Välkommen till

Månskensvägen 18

Landvetter

Naturnära friköpt tomt med utvecklingsmöjligheter

På tomten står i dagsläget två mindre byggnader/skjul. Tomten har naturnära läge samtidigt som man smidigt tar sig in till Landvetter centrum med såväl bil som buss. Området passar perfekt för barnfamiljer och fritidsaktiviteter.
Tomten har idag typkod 499 - Industrienhet, taxeringsvärde under 1 000 kr och ligger utanför detaljplan.
Cirka 10 minuters gångavstånd till busshållplats.

Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Härryda

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Härryda

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Ekonomi
Tomt
Området

Landvetter

Natursköna omgivningar och närhet till storstadspuls
Välkommen till populära Landvetter! Området är beläget i Härryda kommun, omkring 15 kilometer öster om Göteborg. Närheten till både storstaden och naturen har bidragit till att Landvetter expanderat stort på senare år. Här finns idag flera bostadsområden, såsom Önneröd, Salmered, Stommen och Tahult. Bebyggelsen är en blandning av äldre villor, nybyggnationer, rad- och kedjehusområden samt flerbostadshus.

Landvetter är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och skolor att välja bland. Utbudet på fritidsaktiviteter är brett med bland annat ishall, sporthallar, fotbollsanläggningar, ridklubbar samt simskola. Därtill finns den närliggande golfklubben Chalmers Golfklubb. Vintertid finns det möjlighet till skidåkning vid friluftsanläggningen Landehof.

I Landvetter centrum finns bland annat butiker, restauranger, bibliotek, vårdcentral och gym. Här ligger även Landvetters surdegsbageri som varmt rekommenderas.

För den som vill njuta av friluftslivet och Landvetters natursköna omgivningar erbjuder bland annat naturreservatet Gallhålan vackra strövområden. Fina sjöar i närheten är Hornasjön och Sandsjön, som båda erbjuder härliga promenadvägar samt fiske- och badmöjligheter.

Kommunikationerna i området är goda med flera busslinjer och från Resecentrum tar du dig via busslinjen Röd Express till centrala Göteborg på cirka 20 minuter. För den bilburne är pendlingsavståndet till Göteborg bra, då man snabbt kan ta sig ut på riksväg 40. Vill du vidare ut i landet eller i världen ligger Landvetter flygplats på behändigt avstånd.

I Landvetter lever du i en trivsam småstadsmiljö nära både vacker natur och storstaden. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta