Välkommen till

Orustgatan 13A

Orustgatan 13A
1:a Sandarna

Generös etta i gavel-läge med solig balkong

Här har du möjligheten att förvärva en charmig genomgångsetta med bevarad 40-talskaraktär. Denna rymliga etta sträcker sig över 45 kvadratmeter med generös takhöjd och ljusinsläpp från både öst och väst.
Bostaden har dessutom en fantastisk tillgång i form av en generös balkong, perfekt för avkoppling och soliga stunder. Med sin grönskande omgivning och soliga läge blir balkongen en oas att njuta av året om.

Beläget i Sandarna, en pulserande stadsdel kantad av pittoreska kvarter och lokala butiker, erbjuder denna bostad en unik livsstil. En kort promenad bort ligger Mariaplan, där ett myller av kaféer, restauranger och butiker väntar. För den naturintresserade finns även närheten till Slottsskogen och Änggårdsbergen samt vackra promenadstråk längs älven, där Klippan och Röda Sten är särskilt populära.

Kommunikationsmöjligheterna från Sandarna är utmärkta. Spårvagnen tar dig snabbt in till centrala Göteborg åt ena hållet och till den vackra skärgården åt andra hållet. Dessutom erbjuder bussar och båtar smidiga förbindelser till Eriksberg och Lindholmen på andra sidan vattnet.

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Entré och Hall:
En välkomnande entré tar er emot till denna lägenhet och leder in till en rymlig hall. Träparkett pryder golvet under era fötter och de fräscht målade vita väggarna sträcker sig genom hela bostaden och skapar en enhetlig atmosfär. Här finns generösa förvaringsmöjligheter i form av praktiska garderober.

Vardagsrum:
Direkt från hallen möts ni av det stora vardagsrummet, där ljuset strömmar in från flera väderstreck och skapar en luftig atmosfär. Här finns gott om plats för en bekväm soffgrupp med tv-möbler, en dubbelsäng och tillräckligt med förvaring. Från detta rum har ni tillgång till den underbara balkongen, perfekt för att njuta av soliga dagar året om. Rummet kan enkelt avdelas och möbleras för att skapa ett separat sovområde efter behov.

Kök:
Köket har en charmig 40-talsstil med bevarade originaldetaljer som genast fångar ögat. Även här dominerar de ljusa, vita väggarna som skapar en inbjudande och fräsch känsla. Köket är välutrustat med spis, dubbel diskho, fläkt, kyl och frys samt erbjuder gott om förvaring bakom stilfulla grå skåpsluckor i original. Här finns även yteffektiv bardisk där du tar din morgonkaffe vid. Köksfönstret öppnar upp mot ett grönskande område och bidrar till en insynsskyddad och lugn atmosfär.

Badrum:
Badrummet är elegant kaklat med stilrent vitt kakel och ljusgrått klinker på golvet. Det är utrustat med badkar, WC, tvättställ och ett praktiskt badrumsskåp. Det stora fönstret ger rummet en ljus och öppen känsla samtidigt som det garanterar en behaglig insynsskyddad atmosfär.

Bostaden har även nydragen el i hela bostaden.

Varmt välkommen att boka visning!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Sandarna
Sandarna är en högt belägen stadsdel, som vid slutet av 1930-talet byggdes som en förlängning av Kungsladugård. Bebyggelsen präglas av funktionalismens idéer med huslängor på fyra och fem våningar som har ljusa putsfasader och är byggda med mycket grönska och luft emellan sig där dagsljuset utnyttjas till fullo. I Sandarna ligger Sannabacken, ett härligt grönområde för stora som små med fantastisk utsikt över staden. Här är naturen närvarande, trots närheten till Göteborgs innerstad.
Karta