Såld

Fastighet med möjligheter. Säljs med befintlig hyresgäst

Ida Goding
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se

Lundin Torslanda

Med Lundin Torslanda får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Låssbylyckorna 23

Torslanda Låssby

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Rum:
10 rum
Byggår:
1929
Tomtarea:
1 728 kvm
Adress:
Låssbylyckorna 23,
423 54 Torslanda
Välkomna till Låssbylyckorna 23!
Välkomna till Låssbylyckorna 23!
Dubbelgarage
Dubbelgarage
Stor lummig trädgård
Stor lummig trädgård

Lundin Värdering

Boka nu
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Kök i lägenhet 1001 -tomställd
Kök i lägenhet 1001 -tomställd

Beskrivning

Nu säljer Göteborgs Kommun fastigheten Låssby 3:117. Bostaden kommer säljas med befintlig hyresgäst i lägenhet 1101.
Fastigheten ligger på en friköpt tomt. I dagsläget är den taxerad med typkod 499 "Industrienhet, taxeringsvärde under 1 000 kr" och har således inget taxeringsvärde och m.a.o. ingen fastighetsavgift/fastighetsskatt. Efter renovering/ombyggnad får man som köpare själv begära omprövning av taxeringskod hos skatteverket och får då även ett taxeringsvärde.

Fastigheten säljs med en friskrivningsklausul. Detta innebär att man som köpare inte kan göra några anspråk mot säljaren efter köpet på grund av fel eller brister. Köparen har själv ansvar för att genomföra en besiktning av fastigheten före ett köpekontrakt undertecknas. Vi ger därför möjlighet till alla intressenter att efter de inplanerade visningarna genomföra besiktning torsdagen 20 maj kl10:00-14:00. Vänligen informera mäklaren inför besiktning. Budgivningen kommer påbörjas 24 maj. Fastigheten kommer inte att säljas på förhand och en köpare kommer inte att kunna köpa huset med några villkor. Vi råder dig som intressent att ta kontakt med din bank i god tid före budgivningen startar. Begränsad information om fastigheten finns och det åligger köparen att undersöka och ta reda på de saker som är väsentliga för köp av fastigheten.

Välkomna på de bokade visningarna och hör gärna av er om ni har några frågor!

Bostaden disponeras idag som tre lägenheter varav den totala arean är 226 kvm. Lägenheternas area är:
Lägenhet 1001 -86 kvm - Denna lägenhet renoverades 2018 och är i bra skick. Badrum äldre standard
Lägenhet 1002- 49 kvm - Stort renoveringsbehov föreligger. I dagsläget är kök och badrum i källaren så på ovan nämnd boyta finns ej kök och badrum.
Lägenhet 1101 -91 kvm - Denna lägenhet är idag uthyrd (Hyran för 2021 är 4574 kr/mån) och fastigheten kommer säljas med nuvarande hyresgäst. Det finns ej planritning eller bilder på denna lägenhet men det kommer finnas möjlighet att titta på denna lägenhet under visningstiderna.

Kända renoveringar:
2018 renoverades lägenhet 1002
2020 målades fasaden

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Upplåtelseform: Friköpt

Energideklaration: Energideklaration ej utförd.

Driftkostnad: Totalt ca 41 000 kr/år.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
Övrigt:41 000 kr/år
Driftskostnaden är en uppskattad ca-uppgift baserad på tidigare uppgifter om fastigheten.
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta.

Information Fastighet

Adress: Låssbylyckorna 23, 423 54 Torslanda. Göteborg kommun.

Fastighetsbeteckning: Låssby 3:117

Byggnadstyp: Friliggande villa, 2 plan med källare. Byggår: 1929. Enligt energideklaration.

Byggnadssätt: Grundmur:BetongStomme:TräFasad:EternitTakbeklädnad:TakpannorFönster:2-glasfönsterUppvärmning:Värmepump-luft/vatten (el)Ventilation:SjälvdragVatten/avlopp:Kommunalt vatten och avlopp

Tomt: Tomtarea 1 728 kvm. Lummig uppvuxen tomt med garagebyggnad.

Övriga byggnader: Fristående garage.

Bilplats: Plats för flertalet bilar framför garaget.

Renoveringar: 2018 renoverades en av lägenheterna på första plan.

Planbestämmelser: Avstyckningsplan.

Övrigt: Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Detta innebär att man efter köpet inte kan göra anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten. Information gällande fastighetens skick har köparen själv ansvar för att kontrollera. Detta gäller även information gällande detaljplan, bygglov m.m.

Tillträdesdag: 2021-09-01 00:00:00

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Torslanda Låssby

I Torslanda kombineras det behagliga livet vid havet med ett modernt och aktivt storstadsliv.
Området är mycket populärt vilket gjort att det expanderat starkt de senaste decennierna. Torslanda består av flera mindre områden som exempelvis Amhult, Hjuvik och Hällsvik. Bebyggelsen är varierad och består av en härlig blandning av bostäder från olika epoker och i olika byggnadsstilar. Gamla skärgårdshus, moderna villor, trivsamma radhusområden samt nybyggda bostadsrätter samsas om ytan.

Vid Torslanda centrum, Torslanda torg och Amhults torg finns apotek, vårdmottagningar och ett stort utbud av affärer och restauranger. Torslanda har två bibliotek och i kulturhuset Vingen finns bl.a. bio, teater samt kultur- och musikskola.

Utbudet av förskolor och grundskolor är mycket bra, och det finns också ett rikt föreningsliv med verksamheter inom bl.a. fotboll, handboll och segling. Torslandavallen är en gedigen motionscentral med både idrottsplats, bollplaner, tennishall och ishall.

Havet finns nära till hands var du än bor. Vackra promenadstråk och motionsslingor löper utmed kustlinjen och i småbåtshamnarna pågår båtliv året om. Fina badvikar hittar man i Tumlehed, Sillvik och Lilleby.

Torslanda inbjuder till ett trivsamt boende nära havet och storstaden.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Planritning-entré
Planritning-entré
Planritning-källare
Planritning-källare