Välkommen till

Åby Allé 45

Åby Allé 45
4:a Åby Allé

Gavellägenhet med dubbla balkonger

På sjätte våningen finner ni denna stilrena fyra med en mycket genomtänkt planlösning. Ett ljust gavelläge med fönster i tre väderstreck gör bostaden trivsam såväl som luftig. Två stora balkonger med solmöjlighet från soluppgång till solnedgång. Den ena balkongen är dessutom inglasad och kan således utnyttjas en större del av året. För den travintresserade kan man sitta här och njuta av loppen i sin egen stillhet.

Trivsamt disponerade ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett WC samt ett duschrum med egen tvättavdelning. Tre bra sovrum i varierande storlekar.

Med hissen högst upp i huset nås föreningens gemensamma takterrass. Det perfekta stället att bjuda upp gästerna till och njuta av en vidöppen utsikt. Vill man istället mysa till det kan man hyra föreningens spaavdelning där man bland annat finner ett lyxigt bubbelbad. Med hissen rakt ned i källarplan nås sedan både garage och förråd.

Välkomna!

Läs hela beskrivningen
Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Emelie
assisterande mäklare
Emelie Wahlgren
Fastighetsmäklare
0704-55 22 83 emelie.wahlgren@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Emelie
assisterande mäklare
Emelie Wahlgren
Fastighetsmäklare
0704-55 22 83 emelie.wahlgren@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Entré: Direkt innanför dörren möts man av ett praktiskt klinkergolv. I övriga rum ligger det parkettgolv. Plats för avhängning.

Sovrum: Sovrummen är belägna längs med lägenhetens vänstra sida. Storlekarna varierar med det minsta direkt till höger och master bedroom längst in. Från master bedroom nås en av lägenhetens två balkonger. Från denna kan man njuta av solens tidiga timmar.

Vardagsrum: Stort vardagsrum som kan möbleras på flertalet sätt. Rummet genomsyras av stora fönsterpartier som ger ett rikligt ljusinsläpp. Längst in öppnar det snyggt upp sig mot köket. Från vardagsrummet nås lägenhetens hjärta och andra balkong. Denna del är inglasad men kan öppnas upp med enkla medel.

Kök: Elegant kvalitétskök från Vedum. Spegelluckor i vitt och en mörk bänkskiva. Lådor och luckor med mjukstängande funktion. Köksön gör att man får både förvarings- och arbetsytor i båda riktningarna. Kyl och frys i fullhöjd, ugn och mikro i ståhöjd. Diskmaskin och underlimmad diskho samt induktionshäll.

Duschrum: Stilrent med beige klinker och vitt kakel. Egen tvättavdelning förenklar vardagen, givetvis finns här även golvvärme. Praktiska ytor ovan tvättavdelningen i form av både bänkskiva och överskåp. Badrumsinredningen kommer från Vedum.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Åby - Stallbacken
Friluftsliv, shopping och storstadspuls
Välkommen till populära Åby! Ett lugnt område sydväst om Mölndals centrum, med ett strategiskt bra läge i nära anslutning till de större trafiklederna E6, E20 och Söderleden. Stadsdelen består av en blandad bebyggelse med såväl flerbostadshus som radhus och villor. I Åby finns bland annat matbutik, pizzeria samt frisör och inom kort gångavstånd nås Mölndals centrum, med sin nybyggda shoppinggalleria och ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker, gym och all annan service man kan tänkas behöva.

För barnfamiljen finns flera förskolor och skolor samt en idrottsplats som erbjuder ungdomar möjligheter att spela fotboll, handboll och basket. Åby fritidscentrum rymmer simhall med äventyrsbad, ishall och bandybana, badmintonhall, friidrottsarena och fotbollsplaner. I området ligger även Åbytravet som är Sveriges näst största travbana.

Kommunikationerna i området är goda med flera busslinjer och vid Mölndals centrum finns både spårvagnar, busstrafik och pendeltåg, för den som exempelvis arbetar eller studerar utanför kommungränsen. Från Mölndals centrum tar det ca 15 min att ta sig in till centrala Göteborg.

För den som vill njuta av friluftslivet finns närmsta naturområden vid Sisjön och Stensjön, som båda bjuder på härliga promenadvägar och badplatser.

Här i Åby finns alla förutsättningar att trivas!
Karta