Välkommen till

Vänortsgatan 7A

Vänortsgatan 7A
1:a Bosgården

Charmig kvadratsmart bostad med fransk balkong

Varmt välkommen till denna kvadratsmarta etta i toppskick! Här erbjuds en optimalt planerad bostad om 21 kvadratmeter som ger dig allt du behöver i ett kompakt format. Lägenheten har ett välutrustat och stilrent kök. Ett allrum med plats för säng och matplats med ett generöst ljusinsläpp från en fransk balkong i härligt solläge. Helkaklat badrum med god förvaring och dusch. En hall med inbyggd garderob och dessutom både vinds- och källarförråd. I denna bostad får du ett hem som kombinerar funktionalitet och stil där inget lämnats åt slumpen, utan är ytterst genomtänkt.
Här bor du med gångavstånd till Mölndal centrum och grönområden i form av Safjället samt utmärkta förbindelser in till Göteborgs alla skolor, universitet och restaurangutbud. Missa inte chansen att bo i ett populärt område med låg månadsavgift och en stabil bostadsrättsförening!

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Emelie
assisterande mäklare
Emelie Wahlgren
Fastighetsmäklare
0704-55 22 83 emelie.wahlgren@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Emelie
assisterande mäklare
Emelie Wahlgren
Fastighetsmäklare
0704-55 22 83 emelie.wahlgren@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Välkommen till denna charmiga etta om 21 kvm, belägen på våning 3 av 4.
Lägenheten är i mycket fint skick och erbjuder ett modernt och stilrent boende. Det första du lägger märke till i hallen är de fina ytskikten. Golvet är beklätt med snyggt klinker i kalksten och därefter har lägenheten genomgående ljust golv och väggarna är målade i en ljus ton. I hallen finns en inbyggd garderob med plats för kläder, ytterkläder och skor.

Den öppna planlösningen i allrummet ger en luftig och ljus känsla med gott om naturligt ljusinsläpp från fönstret och den franska balkongen. Här kan du njuta av en härlig utsikt över omgivningen och släppa in frisk luft under varma dagar. Allrumet ger plats för en säng med tillhörande sängbord.

Köket är praktiskt utformat med grå köksluckor, moderna vitvaror och praktiskt förvaringsutrymme. Vid fönstret finns en perfekt plats för ett matbord för 4 personer.

Badrummet är mycket smakfullt inrett, helkaklat och utrustat med dusch med duschbrunn med snygg kuvertinfällning. Badrummet får sin ljusa färgsättning av det vita kaklet i halvförband som bryts av med mörk fog. Golvet är beklätt med likadant klinkergolv i kalksten som ligger i hallen och det stilrena materialvalet skapar en harmonisk och trivsam atmosfär.

Detta är ett perfekt boende för dig som vill bo centralt med närhet till både kommunikationer och service. Missa inte chansen att förvärva denna pärla! Varmt välkommen på visning!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Mölndal Bosgården
Friluftsliv, caféliv och nära till shopping
Välkommen till Bosgården! Här kan du kombinera stadsliv och friluftsliv på ett härligt sätt. Läget är centralt med promenadavstånd till Mölndals centrum där bland annat Mölndal Galleria erbjuder ett brett utbud av butiker, caféer, restauranger och gym.  

Inom gång- och cykelavstånd finns flera trevliga promenadstråk och härliga naturområden. Åbykullen, Safjällets naturreservat, Änggårdsbergen och så klart mysiga Gunnebo Slott och naturreservat är några. En solig sommardag är Stensjöns badplats ett populärt alternativ till de salta baden. Även Rådasjön, Norra och Södra Långevattnet är populära alternativ.

Vill man ta sig in till Göteborg city finns alla förutsättningar. Till Mölndals resecentrum är det kort gångavstånd och därifrån tar du dig enkelt vidare med buss, spårvagn och tåg. 

Boende i centrala Mölndal kan dra stor nytta av sitt utbud av dagis, förskolor, skolor och gymnasium. Här i Bosgården finns alla förutsättningar att trivas!
Karta