskebäck alldeles i närheten och till Frölunda Torgs köpcentrum tar man sig snabbt och enkelt. Här finns ett stort utbud av affärer samt kulturhus, simhall och träningsställen. Göteborgs centrum ligger på bara 15 minuters avstånd med bil, buss eller spårvagn. Frölunda Torg är knutpunkt för ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Andra populära shoppingcentrum är Sisjön och köpcenter 421 som bara ligger några minuters bilfärd bort.

För barnfamiljer finns ett stort utbud av både skolor och föreningsverksamheter. Även vårdcentral, BVC och apotek finns på nära avstånd.

Möjligheterna till ett aktivt liv är många. I området finns gott om motionsslingor och bollplaner. Åkeredsvallen, Välen och Ruddalens Idrottscentrum ligger alla på behändigt avstånd.

Tynnered inbjuder till ett trivsamt boende nära skog, hav och storstadsliv.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta