Välkommen till

Akkas gata 46

Akkas gata 46
3:a Backadalen

Välplanerad lägenhet med stambytt badrum & västerbalkong

Med bekvämt läge på våning två ligger denna välplanerade trea med fönster i två väderstreck och härlig västerbalkong mot den lugna innergården. Lägenheten har visst renoveringsbehov. Modernt kök från 2016 med köksinredning i ek samt vitvaror i rostfritt utförande. Två bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt stambytt badrum med tvättmöjligheter. I avgiften ingår bredband, IP-telefoni och parkeringsplats.

HSB-förening som erbjuder många gemensamma aktiviteter samt bastu, gästlägenhet, föreningslokal mm. Här bor man med närhet till naturen samt promenadavstånd till både Selma Lagerlöfs torg, förskolor och skolor. Nära till goda bussförbindelser med stombuss 18 & 19.

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens 74,3 kvm disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en möblerbar hall med plats för avhängning. Praktisk klinker på golvet och målade väggar.

Trevligt vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till lägenhetens balkong i västerläge. Vardagsrummet kan inredas med soffa och matsalsbord. Laminat i björk och målade väggar.

Kök som renoverades 2003 med köksinredning i ek, bänkytor i mörkgrå laminat. Köket är praktiskt utformat och erbjuder riktigt goda förvaringsmöjligheter i både skåp, lådor och bra arbetsyta på köksön. Utrustningen består av spis med häll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Praktiskt laminatgolv i björk och målade väggar. Invid det generösa fönsterpartiet bjuds fina vyer över grönområdet bakom huset.

Innanför köket ligger sovrummet som är generöst utformat med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Sovrummet har även goda förvaringsmöjligheter i fem platsbyggda garderober med överskåp. Laminat i björk och tapetserade väggar. Fönster mot rofyllda omgivningar.

Helkaklat badrum med klinkergolv och kakel som renoverades i samband med föreningens stambyte 2008. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, handdukstork, jacuzzi samt tvättmaskin. Ett fönster bidrar med dagsljus och vädringsmöjlighet.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Hisings Backa
Hisings Backa består av flera mindre områden såsom Brunnsbo, Backadalen och Backatorp.
Här bor man både nära Göteborgs centrum och vackra naturmiljöer.
Fram till 1960-talet låg främst bondgårdar i detta område som kallades ”Hisingens trädgård”. Idag består bebyggelsen av en god blandning av funktionella lägenhetskomplex, mysiga villa- och radhusområden och spännande nybyggnationer.

Hisings Backa erbjuder god närservice för de boende. Backaplan och Bäckebol ligger i närheten med flera köpcentrum och stormarknader. Selma Lagerlöfs Torg och området runtomkring står
inför en stor förändring med planerad om- och tillbyggnation. I den första etappen kommer det bland annat att byggas 800 nya bostäder, verksamhetslokaler, idrottshall samt torg- och parkstråk. På sikt planeras det för omkring 3000 nya bostäder. På Hisings Backa finner man även Sankt Jörgen Park Resort med spa- och konferenscenter och Sankt Jörgen Park Golf med sin vackra 18-hålsbana.

För barnfamiljer finns det gott om skolor att välja på, både kommunala och fristående. I stadsdelen finns flera aktiva idrottsföreningar inom exempelvis handboll, fotboll och innebandy. Möjligheter till motion hittar man bland annat vid Backavallens motionscentrum och Backa Röds näridrottsplats.

Vacker natur finns på nära avstånd och lummiga skogar bäddar in flera av bostadsområdena.
Omgivningarna kring Hökällan är exempel på gröna miljöer att vistas i och njuta av.

Hisings Backa inbjuder till ett bekvämt boende omgivet av vackra naturmiljöer nära storstadslivet, med goda kommunikationer till Göteborgs stadskärna. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta