Såld

Familjevänligt gavelradhus med renoverade våtrum och stor altan med kvällssol

Martin Hasselblad
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0709-78 13 78 martin.hasselblad@lundin.se

Lundin Västra Göteborg

Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Labbgången 2

Hagen

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Rum:
5 rum
Boarea:
127 kvm
Byggår:
1982
Tomtarea:
216 kvm
Adress:
Labbgången 2,
426 69 Västra Frölunda

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Nu kan vi erbjuda dig ett mycket välhållet och hemtrevligt gavelradhus på eftertraktade Carnegie äng.

Detta ljusa och luftiga hem bjuder på parkettgolv samt nyrenoverat badrum, wc och tvättstuga.

Från entréhallen når ni lätt tvättstuga, dusch, wc och kapprum. Köket är från 2010 och har bra med arbetsyta samt kyl och frys i fullhöjd.

Ett stort vardagsrum med plats för matsal för stora sällskap samt utgång till en härlig altan och trädgård med kvällssol.

Övre plan bjuder på fyra sovrum och ett nyrenoverat badrum med dusch.

Optimalt planerat med alla funktioner samlade på 127 kvm. Huset med sina fem rum samt två härliga uteplatser gör huset mycket lämpligt för en barnfamilj eller som ett alternativ till bostadsrätt för de som vill flytta från villa.

Här har ni fina promenadstråk alldeles inpå knuten. Ett mycket barnvänligt område med fina lekplatser och gångavstånd till skola såsom Engelska skolan och Hagenskolan samt förskola.

I Carnegie äng bor ni lugnt och bekvämt med alla faciliteter inom räckhåll, närhet till såväl buss och spårvagn, affärer, allmän service, bad och båthamn.

Rumsbeskrivning: Huset är disponerat enligt följande:

ENTRÉPLAN

Hall
Ljus och inbjudande hall med plats för avhängning direkt till höger. Till vänster har ni ingången till tvättstugan och duschen som renoverades 2016, golvvärme för extra vardagskomfort. Några steg in i hallen finner ni ett kapprum och bakom det ligger den nedre wc:n som även det renoverades 2016. Väggarna är nymålade och på golvet ligger den nyslipade parketten. Klinkers i entrén.

Kök
Köket renoverades runt 2010. Vita luckor tillsammans med ljust målade (2018) väggar och tak ger ett stilrent intryck. Bra med förvaring i över och underskåp. Spis med ugn, fläktkåpa, kyl, frys samt diskmaskin. Plats för matbord invid ett stort fönster ger lätt möjlighet för ett sällskap om 6 att avnjuta en god frukost.


Vardagsrum och matsal
Vardagsrummet är av bra storlek och här inryms en större soffa, tv möbel samt ytterligare förvaringsmöbel. I vardagsrummet finns även plats för en matsal där ett större sällskap kan umgås kring bordet. Nyslipad parkett på golv och ljust målade väggar (2018). Här har ni även utgången till den stora altanen (med trädgårdsförråd) som byggdes 2015. Altanen ligger i nordvästligt läge vilket är perfekt för dem som vill ha kvällssolen att njuta av. Under de extra varma sommardagarna kan man köra ut den maskindrivna markisen.

ÖVRE PLAN

Sovrum 1
Det största sovrummet har plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt kontorshörna om så önskas. Här finns även en stor skjutdörrsgarderob utmed ena väggen för extra klädförvaring. Från sovrummet når ni även balkongen på övre plan.

Sovrum 2
Via det stora sovrummet når man sovrum 2, det används idag som kontor men kan med lätthet möbleras om till ett sovrum med plats för enkelsäng och garderober.

Sovrum 3 och 4
Två rymliga sovrum med stora fönster. Plats för säng med sängbord, garderober och även skrivbord om så önskas. Perfekta rum för barnen eller tonåringarna.

Badrum
Det nyrenoverade badrummet (2016) på övreplan har vitt kakel samt ljusgrått klinker. Här finner ni dusch, wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning samt ett praktiskt vägghängt skåp och en handduksvärmare.

Vinden
Gott om förvaring på vinden som är lite mer än 20kvm stort.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Taxeringsvärde: 2 970 000 kr varav byggnadsvärde 1 237 000 kr (fastställt 2015). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Upplåtelseform: Friköpt

Energideklaration: Utförd 2018-07-27. Energiprestanda 78 kWh/kvm och år. Energiklass E.

Driftkostnad: Totalt ca 32 311 kr/år. Personer i hushållet: 4.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
Uppvärmning:15 000 kr/årVatten/avlopp:1 346 kr/årSamfällighet:8 500 kr/årFörsäkring:7 465 kr/år
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta.

Fastighetsavgift: 8 524 kr/år

Information Fastighet

Adress: Labbgången 2, 426 69 Västra Frölunda. Göteborg kommun.

Fastighetsbeteckning: Älvsborg 324:26

Byggnadstyp: Radhus, 2 plan. Byggår: 1982

Byggnadssätt: Grund:Platta på markStomme:BetongFasad:Träpanel samt kalkstenTakbeklädnad:Betongpannor samt plåtFönster:Isolerglas, 2-glas, 3-glasVentilation:SjälvdragVatten/avlopp:Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

TV och bredband: TV: Ansluten till kabelnät i förening. Leverantör: Com Hem. Bredband: Fibernät.

Storlek: Boarea 127 kvm. 5 rum varav 4 sovrum. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Tomt: Tomtarea 216 kvm. Tomtarea 216 m² (friköpt). Stor altan på baksidan med nordvästligt läge samt utplats vid entren i sydöstligt läge.

Bilplats: Garage.

Renoveringar: 2001 Nya innerdörrar
2002 Montering av nya fönster vid balkong på övre plan
2010 Renoverades kök samt installation av jordfelsbrytare
2011 Ny plåt på takkuporna samt nya rännor, ny träpanel på gaveln
2015 Byggdes ny altan
2016 Renovering av båda wc dusch samt tvättstuga, installation av ny varmvattenberedare.
2018 Golven i v-rum och hall slipades, målning av väggar (hall, v-rum, trapprum och master beedroom).

Gemensamhetsanläggningar: Göteborg Älvsborg GA:66, Göteborg Älvsborg GA:67, Göteborg Älvsborg GA:98.

Planbestämmelser: Stadsplan (1975-03-03).

Tillträdesdag: 2018-12-17 00:00:00

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Hagen

För drygt hundra år sedan var Hagen en glesbygd långt från storstaden. I och med Långedragslinjen och bättre vägar, blev avståndet till Göteborg kortare och fler och fler upptäckte Hagens fördelaktiga läge. Sekelskiftesvillorna fick med tiden sällskap av funkishus, kedje- och radhusområden samt moderna villor. Mycket av det man behöver för vardagslivet finns i de egna kvarteren och i grannområdena. Vid Käringberget och Nya Varvet finns både matställen och mysiga butiker. Med bil, buss eller spårvagn tar du dig lätt till centrala Göteborg. Frölunda Torg och Frölunda kulturhus ligger 10 minuters bilväg bort. Havet är en stor tillgång och uppifrån höjderna har man en hänförande utsikt över skärgården. Med en kort promenad eller cykeltur når man fina badvikar och småbåtshamnar. Gröna oaser finner man i skogspartier och i de egna lummiga trädgårdarna.

Planritning