Välkommen till

Marstrandsgatan 27

Marstrandsgatan 27
Tolered

Tomt i högt och fritt läge

Nu finns en ytterst ovanlig möjlighet att förverkliga er drömvilla på denna vackra tomt på Marstrandsgatan. Tomten erbjuder en rad fantastiska egenskaper som kommer att tilltala den som söker ett högt läge, enastående utsikt och friheten att skapa sin egna drömboende.

En av de mest framträdande egenskaperna hos denna tomt är dess höga läge. Belägen på en sluttning ger den en imponerande panoramautsikt över omgivande områden och ger dig möjlighet att njuta av soluppgångar och solnedgångar.
Här kan ni utforma era egna idéer och bygga en anpassad bostad som passar er livsstil och smak. Oavsett om ni drömmer om modern minimalism, traditionell charm eller något helt unikt kan ni förverkliga era drömmar här. Detaljplanen medger en huvudbyggnad om högst 120 kvm byggarea. Denna får upprättas i 1,5 plan och placeras minst 4,5 meter från tomtgräns. Eventuell garagebyggnad kan, om byggnadsnämnden prövar det lämpligt, placeras 1,5 meter från gräns mot grannfastighet. För mer info, vänligen läs detaljplanen som finns uppladdad under dokument och länkar.

Området erbjuder en mängd bekvämligheter och attraktioner. Här har man direkt närhet till natursköna områden som ger möjlighet till avkoppling och fritidsaktiviteter. Samtidigt finns det bra kommunikationsmöjligheter som ger dig enkel tillgång till centrala Göteborg och dess omgivningar.

VIKTIGT INFO:
Tomten säljs med friskrivningsklausul som innebär att man efter köpet inte kan göra anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten. Information avseende kostnader i samband med köp av fastighet/tomt och byggnation har köparen ansvaret att själv kontrollera. Gäller även information avseende förhandsbesked, detaljplan, ritningar, bygglov m m.

VA/EL:
Anslutningskostnad för VA & el betalas av köparen.


DETALJPLAN:
Detaljplanen finns uppladdat under "dokument och länkar" Observera att det är sedan upp till en köpare att söka bygglov samt kontrollera exakt vad detaljplanen medger.

Tomten kommer inte att säljas på förhand och en köpare kommer inte att kunna köpa tomten med villkor. Vi råder dig som intressent att ta kontakt med din bank i god tid före budgivningen startar.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Ekonomi
Tomt
Området
Hisingen Tolered
Centrala Hisingen består av flera mindre områden såsom Brämaregården, Kvilletorget,
Kyrkbyn och Lundby. Området präglas idag av nytänkande och framtidsvisioner och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

I kvarteren finns närbutiker, matställen och frisörer, ofta samlade kring mindre torg.
Vid Wieselgrensplatsen ligger Lundby sjukhus och ett köpcentrum med apotek. Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen erbjuder allt från frukt och grönt till lokala delikatesser och smaker från när och fjärran. Saluhallen är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar. Backaplan är
det stora shoppingcentret i området. Utöver stormarknader finns här träningsställen och
restauranger.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kommunikationerna i området är mycket goda. På bara ett par minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på.

Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta