Välkommen till

Kippholmsvägen 3C

Kippholmsvägen 3C
Torslanda

Tomt med byggrätt mot natursköna omgivningar

Välkommen till denna möjlighet att skapa ert drömhem på en tomt som ligger på en lugn återvändsgata på Kippholmen. Denna plats erbjuder er en perfekt kombination av avskildhet och närhet till allt som behövs för en harmonisk familjelivsstil.

Tomten är belägen i ett trivsamt och familjärt område, vilket ger er möjlighet att njuta av en fridfull tillvaro. Här kan ni njuta av fina promenadvägar som slingrar sig genom den vackra naturen och ger er en nära kontakt med havet och dess fantastiska omgivningar. Detta gör det till en idealisk miljö för avkoppling och rekreation, samtidigt som det ger er möjlighet att utforska naturens underverk.

En av de stora fördelarna med att bo på Kippholmen är den trygga miljön för barnen att växa upp i. Här finns gott om utrymme för dem att leka och utforska världen omkring sig. Dessutom finns det förskolor, skolor och fritidsaktiviteter inom kort biltur mot Björlanda, vilket gör det bekvämt och lätt att tillgodose barnens behov.

VIKTIGT INFO:
Tomten säljs med friskrivningsklausul som innebär att man efter köpet inte kan göra anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten. Information avseende kostnader i samband med köp av fastighet/tomt och byggnation har köparen ansvaret att själv kontrollera. Gäller även information avseende förhandsbesked, detaljplan, ritningar, bygglov m m.

VA:
För att förbättra bekvämligheten och hållbarheten för invånarna pågår projektering för införande av kommunalt vatten och avlopp. Enligt information från Kretslopp & Vatten (se förhandsbesked) kommer det kommunala ledningsnätet för vatten och avlopp byggas ut till området under år 2025. Eventuell anslutningskostnad för detta betalas av köparen.

FÖRHANDSBESKED:
Förhandsbesked finns uppladdat under "dokument och länkar" Observera att det är sedan upp till en köpare att söka bygglov.

Tomten kommer inte att säljas på förhand och en köpare kommer inte att kunna köpa tomten med villkor.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Torslanda

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Torslanda

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Ekonomi
Tomt
Området
Torslanda

Skärgårdsliv, familjeliv & staden runt hörnet


Välkommen till Torslanda! Här kombineras det behagliga livet vid havet med ett modernt och aktivt storstadsliv. Området är mycket populärt vilket gjort att det expanderat starkt de senaste decennierna. Torslanda består av flera mindre områden som exempelvis Amhult, Hjuvik och Hällsvik. Bebyggelsen är varierad och består av en härlig blandning av bostäder från olika epoker och i olika byggnadsstilar. Gamla skärgårdshus, moderna villor, trivsamma radhusområden samt nybyggda bostadsrätter samsas om ytan.

Vid Torslanda torg och Amhults torg finns ett stort utbud av affärer och restauranger. I kulturhuset Vingen finns bland annat bibliotek, bio, teater, kultur- och musikskola.

Havet finns nära till hands var du än bor. Vackra promenadstråk och motionsslingor löper utmed kustlinjen och i småbåtshamnarna pågår båtliv året om. I Torslanda finns Göteborgs äldsta havsbadskoloni och fina badvikar hittar man bland annat i Tumlehed, Sillvik och Lilleby.

I Torslanda lever du nära både havet och storstaden i en trivsam småstadsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta