Välkommen till

Gibraltargatan 58

Gibraltargatan 58
Johanneberg

Charmig & yteffektiv citylägenhet med bästa läge på attraktiv adress

Välkommen till denna charmiga tvåa på Gibraltargatan 58, ett boende som kombinerar 30-tals charm med moderna bekvämligheter. Här erbjuds en lägenhet med högt i tak som skapar en rymlig och ljus atmosfär. Njut av kvällssolen på den västvända balkongen.
Lägenheten ligger i en stabil förening med god ekonomi och välskött fastighet, vilket ger en trygg boendemiljö.

På Gibraltargatan har du nära till det mesta. Chalmers tekniska högskola ligger bara ett stenkast bort, vilket gör detta till ett perfekt boende för studenter och anställda vid universitetet. Utanför dörren finns ett rikt utbud av restauranger och caféer. I området finns även pubar och mataffär, vilket gör vardagen bekväm och trivsam.

För den som vill utforska stadens nöjesliv ligger Avenyn och city inom gångavstånd. Här kan du njuta av shopping, kultur och nöjen utan att behöva resa långt.
Varmt välkomna till visning!

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta