Såld

Charmerande enplanshus med trädgårdstomt i sydvästläge

Annie Mälarborn
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Drottninghögsvägen 9

Lindome Kyrkängen

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Rum:
5 rum
Boarea:
109 kvm
Biarea:
20 kvm
Byggår:
1958
Tomtarea:
490 kvm
Adress:
Drottninghögsvägen 9,
437 36 Lindome

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Nu går säljarna vidare mot sitt nya liv på den halländska landsbygden vilket ger er chansen att få ta över deras fantastiskt smakfulla och välrenoverade hem om totalt 132 kvm, där alla detaljer är noga genomtänkta och harmoninserar perfekt. Man har med kärleksfull hand, skapat ett lättillgängligt hem där man trivs. Högt i tak samt härliga sällskapsytor i både kök samt vardagsrum med fönsterpartier ut mot den insynsskyddade oasen som utgör trädgården. Tre fina sovrum samt badrum och ytterligare en toalett. God förvaring genom inbyggda garderober samt extra utrymme för ett hobbyrum samt stor tvättstuga i garaget. Centralt läge på lugn återvändsgata nära dagis, skola och kommunikationer. Huset är besiktigat. Ett tillfälle ni inte vill missa så boka in er på visning och upplev denna pärla på plats!

Entréhallen välkomnar oss med ett grått klinkergolv samt vitmålad träpanel som ger rummet en ombonad känsla. God plats för avhängning av ytterkläder och skor samt förvaringsskåp uppe vid taket.

Toaletten intill entrén är renoverad med vackraste marakechkakel samt delvis kaklade väggar. Toalett samt handfat och här finns också ett fönster.

Från hallen nås huvudsovrummet, där morgonsolen letar sig in genom fönstret. Plats för bred dubbelsäng samt sängbord. Här finns en hel vägg med inbyggda garderober som uppdaterats med dörrar från Lidhults samt inre belysning. Parkettgolv.

Vi fortsätter in i det ljusa vardagsrummet där takhöjden är slående. Gott om plats för både soffgrupp, tv samt matplats. Stora fönsterpartier samt utgång till den fina stenbelagda uteplatsen samt altanen och den lummiga trädgården. Här kan man njuta av solen från tidig lunch till solnedgång.

Köket nås från vardagsrummet och här har man renoverat med rustik lantlig känsla. Vitlackerad inredning i massivt trä från Lidhults. Bänskskiva i ek samt vitt falsat kakel över arbetsplatsen som står sig fint mot den grönmönstrade tapeten. Hel kyl och frys, inbyggnadsugn samt micro, samtliga i rostfritt utförande. Spishäll och fläkt. Integrerad diskmaskin. Schackmönstrat linoleumgolv i vitt och ljusgrått från Forshaga ligger i såväl köket som hobbyrummet. Härligt med fönster ovanför arbetsplatsen så man kan blicka ut över trädgården. Matplats intill fönstret har plats för hela familjen.

Sovrum två ligger i mitten av huset och här finns en hel garderobsvägg i original, med både häng- samt lådförvaring. Parkettgolv samt charmig tapet från Majvillan.

Sovrum tre nås från köket och har parkettgolv samt tapet från Ferm Living.

Rymligt hobbyrum med en lång arbetsbänk. Plats för förvaringsmöbel. Schackmönstrat linoleumgolv i vitt och ljusgrått från Forshaga.

Matkällare samt utgång till uteplatsen och trädgården.

Det tidigare garaget används nu både som grovingång samt som tvättstuga. Här finns en tvättho samt tvättmaskin och torktumlare.

Förrådet nås både från garaget samt trädgården.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Taxeringsvärde: 1 745 000 kr varav byggnadsvärde 647 000 kr (fastställt 2015). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Upplåtelseform: Friköpt

Energideklaration: Utförd 2018-05-15. Energiprestanda 40 kWh/kvm och år. Energiklass D.

Driftkostnad: Totalt ca 25 360 kr/år.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
Uppvärmning:14 495 kr/årVatten/avlopp:7 130 kr/årFörsäkring:3 735 kr/år
I posten vatten/avlopp ingår även renhållning. I posten uppvärmning ingår även hushållselen.
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta.

Fastighetsavgift: 8 524 kr/år

Information Fastighet

Adress: Drottninghögsvägen 9, 437 36 Lindome. Mölndal kommun.

Fastighetsbeteckning: Sinntorp 2:15

Byggnadstyp: Radhus, 1 plan. Byggår: 1958

Byggnadssätt: Grund:Platta på markStomme:TräFasad:Tegel och träpanelTakbeklädnad:PlåtFönster:3-glasfönster isolerUppvärmning:Luft/vatten-värmepump. Vattenburet system med golvvärmeVentilation:SjälvdragVatten/avlopp:Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

TV och bredband: TV: Egen parabol. Dekoder ingår ej. Bredband: ADSL.

Storlek: Boarea 109 kvm.Biarea 20 kvm. 5 rum varav 3 sovrum. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Tomt: Tomtarea 490 kvm. Tomtarea 490 m² (friköpt). Tomten: Ljuvlig insynsskyddad trädgårdstomt med bärbuskar, fruktträd och häckar. Här finns bland annat tre äppleträd samt ett plommonträd. Även blåbär, vinbär och krusbär samt rabarber och fullt av syréner, akvileja och pioner och det finns mer att upptäcka för den trädgårdsintresserade. Uteplatsen nås från vardagsrummet, förrådet samt hobbyrummet och den pryds av stenläggning av den vackraste fjäråsgnejs som perfekt harmoninserar med 50-talskänslan. Intill stenläggningen har man byggt ett trädäck med infällda spotlights längs med ytterkanten och här är ett fint utrymme för att njuta av den sena kvällssolen från antingen en pool eller en loungemöbel.

Det finns en uteplats även på framsidan av huset och här kan man njuta av morgonkaffet eller söka skugga under sommarens heta dagar. Även framsidan har utebelysning.

Bilplats: Plats för två bilar på garageuppfarten.

Det tidigare garaget används idag främst som tvättstuga och grovingång, men här finns givetvis plats för en MC.

Renoveringar: Nuvarande ägare förvärvade fastigheten 2014. Sedan dess har man gjort en totalrenovering av huset.

2014
- Badrummet renoverades av fackmän, kvalitetsdokument finns
- Nya fönster (H-fönster Lysekil) och dörrar i hela huset
- Ny träfasad
- Alla ytskikt renoverades
- Köket renoverades
- Ny panna

2015
- Husets framsida dränerades

2017
- Toaletten vid entrén renoverades.

Planbestämmelser: Stadsplan (1983-02-10).

Övrigt: Hatthyllan ingår inte vid försäljningen.

Tillträdesdag: 2018-08-24 00:00:00

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Planritning