Välkommen till

Ciceron

Ciceron
Masthuggskajen

Nyproducerat cityläge i absolut toppklass

Välkommen till Ciceron – ett av Göteborgs högsta och mest stilsäkra bostadshus i oslagbart cityläge!

Här, på expansiva och urbana Masthuggskajen, har arkitekterna tillsammans med Nordrs egna inredningsarkitekter skapat nyproduktion i absolut toppklass. På entréplan möts du av en skön hotellkänsla som erbjuder gemensamt vardagsrum, och högst upp njuter du utav takterrasser med fantastisk utsikt över hamninloppet, Linnéstan och city. Här bor du stilsäkert och bekvämt i en helt nybyggd och toppmodern lägenhet - mitt i stan!


Kontrasternas stadsdel

Nya stadsdelar i gamla stadsdelar, det är utvecklingen i Göteborg det! Och precis där Linnéstan börjar eller, för all del, där ”innanför-Vallgraven” slutar, där växer Masthuggskajen fram. Masthuggskajen är en plats full av konstraster mellan gammalt och nytt, mellan Göteborg och världen. Det är både storslaget och småskaligt, högt och lågt, globalt och lokalt. Det är en blandning av affärer, gatuliv och möten. En plats där det är lätt att leva och verka hållbart och där du kan vara med om att skapa ny historia.

Hög puls och lugna andetag

Staden runt omkring Masthuggskajen är full av restauranger, kreativa verksamheter och grönska. Här sker trafiken på gångtrafikanternas villkor. Järntorget, Linnéstan, hamnen och Långgatorna med all sin tillåtande atmosfär skapar grunden för den här nya stadsdelen. Vi ska bygga ett 17 våningar högt hus med ett elegant uttryck och många spännande planlösningar i olika storlekar och stilar. Husets placering i början på Nordhemsgatan möjliggör fantastisk utsikt över älven och staden. Här bor du mitt i stan och nära alla kommunikationer. Stadspulsen blir en inspirerande konstrast till hemmets lugna, tysta oas.

Entrélobby och takterrasser

Entrén är utformad som ett enda stort välkomnande med ett gemensamt vardagsrum, lite som en lobby på ett mysigt boutiquehotell. Stora glaspartier ut mot gatan ger ljus och rörelse utifrån, en skön motpol till den lugna atmosfär som råder här inne. När vädret lockar dig utomhus tar du hissen upp till den gemensamma takterrassen. Här uppe finns även lägenheter med helt privata takterrasser. Utsikten över hamninloppet och älven blir tongivande från både taket och många av lägenheternas balkonger och fönsterutblickar. Tilltalas du av att äntligen få ta del av både stan och vattnet är Ciceron huset för dig. Låt det bli ett avstamp och en vägvisning mot ett nytt slags stadsliv och skönt boende.

Avspänd harmoni mitt i city

Himmel, vatten och city formar skylinen från lägenheterna i Ciceron. Den väl tilltagna takhöjden och stora, lite högre fönster skapar ett kosmopolitiskt uttryck i de välplanerade och i många fall unika planlösningarna. Huset byggs med vårt eget inredningskoncept; du väljer kostnadsfritt mellan tre designstilar för den fasta inredningen. Stilarna skapar en harmonisk bas vilken du sedan bygger vidare på med dina möbler och dina grejer för en enhetlig stil. Vi berättar mer om inredning och de härliga stilarna längre fram i vår! Längst upp i huset hittar du unika, större lägenheter med privata takterrasser, och går vi nedåt i huset finns många storlekar och olika utformningar att välja mellan. En gemensam nämnare är just gemensamhet – vi har satsat på de sociala ytorna och fina möjligheter för att skapa ett stilfullt hem.

Niklas
ansvarig mäklare
Niklas Kocev
Försäljningschef & Fastighetsmäklare
0735-16 22 68 niklas.kocev@lundin.se
Lundin Nyproduktion

Med Lundin Nyproduktion får du ett team av dedikerade mäklare som följer dig genom hela processen. Välkommen till din nya bostad.

Niklas
ansvarig mäklare
Niklas Kocev
Försäljningschef & Fastighetsmäklare
0735-16 22 68 niklas.kocev@lundin.se
Lundin Nyproduktion

Med Lundin Nyproduktion får du ett team av dedikerade mäklare som följer dig genom hela processen. Välkommen till din nya bostad.

Bilder

Planritning

Karta