Välkommen till

Kungagårdsängen 45

Kungagårdsängen 45
3:a Hovås Kungagårdsängen

Härlig lägenhet i markplan med flera uteplatser

Stig in i denna charmiga lägenhet på markplan, belägen i ett trivsamt och lugnt område där du genast kommer att känna dig hemma. Detta är en perfekt bostad för dig som söker ett modernt och bekvämt hem med alla nödvändiga bekvämligheter inom räckhåll.
Garage strax utanför som ingår i avgiften och som har en laddbox. Här har man närhet till allt utbud i Nya Hovås, gångavstånd ner till Amundön, salta bad och båthamn. Området bjuder även på förskola, skola, trevliga promenadstråk, tennis, golf, fotbollsplan och ishall. Nära till busshållplats med goda kommunikationer in till stan.

Läs hela beskrivningen
Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på ing-marie.larsson@lundin.se.


Denna lägenhet kombinerar komfort och funktionalitet med härliga utomhusytor som förhöjer livskvaliteten.

Hall
I lägenheten välkomnas du av en rymlig hall som har ett klinkergolv och leder dig vidare in i bostaden.

Vardagsrum:
Det stora, ljusa vardagsrummet är en naturlig samlingspunkt med gott om plats för både avkoppling och sociala stunder. Härifrån har du direkt access till den ena fina uteplatsen som ligger skyddad under ett balkongtak och har soligt läge under dagen. Lägenheten stoltserar med inte bara en, utan två uteplatser. Den stora uteplatsen bjuder på kvällssol och är idealisk för grillkvällar, trädgårdsodling eller bara en lugn stund i solen.

Kök:
Köket är trivsamt och välplanerat med matplats vid fönstret. Fullt utrustat med kyl, frys, spishäll med ugn, diskmaskin och fläkt. Fina bänkskivor.

Sovrum:
Två rymliga sovrum ger möjlighet till en flexibel användning – ett lugnt och avkopplande huvudsovrum och ett barnrum/arbetsrum/gästrum. Bägge rummen har garderober.

Badrum:
Badrummet är fräscht, utrustat med en praktisk dusch, kommod med tvättställ, spegelskåp samt wc. Delvis kaklade väggar och en våtrumsmatta. Smart tvättstugedel med tvättmaskin och torkskåp samt frånluftsvärmepump som föreningen står för.

Klädkammare ger extra bra förvaringsutrymme samt ytterligare förråd finns separat i garagelängan.Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Hovås
Hovås är beläget mellan Askim och Billdal, på behändigt avstånd från Göteborgs centrum. Karaktäristiskt för området är de eleganta och charmiga villorna utmed havet med anor från förra sekelskiftet. Idag består bebyggelsen av en blandning av dessa äldre villor och moderna bostäder som byggts upp sedan 1960-talet.

Hovås är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och ett par grundskolor. Hovås har ett rikt föreningsliv med verksamheter inom bland annat segling, fotboll, ishockey och ridsport.

Östra Hovås gränsar till Sandsjöbacka naturreservat. I detta vidsträckta grönområde finns flera fina vandringsleder och badsjöar. Mer motion och rekreation kan man få på Hovåsvallen samt på Hovås legendariska golfbana, Göteborgs Golfklubb. Golfklubben bildades redan 1902 och är Sveriges äldsta.

I Hovås hamn pågår båtlivet året om. Mysiga badvikar ligger som pärlor på rad och utmed havet går en promenad- och cykelväg. Hovås Kallbad med sina pittoreska badhus och restaurang är en privat anläggning som delvis även är öppen för allmänheten. Det vackra naturområdet på Amundöarna är också en populär utflykt, för såväl promenader som salta bad.

Söderöver har den nya stadsdelen Nya Hovås vuxit fram med en härlig blandning av bostäder, butiker, restauranger och kontor. Här finns det mesta man kan tänka sig! Utöver Nya Hovås så erbjuder bland annat även Sisjöns industriområde, Kodakhuset och Frölunda Torg ett brett utbud av service på nära avstånd.

Hovås inbjuder till välbefinnande i ett exklusivt och bekvämt boende nära havet och vacker natur. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta