Välkommen till

Lodjursstråket 1 Karlatornet

Lodjursstråket 1 Karlatornet
2:a Karlatornet

Välkommen till denna elegant utformade 2:a i det eftertraktade Karlatornet, en ikonisk symbol för modern arkitektur och stil i Göteborg. Denna lägenhet erbjuder en kombination av funktionell design, bekvämlighet och en ljuvlig utsikt över takåsar och älv.

Den välplanerade layouten skapar en känsla av rymlighet och komfort, detta mycket tack vare fönster från golv till tak. Vardagsrummet erbjuder gott om ytor för sällskap och ligger i anslutning med köket i öppen planlösning. Köket är stilrent och modernt utrustat med högkvalitativa apparater och generösa arbetsytor. Det finns gott om plats för matlagning och förvaring, vilket gör det till en dröm för både hemmakockar och matälskare.

Sovrummet är lugnt och fridfullt och rymmer en bekväm dubbelsäng samt erbjuder tillgång till en rymlig klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter för kläder och andra tillhörigheter. Från sovrummet nås balkongen.

Badrummet är stilrent inrett med moderna bekvämligheter och har en elegant design som skapar en avslappnande atmosfär.

Utöver ett hem följer här även med lyxigheter som en reception varifrån man kan beställa roomservice eller boka städning. I huset kommer även finnas/finns gym, kylrum i entréplan för matleverans, spa och restaurang. Inte minst kommer det finnas en skybar på våning 69 med en vidöppen utsikt! Utanför dörren kommer sedermera en ny stadsdel öppna upp sig med ett ännu bredare serviceutbud.

Läs hela beskrivningen
Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Från Lindholmen finns bra kommunikationer med både buss och båt. Vid Lindholmspiren går Älvsnabben, gratisbåten med skytteltrafik till Rosenlund vilket gör att man når Järntorget på 10 minuter. Med buss kommer du till Brunnsparken på 9 minuter och Frölunda Torg på 19 minuter. På Lindholmen finns det både ny och gammal bebyggelse. En hel del påminner om varvsepoken. Anrika Aftonstjärnan med trevliga biograf- och teaterkvällar. Kolonilotter, parker, Slottsberget och närheten till kajkanten skapar ett mycket trivsamt boende. Inom krypavstånd ligger Kooperativet som erbjuder lunch till vardags. Under helgerna kan man däremot gå hit och njuta av deras Street Food Market, med allt från mat från världens hörn till öl från lokala mikrobryggerier. I närheten finns också den service man kan tänkas behöva, ICA Kvantum, apotek och bagerier inom 10 minuter gångavstånd. Eriksbergs köpcentrum, dagis, skolor, lekplats, bibliotek, restauranger ligger inte heller långt bort.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Lindholmen
På Lindholmen möts historia och framtid i skön harmoni. När man kliver av färjan på
Lindholmspiren hamnar man mitt i Lindholmen Science Park, där många företag och skolor har sina verksamheter. Området i stort är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter. Här kommer bland annat Göteborgs första riktiga skyskrapa, Karlatornet, att byggas.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Lindholmen till Eriksberg och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

På Lindholmen finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.
Gröna oaser finner man exempelvis i Keillers Park och för den som vill motionera finns flera anläggningar att välja mellan.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Lindholmspiren, Slottsberget eller Eriksberg och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats finns möjlighet i Västra Sannegårdshamnens båtklubb eller i Eriksbergsdockan.

Lindholmen inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta