Välkommen till

Kungagårdsängen 46

Kungagårdsängen 46
3:a Hovås / Kungagårdsängen

Stilren lägenhet med bästa läge på balkongen


Välkommen till denna charmiga 3:a belägen i ett lugnt och rofyllt område! Denna lägenhet erbjuder en mycket fin och fräsch interiör, perfekt för dig som söker ett bekvämt och stilrent boende. En av de största fördelarna är den härliga balkongen i soligt läge – den bästa platsen för att njuta av soliga dagar och ljumma kvällar. Ett perfekt hem för dig som uppskattar både lugn och bekvämlighet!
Garage strax utanför som ingår i avgiften. Här har man närhet till allt utbud i Nya Hovås, gångavstånd ner till Amundön, salta bad och båthamn. Området bjuder även på förskola, skola, trevliga promenadstråk, tennis, golf, fotbollsplan och ishall. Nära till busshållplats med goda kommunikationer in till stan.

Läs hela beskrivningen
Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Välkomnande och rymlig hall med stilrent klinkergolv och praktisk förvaring med skjutdörrsgarderob med snygga svarta detaljer. Här möts du av en inbjudande atmosfär med plats för både avhängning och skoställ. Hallen ger en försmak av den moderna och välplanerade bostaden.

Ljust och luftigt vardagsrum med generösa fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns plats för både en stor soffgrupp och matbord, vilket gör det perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Härifrån når man den härliga balkongen som har ett av områdets bästa lägen. Solig och rymlig balkong med plats för utemöbler och växter. Här kan du njuta av ditt kaffe eller avkopplande stunder i solen med en vacker utsikt över omgivningarna.

Modernt och fullutrustat kök med stilrena luckor och kitchenboard med tillhörande bänkskiva i laminat. Köket erbjuder gott om förvaringsutrymme och arbetsyta, samt en matplats för mysiga frukostar. Vitvaror av såsom diskmaskin, induktionshäll med ugn 2018, fläkt 2019, kyl 2018 och ny frys 2024. Öppning med skjutbar dörr till vardagsrummet.

Rofyllt och rymligt sovrum med plats för en bekväm dubbelsäng. Här finns en garderobslösning som ger gott om förvaring.

Charmigt och flexibelt sovrum som passar utmärkt som barnrum, gästrum eller hemmakontor. Rummet har ett fint ljusinsläpp och är lättmöblerat med plats för säng, skrivbord och förvaring.

Badrummet har vita delvis kaklade väggar och en våtrumsmatta på golvet. Kommod med tvättställ, spegel med belysning, dusch med skjutbara glasdörrar. Frånluftsvärmepump 2019 som föreningen står för, tvättmaskin och torktumlare samt bra utrymme med hyllplan.

Walk-in-closet med bra förvaring med elfasystem 2019/2022.

Detta är en perfekt bostad för dig som söker ett modernt och bekvämt hem med alla nödvändiga bekvämligheter inom räckhåll.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Hovås
Hovås är beläget mellan Askim och Billdal, på behändigt avstånd från Göteborgs centrum. Karaktäristiskt för området är de eleganta och charmiga villorna utmed havet med anor från förra sekelskiftet. Idag består bebyggelsen av en blandning av dessa äldre villor och moderna bostäder som byggts upp sedan 1960-talet.

Hovås är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och ett par grundskolor. Hovås har ett rikt föreningsliv med verksamheter inom bland annat segling, fotboll, ishockey och ridsport.

Östra Hovås gränsar till Sandsjöbacka naturreservat. I detta vidsträckta grönområde finns flera fina vandringsleder och badsjöar. Mer motion och rekreation kan man få på Hovåsvallen samt på Hovås legendariska golfbana, Göteborgs Golfklubb. Golfklubben bildades redan 1902 och är Sveriges äldsta.

I Hovås hamn pågår båtlivet året om. Mysiga badvikar ligger som pärlor på rad och utmed havet går en promenad- och cykelväg. Hovås Kallbad med sina pittoreska badhus och restaurang är en privat anläggning som delvis även är öppen för allmänheten. Det vackra naturområdet på Amundöarna är också en populär utflykt, för såväl promenader som salta bad.

Söderöver har den nya stadsdelen Nya Hovås vuxit fram med en härlig blandning av bostäder, butiker, restauranger och kontor. Här finns det mesta man kan tänka sig! Utöver Nya Hovås så erbjuder bland annat även Sisjöns industriområde, Kodakhuset och Frölunda Torg ett brett utbud av service på nära avstånd.

Hovås inbjuder till välbefinnande i ett exklusivt och bekvämt boende nära havet och vacker natur. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta