Såld

Toppmodern villa med stor altan och härlig trädgård

Elina Vadász
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se

Lundin Fastighetsbyrå

Med Lundin Fastighetsbyrå får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Vingpennevägen 17

Lindome

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Rum:
6 rum
Boarea:
136 kvm
Biarea:
14 kvm
Byggår:
2007
Tomtarea:
491 kvm
Adress:
Vingpennevägen 17,
437 38 Lindome
Vy över baksidan
Vy över baksidan
Framsidan med carport
Framsidan med carport
Stor altan
Stor altan

Lundin Värdering

Boka nu
Trädgård med insynsskydd
Trädgård med insynsskydd
Altanen sträcker sig runt gaveln
Altanen sträcker sig runt gaveln

Beskrivning

Varmt välkommen till Vingpennevägen 17 i populära Fågelsten! Med en fantastisk tomt, rejäl altan och bra materialval i hela huset finns allt man kan önska sig. Huset har fyra bra sovrum, väl tilltaget vardagsrum i anslutning till ett stort kök. Det finns också två helkaklade badrum, tvättstuga, carport, förråd samt ett stort hobbyrum. Här bor man i närhet till kommunikationer som lätt tar en in till Göteborg, Kållereds köpstad, Ikea, samt väldigt nära till förskola, Skånhällaskolan och en bra lekplats för alla barnfamiljer i området. Huset är besiktigat! Varmt välkommen på visning!

Entréplan

Hall
Väl tilltagen hall med bra garderober som ger gott om plats för ytterkläder. Från hallen nås kök, vardagsrum, badrum och tvättstuga. I hallen finns mörkt klinker och vitmönstrad tapet på väggarna.

Kök
Stort och härligt kök med genomgående stilrena materialval. Detta kök kännetecknas av rejäl arbetsbänk, bra förvaringsmöjligheter, hög standard och en rejäl matplats. Genomgående vita luckor som matchar en mörk bänkskiva och svart kakel. Detta kök är fullt utrustat med rostfri kyl, frys, ugn, micro, fläkt samt integrerad diskmaskin och induktionshäll. Fönster i tre väderstreck ger ett fantastiskt ljus hela dagen och kompletteras med spotlights i taket.

Vardagsrum
Ett helt fantastiskt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett sagolikt ljus och en härlig utsikt mot trädgården och altanen. Här finns gott om plats för soffgrupp och ett matsalsbord utan att kännas trångt. En bra sällskapsyta som gör vardagsrummet till husets absoluta mittpunkt. Kakelugnen ger en härlig mysfaktor och kompletteras med två altandörrar som gör att rummet känns ännu mer ljust och luftigt. Altanen är placerad strax utanför vardagsrummet och sträcker sig runt hörnet. Här finns gott om plats för utemöbler och grill inför de allra härligaste sommarkvällarna, soffgrupp ut mot ett grönskande område där solen redan skiner på morgonen. Trädgården är i anslutning till altanen och här finns även ett växthus där man kan odla om intresset finns.

Badrum
På entréplan finns ett helkaklat badrum i vitt med badrumsinredning så som kommod med förvaring, handdukstork, dusch och wc.

Tvättstuga
I anslutning till hallen finns en tvättstuga med tvättmaskin från Electrolux, torkskåp, tvättho, och bra förvaringsskåp. Klinker i ljusa och mörka nyanser samt ljusmålade väggar.

Övre plan

Allrum
Ett allrum når man direkt när man kommer upp för trappan där rejäla garderober finns till höger. Detta rum kan även användas som ett tv-rum/allrum.

Sovrum 1
När man kommer upp för trappan nås ett stort sovrum direkt till vänster som passar perfekt som barnrum, kontor eller gästrum. Fint parkettgolv och ljusa väggar samt fönster i två väderstreck som ger ett behagligt ljus.

Sovrum 2
Rummet bredvid är ett stort sovrum som ger plats för dubbelsäng och dess tillhörande möblemang. Mörkt parkettgolv och beige väggar klär detta sovrum och även här fönster i två väderstreck.

Sovrum 3
Mitt emot master bedroom finns ett ytterligare rum som passar perfekt som ett gästrum eller barnrum. Här finns plats för säng, sängbord och ett skrivbord. Ljust parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 4
Väl tilltaget rum som kan användas som ett tv-rum eller ett sovrum. Här finns plats för soffa eller dubbelsäng. Höga fönsterpartier samt en fransk balkong ger ett bra ljusinsläpp.

Badrum
Ett stort helkaklat badrum i vitt med badkar, toalett, spegel och kommod med bra förvaring i form av lådor och skåp.

I anslutning till huset finns carport samt parkeringsplats. Förråd finns bakom carporten samt ett större varmförråd som är omgjort till ett stort hobbyrum med gott om plats för möbler och förvaring.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Taxeringsvärde: 2 704 000 kr varav byggnadsvärde 1 749 000 kr (fastställt 2015). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Upplåtelseform: Friköpt

Driftkostnad: Totalt ca 36 855 kr/år.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
Uppvärmning:16 740 kr/årVatten/avlopp:8 692 kr/årRenhållning:2 173 kr/årFörsäkring:6 500 kr/årÖvrigt:2 750 kr/år
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta.

Fastighetsavgift: 8 524 kr/år

Information Fastighet

Adress: Vingpennevägen 17, 437 38 Lindome. Mölndal kommun.

Fastighetsbeteckning: Fågelsten 1:39

Byggnadstyp: Friliggande villa, 2 plan. Byggår: 2007

Byggnadssätt: Grund:Platta på markStomme:TräFasad:Liggande träpanelTakbeklädnad:PappFönster:3-glasfönster isolerUppvärmning:El - vattenburen värmeVentilation:Mekanisk frånluftVatten/avlopp:Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Storlek: Boarea 136 kvm.Biarea 14 kvm. 6 rum varav 4 sovrum. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Tomt: Tomtarea 491 kvm. Tomtarea 491 m² (friköpt). Tomten: insynsskyddad naturtomt och trädgårdstomt med staket. Uteplats 1: Altan, läge sydost.
Uteplats 2: Uteplats, läge sydväst.

Övriga byggnader: Växthus och förråd.

Bilplats: Bilplats 1: Carport med plats för 1 bil.
Bilplats 2: P-plats med plats för 1 bil.

Gemensamhetsanläggningar: Mölndal Fågelsten GA:1, Mölndal Fågelsten S:4.

Planbestämmelser: Detaljplan (2006-05-10).

Tillträdesdag: 2016-06-30 00:00:00

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Planritning