Välkommen till

Höjdvägen 13

Höjdvägen 13
Hovås

Tomt med havsutsikt och vy över golfbanan

Nu har vi glädjen att erbjuda en unik tomt på insynsskydd och anrik adress med utsikt över golfklubben och havet. Upptäck en fantastiskt vacker plats på en av Hovås främsta adresser.

Dessutom säljs den intilliggande villan på Höjdvägen 15, om önskan finns att förvärva ett större areal. Tillsammans utgör de båda fastigheterna en total tomtareal om hela 4 292 kvm, en mark med oändlig utvecklingspotential.

Det går bra att själv åka och titta på tomten och återkomma till ansvarig mäklare för frågor och/eller intresseanmälan.

Här kan man bo ett stenkast från golfbanan och en kort promenad till salta bad och småbåtshamnar. Kort och gott en plats att verkligen förälska sig i!

Observera:
Tomten är inte bunden till någon husleverantör.
Fastigheten ligger utanför detaljplan.

Välkommen!

Bilder

Ekonomi
Tomt
Området
Hovås
Hovås är beläget mellan Askim och Billdal, på behändigt avstånd från Göteborgs centrum. Karaktäristiskt för området är de eleganta och charmiga villorna utmed havet med anor från förra sekelskiftet. Idag består bebyggelsen av en blandning av dessa äldre villor och moderna bostäder som byggts upp sedan 1960-talet.

Hovås är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och ett par grundskolor. Hovås har ett rikt föreningsliv med verksamheter inom bland annat segling, fotboll, ishockey och ridsport.

Östra Hovås gränsar till Sandsjöbacka naturreservat. I detta vidsträckta grönområde finns flera fina vandringsleder och badsjöar. Mer motion och rekreation kan man få på Hovåsvallen samt på Hovås legendariska golfbana, Göteborgs Golfklubb. Golfklubben bildades redan 1902 och är Sveriges äldsta.

I Hovås hamn pågår båtlivet året om. Mysiga badvikar ligger som pärlor på rad och utmed havet går en promenad- och cykelväg. Hovås Kallbad med sina pittoreska badhus och restaurang är en privat anläggning som delvis även är öppen för allmänheten. Det vackra naturområdet på Amundöarna är också en populär utflykt, för såväl promenader som salta bad.

Söderöver har den nya stadsdelen Nya Hovås vuxit fram med en härlig blandning av bostäder, butiker, restauranger och kontor. Här finns det mesta man kan tänka sig! Utöver Nya Hovås så erbjuder bland annat även Sisjöns industriområde, Kodakhuset och Frölunda Torg ett brett utbud av service på nära avstånd.

Hovås inbjuder till välbefinnande i ett exklusivt och bekvämt boende nära havet och vacker natur. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta