Välkommen till

Valåsgatan 7

Valåsgatan 7
Örgryte Bö

Vacker funkisvilla med enastående utsiktsläge

Välkomna till denna vackra villa på totalt ca 350 kvm. Huset har renoverats med stor omsorg och påkostade materialval. Högt och fritt läge med sol hela dagen och fri utsikt från de flesta rummen. Trädgårdsdröm som är skapad efter husets karaktär och former. Perfekt dubbelgarage med tillhörande verkstadsdel för bilentusiasten. Ett flertal skolor inom kort avstånd. Huset ligger skyddat av lummig grönska en bra bit från vägen vilket ger lugn och tyst miljö runt och i huset. Fina ströv- och grönområden i närheten med bla. Överåsparken bara ett stenkast därifrån.

Läs hela beskrivningen
Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Anne
assisterande mäklare
Anne Jonson
0735-16 22 65 anne.jonson@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Anne
assisterande mäklare
Anne Jonson
0735-16 22 65 anne.jonson@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Entréplan:

Hall,
Luftig hall med utmärkt förvaring för ytterkläder i ett stort garderobsparti. Klinker med golvvärme på golvet. Gästtoalett i anslutning till hallen.

Vardagsrum:
Ljust och luftigt vardagsrum med matsal i fil. Original öppen spis ger fin atmosfär och skapar skön stämning. Utgång genom helglasade dörrar till altan med utsikt över området. Gott om plats för både mat och solmöbler på altanen. Stora fönsterpartier med fin utsikt över området och vacker grönska. Enhetlig ekparkett som går vidare ut till matsalen.

Matsal:
I anslutning till både vardagsrum och kök ligger den trivsamma matsalen med stora fönsterpartier och plats för ett stort matsalsbord.

Kök:
Trivsamt och välutrustat kök från Kvänum i tidlös design. Bra arbetsytor och god förvaring. Bänkskivor i bohusgranit. Praktiskt betonggolv i grå ton med värmeslingor ger behaglig komfort. Utgång från köket till den fantastiska terrassen och trädgården med eftermiddag- och kvällssol.

Sovrum/arbetsrum:
Avskilt i anslutning till hallen ligger ett sovrum med plats för säng och en arbetsplats för den som vill. Sovrummet har rikligt med inbyggda garderober.

Övre plan:

Allrum:
Ett lika vackert allrum med öppen spis och stora fönsterpartier som på entréplan. Enastående milsvid utsikt och utgång till balkong.

Sovrum:
Tre sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare förvaring.

Ekparkett i alla rummen på övervåningen.

Badrum:
Stort badrum med Jacuzzi badkar och rymlig dusch. Dubbelhandfat med mycket förvaring. Fönster med insynsskydd ger behagligt ljus. Kakel på väggar, klinker med värmeslingor på golvet.

Vindsplan:
Oinrett vindsutrymme lämpligt för förvaring.

Källarplan:

Helt källarplan med tvättstuga, mat/vinkällare, toalett och spa utrustat med bastu och dusch. Egen entré till källarplanet med ett rum i anslutning lämpligt som tonårsrum eller gästrum. Fantastiskt tvåbilsgarage för den bilintresserade med automatportar och en specialgjord bur.


Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Örgryte Bö

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta