Välkommen till

Knapegatan 5B

Knapegatan 5B
1:a Centrala Hisingen

Genomgångslägenhet i centralt läge

Välkommen till denna charmiga 1:a belägen på Knapegatan, en trivsam adress som bjuder på stadspuls samtidigt som den erbjuder en lugn och avslappnad atmosfär. Denna lägenhet är en genomgångslägenhet med fönster åt både gatan och innergården, vilket ger en ljus och luftig känsla genom hela dagen.

Lägenheten är i fint skick med moderna ytskikt och smakfulla detaljer. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och möjligheter, med gott om plats för både vardagsliv och avkoppling. Här finns allt man behöver för en bekväm livsstil.

Föreningen är stabil med en välskött ekonomi. Den gemensamma innergården är en oas mitt i stadens puls, perfekt för avkoppling eller sociala tillställningar med grannar och vänner.

Läget på Knapegatan är oslagbart, med närhet till allt man kan önska sig. Wieselgrensplatsen ligger bara ett stenkast bort, vilket ger enkel tillgång till kollektivtrafik och ett brett utbud av shopping och restauranger. Här finns även fina grönområden och promenadstråk för den som uppskattar naturen. Intill finns även Kvillebäcken med både saluhall, caféer, restaurangen, mataffär m.m.

Läs hela beskrivningen
Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Centrala Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Centrala Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på anders.pettersson@lundin.se.

Bostaden disponeras enligt följande:

Hall:
Ljusa fina ytskikt och gott om förvaring i platsbyggd garderob direkt till höger. Ekparkett på golvet som sträcker sig genomgående i lägenheten. Från hallen nås samtliga rum.

Kök:
Stilfullt kök från HTH som går i vitt med rostfria vitvaror från Siemens. Kyl/frys, diskmaskin, spishäll, inbyggnadsugn, mikro och kolfilterfläkt. Vitt kakel ovan de svarta arbetsytorna. Praktiskt skafferi och plats för matbord för 4 personer. Fönster mot innergården ger ljus.

Allrum:
Trivsamt rum med samma fina parkett och ljusa ytskikt. Möbleringsmöjligheterna är många och ytan rymmer både soffa, tv och säng utan problem. Förvaring finns i dubbelgarderob.

Badrum:
Elegant badrum med ljus kakelsättning och mörkt klinker. Golvvärme ger en behaglig miljö. Snyggt handfat med underskåp, spegelskåp, wc och dusch med vikbara dörrar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Centrala Hisingen

Bekvämt boende, god service och gröna oaser


Centrala Hisingen består av flera mindre områden såsom Brämaregården, Kvilletorget, Kyrkbyn och Lundby. Området präglas idag av nytänkande och framtidsvisioner och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

I kvarteren finns närbutiker, matställen och frisörer, ofta samlade kring mindre torg. Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen erbjuder allt från frukt och grönt till lokala delikatesser och smaker från när och fjärran. Saluhallen är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar. Backaplan är det stora shoppingcentret i området. Utöver stormarknader finns här träningsställen och restauranger.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kommunikationerna i området är mycket goda. På bara ett par minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på.

Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta