Välkommen till

Västergårds Vale 5A

Västergårds Vale 5A
Näset

Arkitektritad villa från 2015, högt belägen med vidsträckt havsutsikt

Exklusiv, arkitektritad villa från 2015. Attraktivt belägen på lugn återvändsgata med vidsträckt havsutsikt över södra skärgården i blickfånget. Här har design och tekniska lösningar fått stå i fokus och bidragit till en elegant villa av absolut yppersta klass och kvalitet. Här kan ni njuta av skådespelet utanför året om som ständigt varierar. Helt oslagbart!

Stram design med stora glaspartier och noggrant utvalda material bidrar till att skapa en samstämmighet med naturen och sudda ut gränsen mellan inne och ute. Smakfulla, kreativa och inspirerande detaljer präglar denna unika byggnation. Spännande nutida arkitektur när den är som bäst! Hela fastigheten genomsyras av rymd och öppenhet som inger frihetskänsla. Kök och badrumsdesign med arbetsbänkar och handfat i Corian, dubbla disk och tvättmaskiner, Hajom-partier och en del självtvättande fönster, samt alla elektroniska moderniteter, är några av alla detaljer i hemmet som ger en känsla av design med finess.

Hela fastigheten är i ett mycket exklusivt utförande med genomgående och exklusiva materialval med faciliteter så som integrerat ljus och ljudsystem, bergvärme, FTX och VVC samt dubbelgarage etc. Ett helt fantastiskt boende som förenar arkitektonisk perfektion med skärgårdens lugn.

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Välkommen till detta arkitektritade hus om totala 355 m² (255 m² boarea+100 m² biarea) i tre plan:
Plan 3 med stort allrum och tre sovrum, badrum och stor balkong. Strålande utsikt i alla väderstreck.
Plan 2 med en magnifik sällskapsdel där kök, matsal och vardagsrum ligger i öppen anslutning. Från samtliga av dessa rum erhålls en strålande utsikt över skärgården. Här finns även ett sovrum med Walk-in-closet och anslutning badrum.
Plan 1 har ett stort sovrum med plats för soffa och ytterligare ett sovrum som idag används som gym, badrum samt tvättstuga. Här finns även teknikrum samt förråd samt dubbelgarage.

Plan 3
Tre sovrum, alla med plats för dubbelsäng och två av sovrummen kan möbleras med både säng och soffgrupp. Varje sovrum har separat walk-in-closet på mellan 2,8 och 5,6 m² och till sovrum 1 finns även loft om ca 5 m² för myshörna eller förvaring. Två av sovrummen har takfönster med motoriserad invändig gardin och utvändig jalusi. Strålande havsutsikt från sovrum 2 och ensamt berg och natur från sovrum 1.

Stort allrum på plan 3 med plats för flera sittgrupper. Öppet upp i nock. Vidsträckt utsikt över hav och nejd från syd till nordväst, bl.a. ser man fyrskenet från Vinga, Valö och Tistlarna. Via stor Hajom-parti utgång till takterrass om 45 m² med stolpeslöst glasräcke och underhållsfritt golv i Cumaru. Även här samma vidsträckta utsikt.

Badrum med insynsskyddat fönster med utsikt över berg och natur. Separat dusch och badkar. Dubbelhandfat i Corian. Samtliga blandare från Tapwell inbyggda i vägg. Duschdörrar INR. Vägghängd toalett Duravit/Geberit.

Plan 2
Entré med välkomnande havsutsikt mot söder. Förvaring bakom skjutdörrar i massiv ek, spegelglas från KA Design.

Integrerat kök, matplats och vardagsrum på drygt 80 m² med utsikt i flera väderstreck. Här flödar ljuset in via bl.a. tre stora Hajom-partier med uteplatser i olika väderstreck.

Kök från HTH, VH-7. Maskiner från AEG. Kyl med kylt vatten/bubbel, frys med ismaskin, varmluftsugn, kombi mikro/ugn, värmelåda, induktionshäll, takintegrerad fläkt, dubbla diskmaskiner, Quooker hetvattenskran. Bänkskiva på köksö i mattbehandlas bohusgranit, samma material går igen i de djupa fönsterbänkarna. Arbetsbänk i Corian utan skarv under stora fönster med utsikt.

Sovrum 4 med ljudklassad dörr mot allmänna utrymmen. Walk-in-closet om 7,2 m² med inredning i ekfaner från Lumi. Privat genomgång till badrum.

Badrum med insynsskyddat fönster med utsikt mot berg och natur. Regndusch med inbyggd blandare och rör från Tapwell, duschvägg INR Epic. Dubbelhandfat i corian. Samtliga blandare från Tapwell inbyggda i vägg. Vägghängd toalett Duravit/Geberit.

Plan 1
Entré med stort Hajomparti till stensatt uteplats. Förvaring bakom skjutdörrar i massiv ek, spegelglas från KA Design.

Sovrum 5 med förvaring bakom skjutdörrar i massiv ek, spegelglas från KA Design. Plats för dubbelsäng, soffa, skrivbord.

Badrum med takdusch med infälld blandare från Tapwell och dolda rör. Dubbelhandfat i Corian. Samtliga blandare från Tapwell inbyggda i vägg. Duschdörrar INR. Vägghängd toalett.

Sovrum 6/gym. Förvaring i garderobsvägg.

Tvättstuga
Tvättstuga med inredning från HTH och Elfa. Dubble tvättmaskiner och en torktumlare från Bosch. Bänkskiva i skarvfri Corian. Vägghängd avfuktare.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet

Karta