Välkommen till

Krokslätts Terrasser

Krokslätt

Nästa nivå

På västra sidan av Mölndalsvägen väntar en tid i ett nybyggt ljust hem utan måsten. Här bor du med vardagservice, kvarterskrogar och kommunikationer runt hörnet. Dessutom har du cykelavstånd till Avenyn. Ta livet till nästa nivå i Krokslätts Terrasser.

Södra Centrum sprudlar av liv. Idag finns mängder av nya bostäder i området som tillsammans med butiker, caféer, restauranger, gym, apotek, vårdcentral och service skapar en levande ny stadsdel. När du bor i Krokslätts Terrasser har du dessutom Willys mer eller mindre utanför porten och Ica Maxi en kort promenad bort. Med sitt bekväma avstånd till Götaplatsen och bra kommunikationer, sina gröna promenadstråk och trevliga utbud är området på god väg att bli en förlängd del av centrala Göteborg.

I kvarteret finns hem som passar dig oavsett var du befinner dig i livet. Allt ifrån välplanerade smarta ettor till drömfyror med stora takterrasser högst upp i huset. Hemmen är ljusa och luftiga och har fokus på gemenskap. De öppna ytorna är lätta att inreda och rymmer vänner och släkt för trevliga middagar och högtider. Bra förvaring och material av god kvalitet är en självklarhet här. Flytta hit och njut av lång lördagsfrukost, kaffe på terrassen, en cykeltur in till stan och ett hem som inte kräver ett uns renovering. Dessutom slipper du en trädgård som ständigt behöver underhållas. I Krokslätts Terrasser väntar livet på nästa nivå.

För att läsa mer om projektet och hitta en bostad som är intressant för dig kan du klicka dig vidare genom länken under "Dokument & Länkar"

Rickard
ansvarig mäklare
Rickard Stig
Nyproduktionsansvarig, Mäklare & Partner
0704-55 22 85 rickard.stig@lundin.se
Lundin Nyproduktion

Med Lundin Nyproduktion får du ett team av dedikerade mäklare som följer dig genom hela processen. Välkommen till din nya bostad.

Rickard
ansvarig mäklare
Rickard Stig
Nyproduktionsansvarig, Mäklare & Partner
0704-55 22 85 rickard.stig@lundin.se
Lundin Nyproduktion

Med Lundin Nyproduktion får du ett team av dedikerade mäklare som följer dig genom hela processen. Välkommen till din nya bostad.

Bilder

Området

Krokslätt

Krokslätt är ett lugnt och härligt område med blandad bebyggelse, där nya moderna bostäder mixas med fastigheter av äldre charm. Det planeras många nya bostäder och området i stort kommer få ett enormt uppsving allt eftersom det utvecklas. I närområdet finns servicebutiker samt matställen och utmed Mölndalsvägen ligger flera stormarknader. För barnfamiljen finns ett bra utbud av skolor och för studenter ligger flera av universitetets institutioner på nära avstånd. I Krokslätt ligger Örgryte koloniträdgårdar som är en gömd lummig oas och på gångavstånd finns även Safjällets naturreservat som är ett fint naturområde med promenadstigar och upplysta motionsslingor. I Krokslätt bor du med närhet till det mesta. Mölndals centrum eller Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss. På historisk mark mellan Mölndal och Göteborg ligger Krokslätts Fabriker, som uppfördes 1890-1907 av Mölnlycke Väfveriaktiebolag som en av många textilfabriker i Göteborgstrakten. De anrika tegelbyggnaderna är renoverade efter dagens krav och standard och delar numera yta med högteknologiska och energieffektiva hus.

Karta