Välkommen till

Gamla Lundbygatan 29B

Gamla Lundbygatan 29B
Kyrkbyn

Tomt i gemytliga Gamla Lundby

Unikt läge att förvärva en tomt med en förtrollande atmosfär längs den historiska Gamla Lundbyvägen, som ligger inbäddad i charmiga miljöer. Denna plats bjuder in till en upplevelse av det gamla och det nya, med närhet till den medeltida kyrkan Gamla Lundby, vars närvaro förstärker känslan av historia och tradition.

Placeringen är optimal för den som söker både lugn och närhet till bekvämligheter. Gamla Lundbyvägen erbjuder en pittoresk och fridfull atmosfär samtidigt som den ger enkel tillgång till omgivande samhällen och service. Härifrån nås Norra Älvstranden snabbt med sina maritima miljöer och även centrala Hisingen med sitt utbud av saluhall, restauranger, caféer etc.

VIKTIGT INFO:
Tomten säljs med friskrivningsklausul som innebär att man efter köpet inte kan göra anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten. Information avseende kostnader i samband med köp av fastighet/tomt och byggnation har köparen ansvaret att själv kontrollera. Gäller även information avseende stadsplan, ritningar, bygglov m m. Tomten kommer inte att säljas på förhand och en köpare kommer inte att kunna köpa tomten med villkor.

VA/EL:
Anslutningskostnad för VA & el betalas av köparen.

STADSPLAN:
Stadsplanen finns uppladdat under "dokument och länkar" Observera att det är sedan upp till en köpare att söka bygglov. Denna fastighet går under ”BFcq”. Vänligen läs stadsplanen för att få en fullständig inblick i dess betydelse.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Ekonomi
Tomt
Området
Hisingen Kyrkbyn
Vackra omgivningar, historia och staden runt hörnet
Välkommen till populära Kyrkbyn! Här möts historia och framtid
i en skön harmoni. Området i stort präglas av expansion och framåtanda och här erbjuds ett stort utbud av skolor, kultur- och föreningsliv samt affärsverksamheter. Fina grönområden finns inom bekvämt avstånd, liksom den härliga kajpromenaden vid Eriksberg och Sannegården.

Trevliga restauranger, caféer och butiker finns det gott om och till Eriksbergs köpcentrum är det gångavstånd. Inom nära håll ligger även Lundbybadet och Rambergsvallen, två fina motions- och idrotts- anläggningar. Kommunikationerna till och från området är mycket goda med flera busslinjer och täta avgångar. Med stombuss 16 tar det ca 12 minuter in till centrala Göteborg.

Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta