Välkommen till

Hedtångsvägen 31B

Hedtångsvägen 31B
2:a Nya Hovås

Charmfull lägenheten med stor balkong mot naturen

Välkommen till denna fina lägenhet med många påkostade tillval. Harmoni och modern elegans möter den vackra omgivande naturen. Denna ljuvliga lägenhet erbjuder en perfekt planerad layout som ger dig både komfort och funktionalitet. Från det öppna vardagsrummet till det härliga köket, varje detalj är noggrant utformad för att skapa en atmosfär av lugn och välbefinnande. Stig ut på den stora balkongen och låt dig omfamnas av vyn mot naturen. Här kan du njuta av morgonkaffet medan du lyssnar till fåglarnas sång eller avsluta dagen med en avkopplande stund. Småskalig stadsdel med varierad arkitektur. Här finns naturstigar, gångstråk och ett brett shoppingutbud med smallshops, restauranger, caféer och mycket mer. Gångavstånd ner till Amundön och fina havsbad.

Läs hela beskrivningen
Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Välkommen in i denna jättefina lägenhet som har många tilltalande tillval.
Här möts ni direkt av enstavsparkett i ek pudervita som är genomgående i hela bostaden, samtliga väggar är vitmålade. På er högra sida hittar ni badrummet och rakt fram når ni resterande delen av lägenheten. I hallen har ni även en garderob med skjutdörrar Melamin betong med plats för ytterkläder.

Badrummet är helkaklat med ljust kakel centro Carrara vitgrå och mörkt klinkergolv. Här finns vikbara duschväggar i frostat glas, WC, handfatskommod och ljudsystem Bluetooth, separat handdusch, spegelskåp med belysning samt handdukstork. Här finns även ett vägghängt skåp samt en arbetsbänk ovan kombimaskin tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Infällda spotlights i tak med dimmer samt komfortelvärme i golv.

Med en öppen planlösning skapas ett socialt rum med plats för matbord, soffa och soffbord. Det välplanerade köket kommer från Marbodal och har gott om arbetsytor och förvaring. Köksluckor i mörkgrå ek, svart polerad granitskiva med underlimmad rostfri diskbänk. Ovan sitter ett praktiskt stänkskydd i kakel centro Carrara. Hela maskinparken kommer från Siemens och är komplett utrustad med induktionshäll, inbyggd kombiångugn, inbyggd mikrovågsugn BlackSteel, Pandora Green Flow fläkt, en helintegrerad diskmaskin Home Connect samt kyl/frys BlackSteel.

Från vardagsrummet når ni den fantastiska balkongen. Perfekt ställe att avnjuta ett glas lemonad efter jobbet eller en kopp kaffe på morgonen.

Ett stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande sängmöbler. I sovrummet har ni även extra lyx i form av en stor walk-in-closet som enkelt bör rymma alla era kläder och skor.

Varmt välkommen att boka in er på visning!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Nya Hovås
Välkommen till Nya Hovås! Här, mittemellan vackra Amundö Marina och Oxsjön i Sandsjöbackas naturreservat, växer denna nya och unika stadsdel fram. Den härliga blandningen av bostäder, butiker, caféer, restauranger och kontor gör att du har det mesta du behöver precis runt hörnet.

Arkitekturen i området bjuder på en fin dynamik genom varierande material på fasader, olika takhöjder och placeringar av huskroppar. Här är det lätt att trivas för såväl barnfamiljen som unga och äldre.

Närheten till naturen är påfallande med Sandsjöbackas populära naturreservat på kort avstånd. I detta vidsträckta grönområde finns flera fina vandringsleder och badsjöar. För den som föredrar salta bad finns flera mysiga badvikar på kort promenad- och cykelavstånd. Däribland är Hovås Kallbad, T-bryggan och Amundöarna populära utflyktsmål. För den golfintresserade finns Hovås legendariska golfbana Göteborgs Golfklubb på nära avstånd. Golfklubben bildades redan 1902 och är Sveriges äldsta.

Mycket goda kommunikationer in till Göteborgs centrum finns precis i anslutning till området.

Nya Hovås inbjuder till välbefinnande i ett unikt och bekvämt boende nära havet och vacker natur. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta