Välkommen till

Uggleberget 10

Uggleberget 10
4:a Nya Hovås

Härligt solläge

Välkommen till denna ljusa och smakfulla 4:a med många tillval och fina ytskikt som har en genomtänkt design. Lägenheten ligger högt upp i huset på fjärde våning med generösa ljusinsläpp och kvällssolen i västerläge på balkongen. Perfekt planerad gavellägenhet med fönster i tre väderstreck. Vacker innergård kring en grön oas av växlighet i en småskalig stadsdel med varierad arkitektur. Här finns naturstigar, gångstråk och ett brett shoppingutbud med smallshops, restauranger, caféer och mycket mer. Gångavstånd ner till Amundön och fina havsbad.

Läs hela beskrivningen
Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Välkommen till denna tilltalande 4:a med fönster i tre väderstreck. Entrédörren har ett smart Yale lås med elektroniskt kodlås.

Hallen har ett ljusflöde redan vid entrén som har ett fint klinkergolv. Moderna och harmoniska material- och färgval och ett vackert enstavigt vitpigmenterat ekparkettgolv i hela lägenheten.
I hallen finns en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar och en gästtoalett med helkaklade väggar och klinkergolv.

Ljust och behagligt vardagsrum och kök i en öppen planlösning. Härifrån når man den fina balkongen med ett högt fritt och soligt läge.
Smakfullt fullutrustat Marbodalkök med köksluckor i kulör granit, bänkskivor kvartskomposit beach grey och kakel ovan bänkskivor.
Maskinpark i rostfritt Siemens såsom kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggd microugn, fläkt och integrerad diskmaskin.

Rofyllt Masterbedroom med skjutdörrsgarderob med spegeldörrar.

Tilltalande badrum med kaklade väggar och ett klinkergolv. Dusch med vikbara duschväggar INR, handdukstork Flex Momento, kommod med tvättställ, spegel med belysning, spotlights i tak, tvättmaskin och torktumlare Siemens som har en arbetsbänk ovanpå samt vägghängda skåp.

Trivsamma mindre sovrum alternativt arbetsrum.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Nya Hovås
Välkommen till Nya Hovås! Här, mittemellan vackra Amundö Marina och Oxsjön i Sandsjöbackas naturreservat, växer denna nya och unika stadsdel fram. Den härliga blandningen av bostäder, butiker, caféer, restauranger och kontor gör att du har det mesta du behöver precis runt hörnet.

Arkitekturen i området bjuder på en fin dynamik genom varierande material på fasader, olika takhöjder och placeringar av huskroppar. Här är det lätt att trivas för såväl barnfamiljen som unga och äldre.

Närheten till naturen är påfallande med Sandsjöbackas populära naturreservat på kort avstånd. I detta vidsträckta grönområde finns flera fina vandringsleder och badsjöar. För den som föredrar salta bad finns flera mysiga badvikar på kort promenad- och cykelavstånd. Däribland är Hovås Kallbad, T-bryggan och Amundöarna populära utflyktsmål. För den golfintresserade finns Hovås legendariska golfbana Göteborgs Golfklubb på nära avstånd. Golfklubben bildades redan 1902 och är Sveriges äldsta.

Mycket goda kommunikationer in till Göteborgs centrum finns precis i anslutning till området.

Nya Hovås inbjuder till välbefinnande i ett unikt och bekvämt boende nära havet och vacker natur. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta