Såld

Mycket smakfullt radhus med soligt läge i attraktiva Stora Gårda

Peter Johansen
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0732-62 00 51 peter.johansen@lundin.se

Lundin Örgryte

Med Lundin Örgryte får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Stora Gårda 27

Örgryte / Skår

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Rum:
6 rum
Boarea:
108 kvm
Biarea:
68 kvm
Byggår:
1974
Tomtarea:
97 kvm
Adress:
Stora Gårda 27,
412 70 Göteborg
Engelsk miljö
Engelsk miljö
Rymlig hall med god plats för avhängning. Kaltstensgolv med golvärme.
Rymlig hall med god plats för avhängning. Kaltstensgolv med golvärme.
Matplats
Matplats

Lundin Värdering

Boka nu
Härlig öppen yta.
Härlig öppen yta.
God plats för soffgrupp
God plats för soffgrupp

Beskrivning

Nu erbjuds ett fantastisk trevligt boende i hjärtat av Örgryte!
Härligt läge i området med en bekväm, unik och charmig engelskinspirerad miljö. Närhet till både stadens puls och naturen i Delsjön. Mycket fint radhus som omsorgsfullt renoverats med en härlig känsla och exklusiva materialval! Här är inget lämnats åt slumpen! Vackert kalkstensgolv med golvvärme i entréplan och kvalitetskök från Kvänum. KNX-ljus system i hela bostaden. Vardagsrum med öppen planlösning mot köket med härlig murad eldstad. Det finns två toaletter och tre mycket fina badrum varav ett med bastu. Härlig undervåning med både allrum, badrum, bastu samt direkt utgång till garaget och tillhörande parkeringsplats. Mysig uteplats i soligt västerläge.

176kvm bruksarea!
Välkommen att kontakta mäklaren

Här disponerar du följande:

Entréplan:
På hela entréplanet ligger ett vackert kalkstensgolv med golvvärme. Härligt ljusinsläpp från fönsterpartier i två väderstreck. God plats för av hängning av ytterkläder.
Ljust och fräscht vardagsrum med härlig murad spis samt två helglasade utgångar ut mot den fina trädgården i soligt västerläge. Här finns plats för både soffgrupp och matbord. Smakfullt inrett med det vackra kalkstensgolvet och platsbyggd spiraltrappa samt den härliga murade eldstaden.
Köksdelen ligger i anslutning till vardagsrummet. Underbart tidlöst kök från Kvänum och bänkskiva i granit samt högkvalitativa vitvaror från Gaggenau. Inbyggd ugn och micro, diskmaskin, induktionshäll, samt kyl & frys.
Direkt utgång från vardagsrummet till uteplatsen i soligt västerläge.

Övervåning:
Vi tar spiraltrappan upp en våning och möts av ett ljust allrum. På detta plan disponerar du också tre sovrum samt ett lyxigt inrett badrum med både badkar, golvvärme och duschhörna. Smakfullt inrett med lyx och tidlöshet. Vackert med kalksten på golvet! Ljusinsläpp från de karaktäristiska ovala fönstren.

Vind:
Underbart master bedroom med härligt ljusinsläpp från stora takfönster. Härlig känsla!


Undervåning:
Spiraltrappan leder oss till undervåningen där man möts av ett vackert golv i marmor och behaglig golvvärme. Platsbyggd garderobslösning ger goda förvaringsmöjligheter. Här erbjuds ett mysigt allrum alternativt ett gästrum, en toalett samt ett fint badrum med bastu. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. Direkt utgång till garaget från detta plan.


Välkommen till Stora Gårda 27!

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Taxeringsvärde: 4 023 000 kr varav byggnadsvärde 1 393 000 kr (fastställt 2015). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Upplåtelseform: Friköpt

Driftkostnad: Totalt ca 51 680 kr/år.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
Uppvärmning:18 000 kr/årRenhållning:1 500 kr/årSamfällighet:28 180 kr/årFörsäkring:4 000 kr/år
Samfälldighetsavgiften inkluderar skötsel av hela området, garaget, en parkeringsplats, samt VA kostnad.
Driftskostnaderna varierar beroende på antal i hushållet och förbrukning. se bifogad energideklaration.

Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta.

Fastighetsavgift: 8 524 kr/år

Information Fastighet

Adress: Stora Gårda 27, 412 70 Göteborg. Göteborg kommun.

Fastighetsbeteckning: Bö 82:38

Byggnadstyp: Radhus, Byggår: 1974

Byggnadssätt: Grund:Platta på markStomme:TräBjälklag:TräFasad:TegelTakbeklädnad:TegelUtv plåtarbeten:KopparUppvärmning:Luftvärmepump samt direkt-elVentilation:Mekanisk frånluftVatten/avlopp:Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Storlek: Boarea 108 kvm.Biarea 68 kvm. 6 rum varav 4-5 sovrum. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen plus inredd vind.

Tomt: Tomtarea 97 kvm. Tomtarea 97 m² (friköpt). Terrass.

Bilplats: Garage finns under fastigheten med direkt ingång till bostaden.

Renoveringar: 2002.

Servitut: Rättigheter-förmån: Avtalsservitut Tillträde. Rättigheter-last: Avtalsservitut Tillträde(2 st). Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Tillträde, Avtalsservitut Tillträde.

Gemensamhetsanläggningar: Göteborg Bö GA:20.

Planbestämmelser: Stadsplan (1972-12-01).

Tillträdesdag: 2018-05-02 00:00:00

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Örgryte Skår

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Entreplan
Entreplan
Övre plan
Övre plan
Undervåning
Undervåning
Vind
Vind