Välkommen till

Guldkällegatan 37

Guldkällegatan 37

Nybyggd trea med solig balkong och hiss i mysiga Majorna

Välkommen till din drömbostad på våning 7 av 8 i underbara Majorna! Denna nyproducerade trea erbjuder det bästa av stadsboende i en kombination av lugn och avkoppling. Med en rymlig balkong i sydvästläge njuter du av strålande solsken större delen av dagen. Balkongen vetter mot den lugna innergården och bjuder på fin utsikt över området!

Den moderna planlösningen skapar en luftig och ljus atmosfär där varje detalj är noggrant utvald för att möta dina behov och önskemål. Här finner du högkvalitativa materialval och smarta lösningar för maximal komfort och funktion.

Majornas charmiga kvarter lockar med ett brett utbud av caféer, restauranger och butiker, samt närhet till grönområden och kommunikationer. Med denna fantastiska bostad får du inte bara ett hem att trivas i, utan även en livsstil att älska.

På innergården finns gemensamma faciliteter såsom ett charmigt orangeri med el och vatten, en övernattningslägenhet och en stor gemensamhetslokal. Dessutom erbjuder föreningen en cykelpool med elcyklar för bekväm och miljövänlig transport

Planerad inflytt i 27 september 2024.

För att se samtliga bostäder, bilder, och annan information om projektet, besök gärna https://www.fop.se/project/majorna-brf-takgoken/

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Vid entrén välkomnas du av avhängningsmöjligheter i en praktisk hatthylla och tre rymliga garderober. Väggarna är målade i en vit och golvet pryds av slitstarkt klinker vid entrén som sedan övergår i ekparkett.

Det generösa vardagsrummet rymmer en matplats, tv-hörna och soffgrupp, perfekt för både avkoppling och umgänge. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den härliga balkongen som bjuder på soliga stunder med optimalt syd/västläge. Det öppna köket, från HTH, lockar till gemenskap med sina moderna faciliteter såsom fullutdragslådor, dämpare på luckor och lådor, samt integrerade vitvaror från Siemens.

Master bedroom har gott om plats för en stor dubbelsäng och nattduksbord, komplett med två garderober för klädförvaring. Det andra sovrummet, nåbart från både master bedroom via en skjutdörr, och köket, erbjuder också plats för dubbelsäng alternativt enkelsäng och skrivbord. Här finns ytterligare en garderob.

Badrummet är elegant och funktionellt med spotlights i taket som ger en behaglig belysning mot det grå klinkergolvet och de vitkaklade väggarna. Här finns även en praktisk tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt en duschhörna utrustad med både takdusch och handdusch.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Majorna
Majorna är en av Göteborgs mest genuina och charmiga stadsdelar. En stad i staden med eget uttryck och livfullhet. Vindlande kullerstensgator, vackra landshövdingehus och små parker och torg skapar tillsammans områdets trivsamma utseende och levande atmosfär.

Majorna är ett område med gamla anor. Hamnen, älven och havet har sedan århundraden varit livsviktiga för majborna. Härifrån hämtade man sin försörjning och många namn härrör från den tiden då det behövdes både båtbyggare, segelsömmare och repslagare. Idag är kajerna både arbetsplatser och härliga rekreationsområden. Och från många av Majornas kullar har man utsikt mot älvmynningen.

Stadsdelen sjuder av aktivitet för alla åldrar. Musik- och kulturlivet är rikt och det finns gott om idrottsföreningar och träningsställen. I kvarteren hittar man ett brett och varierat utbud av butiker, mysiga caféer och restauranger. Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss.

Majorna är en populär stadsdel för studenter, flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. För barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor.

Små parker, som Söderlingska parken i Gathenhielmska kulturreservatet, finner man i de egna kvarteren. Klippan, Slottsskogen, Botaniska och Änggårdsbergen ligger alla på promenad- eller cykelavstånd och är ljuvliga oaser året om.

I Majorna lever man ett aktivt storstadsliv i en charmerande småstadsmiljö med både havet och grönskan inpå knuten.

Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta