Välkommen till

Kapplandsgatan 90

Kapplandsgatan 90
3:a Kapplandsgatan

Fint renoverad lägenhet med perfekt läge

Välkomna till denna pärla som nyligen har renoverats med stor noggrannhet och känsla för detaljer. Bo lugnt och trivsamt i populär förening med närhet till allt! Stor härlig innergård med fina uteplatser, grillplatser och lekplatser för de små. En välskött förening med flera gemensamhetslokaler som bland annat föreningslokal, övernattningslägenhet och bastu. Mataffär runt knuten precis som spårvagnen som tar en in till centrala Göteborg på bara några minuter. Spårvagn- och busshållplatsen Marklandsgatan är en stor knutpunkt med snabba kommunikationer både in till stan och havet.

Läs hela beskrivningen
Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Rymlig hall med gott om plats för ytterkläder, skor och förvaring.
Stort och luftigt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord intill den inglasade balkongen. Fiskbensmönstrad ekparkett som löper vidare in i det intilliggande sovrummet. Balkongen som ligger med soligt söderläge har fin vy över den gröna gården.
Köket är smakfullt renoverat med genomtänkta detaljer och fina materialval. Ljusa luckor och snickerier, och en vacker bänkskiva i sten/komposit. Stor matplats även här.
Ett sovrum i anslutning till vardagsrummet, plats för dubbelsäng och förvaring och samma fina ekparkett som i vardagsrummet.
Det andra sovrummet ligger lite avskilt i anslutning till hallen, även det har plats för dubbelsäng om man så vill.
Fräscht badrum med dusch, fönster och förberett för tvättmaskin. Kakel på väggar och klinker på golvet. Badrummet är renoverat 2001 i samband med föreningens stambyte.

Välkomna på visning.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Högsbo
I Högsbo bor man funktionellt och trivsamt nära Göteborgs centrum. Högsbo består av flera mindre områden såsom Högsbohöjd, Högsbotorp, Kaverös och Flatås. Bebyggelsen består till största delen av flerfamiljshus från 50- och 60-talet samt några villa- och radhusområden.

Högsbo erbjuder mycket god närservice för de boende. På Axel Dahlströms torg, som är navet, finns både butiker och matställen. Axel-huset på torget erbjuder service och aktiviteter för alla Högsbos invånare.

Vid Frölunda torg finns ett stort köpcentrum, kulturhus och flera träningsställen. Högsbo 421 och Sisjöns industriområde är ytterligare två köpcentra i närheten.

Här finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan. Kommunikationerna i området är mycket goda. Det finns gott om cykelvägar och från Marklandsgatan avgår ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. På några minuter är man inne i Göteborgs stadskärna.

Skog och hav ligger på nära avstånd. Högsbo gränsar till Ruddalens stora grön- och motionsområde. Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska ligger på cykel- eller gångavstånd. Med cykel eller buss tar man sig också lätt ner till Askimsvikens badplatser eller ut till Näsets badvikar.

Högsbo inbjuder till ett behagligt boende nära naturen och storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta