Välkommen till

Norra Liden 13

Norra Liden 13
3:a Kungshöjd / Otterhällan

Tillfälle Taklägenhet med makalös utsikt över stan och stor takterrass

Välkommen till Norra Liden 13 – en optimalt planerad trerummare högst upp i huset på våning 6 av 6 som erbjuder en oslagbar utsikt! Bostaden har en stor takterrass om ca 15 kvm där du kan njuta av en fantastisk panoramavy över Göteborgs stadssiluett och dess vackra hamn.

Lägenheten bjuder på generösa ytor och ett ljusinsläpp som skapar en härlig atmosfär. Här möts du av ett ljust kök med plats för matbord precis i anslutning till vardagsrummet – perfekt för både vardagsliv och festliga tillställningar. De två sovrummen är rymliga och rogivande samt vetter mot den lugna innergården. Båda rummen med god förvaring och fönster som släpper in rikligt med dagsljus. Den goda förvaringen fortsätter även i hallen med flertalet garderober. Halvkaklat badrum med dusch.

Läget är oslagbart – mitt i hjärtat av Göteborg med närhet till allt du behöver. Restauranger, kaféer, shopping och kultur ligger bara ett stenkast bort, och goda kommunikationer gör det enkelt att ta sig runt i staden.
Varmt välkommen på visning!

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Välkomna in till en rymlig hall med god förvaringsmöjlighet i ett flertal garderober. Från hallen nås samtliga rum.

Vardagsrummet är generöst tilltaget och har stora fönsterpartier som släpper in rikligt med dagsljus och ger en direkt access till den imponerande takterrassen. Här finns gott om plats för soffgrupp och perfekt för sociala tillställningar. Köket, med sin praktiska placering intill vardagsrummet, erbjuder möjligheter till en öppen planlösning om så önskas.


De två sovrummen är rymliga och rogivande med god förvaring. Det större sovrummet har ett vackert ljusinsläpp och kan med fördel användas som master bedroom.

Badrum:
Badrummet är funktionellt men behöver en uppfräschning. Här finns möjligheter att skapa ett modernt och stilrent badrum med plats för både tvättmaskin och dusch.

Takterrass:
Den stora takterrassen om ca 15 m² är bostadens kronjuvel. Här kan du skapa din egen oas med plats för loungemöbler, grill och växter. Den milsvida utsikten över staden och hamn är inget annat än spektakulär – en perfekt plats för avkoppling och umgänge.

Läge:
Läget på Norra Liden är oslagbart. Här bor du mitt i hjärtat av Göteborg med närhet till allt du kan tänkas behöva. Kaféer, restauranger, shopping och kultur ligger bara ett stenkast bort, och utmärkta kommunikationer gör det enkelt att ta sig runt i staden.

Sammanfattning:
Trots att det föreligger ett visst renoveringsbehov, ger detta dig en fantastisk möjlighet att sätta din egen prägel och skapa ditt drömhem. Här kan du med fördel modernisera och anpassa efter dina önskemål, samtidigt som du bevarar den charm som genomsyrar bostaden. En chans att förvärva ett boende med enorm potential i ett av Göteborgs mest attraktiva områden. Med lite kärlek och omsorg kan detta bli ditt drömhem, där du varje dag kan njuta av den magiska utsikten och den fantastiska takterrassen.

Välkommen att upptäcka möjligheterna på Norra Liden 13 – ditt nya hem väntar på dig!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Otterhällan
Inom Vallgraven är stadsdelen där Göteborgs kärna och stadens vagga är belägna. På 1600-talet drog kung Gustav II Adolf igång det stora kanalbyggandet. Idag är många kanaler igenlagda men de som finns kvar är mycket betydelsefulla för stadsdelens utseende. Bebyggelsen inom vallgraven är idag en spännande blandning av historiska byggnader och toppmodern arkitektur.

För den som bor här ligger allt nära till hands. Stadsdelen har ett av stadens största utbud av shopping, kaféer, restauranger och nöjesställen. Magasinsgatan, kvarteren runt Domkyrkan, och Hamngatorna är några av alla shoppingstråk.

För barnfamiljen finns förskolor, grundskolor och gymnasier att välja mellan. För studenten finns Sociala Huset som inhyser Pedagogen, och flera av universitetets andra institutioner ligger i intilliggande Vasastaden. Majoriteten av stadens spårvagns- och busslinjer går igenom stadsdelen, vilket gör det mycket lätt att förflytta sig.

Sköna oaser finner man här och var, exempelvis i Kronhusparken, Kungsparken och i anrika Trädgårdsföreningen med Palmhuset, Rosencaféet och Trädgår’n. Nere vid Lilla Bommen ligger Göteborgs gästhamn och Göteborgsoperan. Utmed kajerna på södra älvstranden växer ett nytt rekreationsområde fram. Uppe på Kungshöjd får man en härlig utsikt över hamnen och skärgården utanför.

Inom Vallgraven inbjuder till ett bekvämt boende i klassisk Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta