Välkommen till

Värslevägen 47

Värslevägen 47
4:a Askim

Välplanerad bostad med fräscht kök och solig balkong

Välkommen till denna fina fyrarumslägenhet. Här får du ett hem som är praktiskt och inbjudande. Optimalt planerad med en genomtänkt planlösning erbjuds gott om utrymme för både vardagsliv och fest. Stilrent och fräscht kök. Lägenheten är rikligt upplyst av naturligt ljus som strömmar in genom stora fönster, vilket skapar en trivsam och luftig atmosfär. Balkongen är en oas där du kan koppla av med en god bok i ett soligt söderläge med fin vy mot innergården.
Bekvämt boende med närhet till det mesta och all service i Sisjö affärscentrum mm. Skola och förskola på några minuters gångavstånd.
Här bor man endast 5 minuter till bussen. Kallbadet i Hovås, Hovåsbadet, båthamnen och Askimsbadet ligger i direkt närhet och så även golfbanan och två restauranger omgärdat med fantastisk natur.

Läs hela beskrivningen
Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten är smakfullt renoverad och välplanerad, vilket gör den till ett bekvämt och stilfullt hem. Välkommen att uppleva det själv på visningen!

Rumsbeskrivning:

Hall
Välkommen in i en hall med ett fint parkettgolv och här finns en separat gästtoalett vid entrén.

Kök
Detta moderna och stilrena kök renoverades 2011 och har vita köksluckor. Här finner du dubbla kylar och frysar, integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn och mikrovågsugn. Fina arbetsbänkar med kakel på vägg.
Köket erbjuder gott om arbetsyta och förvaring, vilket gör det både funktionellt och estetiskt tilltalande.

Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens hjärta, där det vackra, nyslipade fiskbensmönstrade parkettgolvet direkt fångar blicken. Detta golv tillför en klassisk och elegant touch till rummet, som bjuder på rikligt med ljus och en generös yta för både soffgrupp och matbord. Härifrån når man den soliga balkongen som är perfekt för avkoppling och ger dig möjlighet att njuta av utomhusluften.

Sovrum
Lägenheten har tre rymliga sovrum, varav två med plats för dubbelsäng och förvaring. Det tredje sovrummet kan användas som barnrum, gästrum eller hemmakontor och har bra förvaring i en garderobsmöbel. Alla sovrum har fönster som släpper in rikligt med dagsljus och skapar en ljus och harmonisk atmosfär.

Badrum
Badrummet är helkaklat och fräscht med tumlad marmor på golv och utrustat med dusch, kommod med tvättställ och WC.

Tvättstuga
Praktisk tvättstuga med god plats för förvaring. Ny kombimaskin tvätt & torkning 2023.

Renoveringar i lägenheten:
2011 Kök allt utbytt + nytt golv
2022 Slipat parkettgolv i hall och vardagsrum
2023 Nya golv + nya tapeter i två sovrum
2023 Båda badrummen nya kommoder + ny duschhörna i det stora
2023 Ny tvätt och torktumlare
2024 GarderobmöbelBeskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Askim Vita Fläcken

Vita segel, skogspromenader och staden om hörnet


Med den västra delen vid Askimsviken och den östra gränsande till Sisjön och Sandsjöbacka naturreservat är Askim en härlig plats att bo på. Redan på 1200-talet låg här Askims by. Askim har sedan dess bebyggts successivt och idag består bebyggelsen av en charmig blandning av äldre sekelskiftesvillor, radhusområden, flerbostadshus och nybyggnationer.

Askim är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och grundskolor att välja på. Föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, ishockey och ridsport. Askims simhall har simträning, simskola och gym.

Med bil eller buss tar du dig lätt till centrala Göteborg med sitt stora utbud av shopping, matställen och nöjesliv. Sisjöns industriområde har mataffärer, stormarknader, träningsställen och apotek. Alldeles i närheten ligger också Högsbo 421 och Frölunda Torg.

Askim gränsar till Sandsjöbacka naturreservat, ett vidsträckt grönområde med flera vandringsleder och två badsjöar, Sisjön och Oxsjön. Fina havsbad har Askimsbadet, Hovåsbadet och Marholmen. I Askimsviken finns flera småbåtshamnar och strax utanför öppnar sig skärgården. Området längst in i viken kallas Välen och är ett unikt natur- och strövområde.

Askim inbjuder till ett behagligt och aktivt boende nära hav och. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta