Såld

bergstomt med havsutsikt

Anders Pettersson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se

Lundin Torslanda

Med Lundin Torslanda får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Lill-Edvards väg 9

Tomt Tumlehed

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Tomtarea:
1 591 kvm
Adress:
Lill-Edvards väg 9,
42343 Torslanda
Tomtmarkeringen är bara uppskattad och kan avvika från verkligheten
Tomtmarkeringen är bara uppskattad och kan avvika från verkligheten
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Beskrivning

För Göteborgs Stads räkning säljer vi nu en havsnära fastighet i ett högt och fritt läge. På en lugn återvändsgata ligger denna insynsskyddade bergstomt med goda solchanser. Här finns möjligheter att förverkliga husdrömmen och bygga en kustnära villa med utsikt mot havet. Tomten ligger med direkt närhet till båthamn samt salta bad. Förhandsbesked finns och ligger uppladdat under "dokument och länkar".

Området erbjuder en relativt gles bebyggelse som vars omgivning består av betande hagar och skog. Således ett mycket barnvänligt område och för den som värdesätter en stillsam miljö. Trevliga Tumlehedsbadet som ligger ett stenkast från bostaden, erbjuder en liten sandstrand och en brygga där familjer samlas för bad och umgänge. Önskar man doppa fötterna lite mer privat är det bara att promenera ut på de omgivande klipporna. Har ni egen båt så ligger småbåtshamnen intill där det finns goda möjligheter att få en båtplats (mer info in båtplats finns under "dokument och länkar"). På gamla Tumlehedsvägen finner man Österödsskolan. Närmsta mataffär är Willys och för ett mer gediget utbud ligger både Torslanda torg och Amhult inom rimligt avstånd. På Hornkamsgatan, ca. 2,5 km från tomten ligger den närmsta busshållplatsen. I närhet finns fina promenadslingor mot Sillvik och Sanden, här finns även Tumleheds omtalade hällmålningar.


VIKTIGT INFO:
Tomten säljs med friskrivningsklausul som innebär att man efter köpet inte kan göra anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten. Information avseende kostnader i samband med köp av fastighet/tomt och byggnation har köparen ansvaret att själv kontrollera. Gäller även information avseende förhandsbesked, detaljplan, ritningar, bygglov m m.

VA:
Anslutningskostnaden för vatten och avlopp betalas av köparen. En avgiftsuppskattning finns under "dokument och länkar".

BUDGIVNING:
Budgivning kommer påbörjas tisdag den 1:a februari.

FÖRHANDSBESKED:
Förhandsbesked finns uppladdat under "dokument och länkar" Observera att det är sedan upp till en köpare att söka bygglov.

Tomten kommer inte att säljas på förhand och en köpare kommer inte att kunna köpa tomten med villkor. Vi råder dig som intressent att ta kontakt med din bank i god tid före budgivningen startar.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Upplåtelseform: Friköpt

Information Tomt

Adress: Lill-Edvards väg 9, 42343 Torslanda. Göteborg kommun.

Fastighetsbeteckning: Tumlehed 2:273

Objekttyp: Tomt

Storlek: Tomtarea 1 591 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Servitut: Rättigheter-förmån: Förmån: Officialservitut Väg, 1480K-2021F185.1.

Planbestämmelser: Fornlämning (1 st).

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Torslanda Tumlehed

Skärgårdsliv, familjeliv och staden runt hörnet


Välkommen till Torslanda! Här kombineras det behagliga livet vid havet med ett modernt och aktivt storstadsliv. Området är mycket populärt vilket gjort att det expanderat starkt de senaste decennierna. Torslanda består av flera mindre områden som exempelvis Amhult, Hjuvik och Hällsvik. Bebyggelsen är varierad och består av en härlig blandning av bostäder från olika epoker och i olika byggnadsstilar. Gamla skärgårdshus, moderna villor, trivsamma radhusområden samt nybyggda bostadsrätter samsas om ytan.

Vid Torslanda torg och Amhults torg finns ett stort utbud av affärer och restauranger. I kulturhuset Vingen finns bland annat bibliotek, bio, teater, kultur- och musikskola.

Havet finns nära till hands var du än bor. Vackra promenadstråk och motionsslingor löper utmed kustlinjen och i småbåtshamnarna pågår båtliv året om. I Torslanda finns Göteborgs äldsta havsbadskoloni och fina badvikar hittar man bland annat i Tumlehed, Sillvik och Lilleby.

I Torslanda lever du nära både havet och storstaden i en trivsam småstadsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!