Välkommen till

Mottagaregatan 10

Mottagaregatan 10
2:a Järnbrott

Renoverad tvåa med stor uteplats i soligt söderläge

Nu presenteras en välplanerad och renoverad tvåa med en stor solig uteplats i härligt söderläge! Bostaden erbjuder ett rymligt Marbodalkök, ett smakfullt renoverat badrum med både golvvärme och tvättmaskin, ett socialt vardagsrum med plats för både soffa och matbord samt ett sovrum med goda förvaringsmöjligheter i en garderobsvägg. Med andra ord en bostad som har allt du söker, välkommen att framföra ditt intresse till ansvarig mäklare!

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Ing-Marie
assisterande mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Ing-Marie
assisterande mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Här välkomnas du in genom en stor hall med målade väggar och på golvet ligger en ekparkett vilket också är genomgående för hela bostaden. Hallen erbjuder gott om plats för avhängning av ytterkläder samt skor, plats för förvaring finns dessutom i en garderob.

Från hallen nås bostadens välplanerade kök från Marbodal som delvis renoverades mellan 2021-2022 där man målade om luckorna i en grå ton samt bytte kakel, handtag och diskbänk. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggd varmluftsugn från Bosch, kolfilterfläkt från Franke, integrerad diskmaskin från Bosch samt integrerad och kombinerad kyl/frys från Electrolux.

I öppen anslutning från köket nås vardagsrummet där du får en naturlig plats för ett större matbord invid fönstret samt gott om plats för soffa med tillhörande möblemang. Här är väggarna nymålade i en ljus grå ton. Från vardagsrummet når man lägenhetens härliga uteplats där du får din egna, insynsskyddade, oas med sol under hela dagen!

Badrummet genomgick en totalrenovering år 2017. Väggarna är klädda i ett ljusgrått kakel och med mosaik, på golvet ligger ett mörkgrått klinker med golvvärme. Inredningen består av en vägghängd WC, dusch handfat med underliggande kommod, spegelskåp och handdukstork. Dessutom finns en tvättmaskin från LG installerad.

Bostadens rofyllda sovrum erbjuder gott om plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Här finns dessutom en hel garderobsvägg för förvaring.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Järnbrott

Bekvämt boende, god service och med närhet till både hav & grönska


I Järnbrott bor man funktionellt och trivsamt nära såväl Göteborgs centrum som havet. Bebyggelsen består till största delen av flerfamiljshus från 50- och 60-talet samt några villa- och radhusområden.

Området har en gedigen historia från jordbruksbygd och här fanns under sent 1800-tal och tidigt 1900-tal Järnbrott stationshus, då järnvägen Säröbanan gick genom området. Idag är Säröbanan en populär cykel- och gångled som går parallellt med Antenngatan, in till Göteborgs stad och ut till Särö, och alla fina badställen och naturområden däremellan.

Utöver Säröbanan är kommunikationerna genom området är goda och med buss tar du dig smidigt till Marklandsgatan eller till Frölunda Torg, vilka båda är knutpunkter för flera buss- och spårvagnslinjer.

Frölunda Torg erbjuder ett stort och brett utbud av shopping, matställen och träningsställen. Här finns även ett populärt kulturhus med bibliotek, simhall och teater. Ytterligare två köpcentrum i närheten är Högsbo 421 och Sisjöns industriområde.

I Järnbrott finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan och både skogen och havet ligger på nära avstånd. Populära grönområden på cykel- eller gångavstånd är Ruddalens stora grön- och motionsområde, Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska. Med cykel eller buss tar man sig också lätt ner till Askimsvikens badplatser eller ut till Näsets badvikar.

Järnbrott inbjuder till ett behagligt boende med natur, service och storstadsliv inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta