Såld

Underbart radhus med soligt läge i attraktiva Stora Gårda

Peter Johansen
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0732-62 00 51 peter.johansen@lundin.se

Lundin Örgryte

Med Lundin Örgryte får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Stora Gårda 20

Örgryte / skår

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Rum:
6 rum
Boarea:
115 kvm
Biarea:
48 kvm
Byggår:
1974
Tomtarea:
100 kvm
Adress:
Stora Gårda 20,
412 70 Göteborg

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Välkommen till ett fantastisk boende i hjärtat av Örgryte.
Bo på bästa läget i Örgryte i en bekväm, unik och charmig engelsk inspirerad miljö. Närhet till både stadens puls och naturen i Delsjön. Mycket trevligt radhus med härlig känsla och uteplats i soligt västerläge.

Tillhörande parkeringsplats i garaget direkt utanför entrén i källarplanet.

Välkommen till Stora Gårda 20!

Välkommen till detta trevliga och välskötta radhus i Stora Gårda. Här disponerar du följande:

Entréplan:
Entré med klinkergolv. Plats för hatt och skohylla.
Trevligt vardagsrum med två helglasade franska dörrar ut mot den fina trädgården med blommande buskar i soligt västerläge.
Köksdelen ligger i anslutning till vardagsrummet och avdelas med skjutdörrar. Köket har nymålade orginal snickerier, goda arbetsytor, spishäll, ugn , diskmaskin samt kyl&frys.
Till vänster om entrén finner du en gäst-toalett.

Övervåning:
En trappa upp finns först ett ljust allrum med fönster. Här finns också ett större och två mindre sovrum, samt ett kaklat badrum med golvvärme, wc, dubbelhandfat och duschhörna.

Vind:
Underbar inredd vind i nock om ca 20 kvm med härligt ljusinsläpp från stora takfönster som ger en härlig känsla av rymd. Perfekt som master bedroom!

Källarvåning:
Här erbjuds ett mysigt allrum alternativt ett gäst sovrum, eller ett praktisk rymligt förråd. Detta plan har två separata våtrum. Ett badrum med badkar och tvättställ och en tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och stor handvask. Båda har förvaringsskåp.
Från detta plan leds man genom en grovingång till garaget med bilplats precis utanför.


Välkommen till Stora Gårda 20!

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Taxeringsvärde: 3 413 000 kr varav byggnadsvärde 1 264 000 kr (fastställt 2012). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Upplåtelseform: Friköpt

Driftkostnad: Totalt ca 14 600 kr/år.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El:1 600 kr/årUppvärmning:8 000 kr/årRenhållning:1 500 kr/årFörsäkring:3 500 kr/år
Samfälldighetsavgiften ligger på 6585kr år kvartal och tillkommer obligatorisk. Den inkluderar skötsel av hela området, garaget, en parkeringsplats, samt VA kostnad.
Driftskostnaderna varierar beroende på antal i hushållet och förbrukning och kostnaden varierar därmed också.
Se energideklaration för KWH förbrukning.
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta.

Fastighetsavgift: 8 524 kr/år

Information Fastighet

Adress: Stora Gårda 20, 412 70 Göteborg. Göteborg kommun.

Fastighetsbeteckning: Bö 82:31

Byggnadstyp: Radhus, Byggår: 1974

Byggnadssätt: Grund:Platta på markStomme:TräBjälklag:Betong/TräFasad:TegelTakbeklädnad:TegelUtv plåtarbeten:KopparUppvärmning:Direktverkande el samt luftvärmepumpVentilation:Mekanisk frånluftVatten/avlopp:Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Storlek: Boarea 115 kvm.Biarea 48 kvm. 6 rum varav 4-5 sovrum. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen+ tillbyggnad på vinden.

Tomt: Tomtarea 100 kvm. Tomtarea 100 m² (friköpt).

Bilplats: Garage.

Servitut: Rättigheter-förmån: Avtalsservitut Tillträde. Rättigheter-last: Avtalsservitut Tillträde. Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Tillträde.

Gemensamhetsanläggningar: Göteborg Bö GA:20.

Planbestämmelser: Stadsplan (1972-12-01).

Tillträdesdag: 2017-06-20 00:00:00

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Örgryte Skår

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning