Välkommen till

Kopparåsvägen 70B

Kopparåsvägen 70B
Billdal

Naturnära tomt i lugnt villaområde

Nu finns tillfälle att förvärva denna Billdals tomt som ligger med lugnt läge i ett trivsamt villaområde med natur och vacker grönska. Säröbanan eller cykelleden ligger 100 meter öster om och den ansluter mot Särö eller in mot Göteborg. Fastigheten har tillsammans med gränsande fastighet Kopparås 23:31 fått ett förhandsbesked, bifogad under dokument och länkar. Tomten ligger inte inom detaljplanerat område vilket innebär att man kan söka bygglov på respektive tomt inom ramen för plan och bygglagen. kundservice@stadsbyggnad.goteborg.se

Fastigheten säljs av Göteborgs Kommun med friskrivningsklausul som innebär att man efter köpet inte kan göra anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten. Information avseende kostnader i samband med köp av fastighet/tomt och byggnation har köparen ansvaret att själv kontrollera. Gäller även information avseende förhandsbesked, detaljplan, ritningar, bygglov m m.

VA/EL:
Anslutningskostnad för dagvattenledning, VA & el betalas av köparen.


Planer/dokument:
Förhandsbesked, avgiftsidikation, avgifter V/A, byggnadshöjd, lantmäteriförättning samt övriga dokument för att kunna fatta beslut finns under "dokument och länkar"
Observera att det är sedan upp till dig som köpare att söka bygglov samt kontrollera exakt vad detaljplanen medger. Förslaget som finns är framtaget av kommunen, en köpare kan alltid söka bygglov i efterhand på andra förslag som önskas inom ramen för bestämmelserna.

Fastigheten kommer inte att säljas med villkor. Efter visning och kommunikation med ansvarig fastighetsmäklare och efter budgivning fattas beslut om vem som blir köpare.
Vi råder dig som intressent att ta kontakt med din bank i god tid före budgivningen startar.

Mats
ansvarig mäklare
Mats Jacobsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0708-68 99 11 mats.jacobsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Mats
ansvarig mäklare
Mats Jacobsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0708-68 99 11 mats.jacobsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Ekonomi
Tomt
Området
Billdal

Blå horisont, skogspromenader och staden om hörnet


Att bo i Billdal innebär att man får njuta av hav och vacker natur och ändå ha nära till storstadslivet. Avståndet till Göteborg är behändigt och nås lätt med bil eller buss.

Billdal, Skintebo och Svindal är namn på byar som en gång låg här. För hundra år sedan var Billdal ett bondesamhälle som tågen på Säröbanan passerade. Idag har området stor charm med vindlande vägar och blandad bebyggelse.

Området är populärt bland barnfamiljer. Här finns flera förskolor och grundskolor, föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, innebandy och ridsport.

I Billdals olika områden som Skintebo, Uggledal och Lindås hittar man butiker och matställen. Kungsporten och Kodakhuset har ett större utbud av detta.

Billdal är både skogs- och skärgårdsmiljö. Här finns flera lummiga lövskogar med stigar och motionsslingor. Billdals park är en härlig oas och varje år ordnas här traditionellt midsommarfirande. Utmed kustlinjen ligger flera småbåtshamnar och strax utanför möts man av en vacker skärgård. Mysiga badvikar ligger som pärlor på rad.

I Billdal lever man ett aktivt och behagligt liv i vacker miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta