Såld

1,5 plans villa i toppskick med härlig trädgård

Elina Vadász
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Fågelstensvägen 204

Lindome

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Rum:
6 rum
Boarea:
130 kvm
Byggår:
1977
Tomtarea:
492 kvm
Adress:
Fågelstensvägen 204,
437 40 Lindome

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Varmt välkomna till Fågelstensvägen 204!

En fantastisk fin villa med garage i barnvänligt område, med närhet till förskola, skola, härliga naturområden och kommunikationer!

Huset erbjuder en underbar trädgård med rejäla ytor, stor altan i soldränkt läge, uterum och gott om plats för lek. Ytorna invändigt är välplanerade med stilrent kök, stort vardagsrum, två helkaklade badrum, fyra sovrum och allrum på övre plan.

Huset är besiktigat!

Välkomna att kontakta mäklaren för visning!

Rumsbeskrivning: Hall
Välplanerad hall med gott om plats för ytterkläder samt byrå eller garderob. Golvet är klätt i parkett som ger en behaglig färgkombination med de gråa väggarna och den vita trappan.

Kök
Stilrent kök som renoverades 2015. Detta kök erbjuder bra arbetsytor, stora lådor och skåp samt rostfria vitvaror, så som inbyggd micro/ugn, hel kyl/frys, diskmaskin från 2018 samt induktionshäll med svart fläkt från Smeg. Intill de tre fönsterna finns matbordets givna plats, som rymmer 6-8 personer. Här finns även plats för ett avlastningsbord. Från köket nås även altanen på framsidan i anslutning till trädgården, där morgonsolen kan avnjutas.

Tvättstuga
Från köket nås tvättstugan som också renoverades 2015. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin från 2018 samt torktumlare från 2002. Här finns gott om förvaringsutrymmen i form av skåp och lådor samt husets varmvattenberedare från 2015.

Vardagsrum
Ett härligt vardagsrum med behagligt ljusinsläpp och plats för soffgrupp samt matsalsbord. Här finns även en grå braskamin för extra mysfaktor. Från vardagsrummet når man det fantastiska uterummet som ger möjlighet att förlänga sommaren. Här finns plats för en mysig loungegrupp eller ett matbord för trevliga middagar! Intill det inglasade uterummet finns en stor altan där sommarens alla grillkvällar äger rum. Även här finns plats för matbord eller en loungegrupp samt grill. Härifrån nås också den omtyckta trädgården med rejäla lekytor och gott om plats för studsmatta. Trädgården omringas av grönskande häckar och staket.

Sovrum
På entréplan finns ett mindre sovrum som kan användas som kontor eller gästrum. Väggarna går i ljusgrått samt en dimrosa fondväg och fint parkettgolv. Rummet har även garderober för extra förvaring.

Badrum
Ett helkaklat badrum i stilrena nyanser som är utrustat med toalett, kommod med förvaring, spegelskåp, golvvärme, handdukstork samt dusch.

Övre plan

Badrum
Helkaklat badrum som renoverades 2009. Otroligt snygga och stilrena materialval som genomgående ger spakänsla! Badrummet är utrustat med badkar med lejontassar, stor kommod med bra förvaring, vädringsfönster, toalett samt spegelskåp.

Sovrum
Det större sovrummet ger plats åt en dubbelsäng, sängbord och byrå. Här finns även en garderob för ytterligare förvaring. Väggarna är tapetserade i blått och golvet är klätt i tåligt laminat.

Sovrum
De andra två sovrummen på övre plan är perfekta att användas som barnrum eller tonårsrum. Här finns plats för enkelsäng, mindre skrivbord som en byrå eller ett avlastningsbord. I nuläget är det ena rummet klätt i blåa väggar och en blommig fondtapet. Det andra rummet har gråa väggar.

Allrum
Här finns även ett allrum som kan användas som ett extra tv-rum eller gästrum. Två fönster mot gaveln gör också att rummet får bra med ljusinsläpp. I anslutning till trappen finns också en klädkammare.

Förskolor inom gångavstånd: Idavallen, Gastorp-Bräcka-Fågelstens förskola samt Skånhällskolan f-6.

I närheten finns även Almåsskolan 7-9.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Taxeringsvärde: 2 333 000 kr varav byggnadsvärde 1 332 000 kr (fastställt 2015). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Upplåtelseform: Friköpt

Energideklaration: Utförd. Energiprestanda 82 kWh/kvm och år. Energiklass E.

Driftkostnad: Totalt ca 44 823 kr/år. Personer i hushållet: 4.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
Uppvärmning:20 939 kr/årVatten/avlopp:8 660 kr/årSotning: 397 kr/årSamfällighet:6 144 kr/årFörsäkring:8 683 kr/år
I uppvärmningskostnaden ingår hushållsström. Vägavgift ingår i samfälligheten.
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta.

Fastighetsavgift: 8 524 kr/år

Information Fastighet

Adress: Fågelstensvägen 204, 437 40 Lindome. Mölndal kommun.

Fastighetsbeteckning: Gastorp 1:275

Byggnadstyp: Kedjehus, Byggår: 1977

Byggnadssätt: Grund:Platta på markStomme:TräBjälklag:TräFasad:Tegel/träpanelTakbeklädnad:BetongpannorFönster:3-glasfönster isolerUppvärmning:Direktverkande elVentilation:SjälvdragVatten/avlopp:Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Besiktigad: Ja

TV och bredband: Bredband: Fiber.

Storlek: Boarea 130 kvm. 6 rum. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Tomt: Tomtarea 492 kvm. Tomtarea 492 m² (friköpt). Tomten: häckar och staket. Uteplats 1: Altan, läge väster.
Uteplats 2: Altan, inglasad, läge väster.

Vid framsidan av huset finns även en altan mot öster.

Övriga byggnader: Förråd.

Bilplats: Bilplats 1: Garage med plats för 1 bil.
Bilplats 2: P-plats med plats för 2 bilar.

Gemensamhetsanläggningar: Mölndal Gastorp GA:1.

Planbestämmelser: Stadsplan (1975-10-07).

Övrigt: Den direktverkande elen kompletteras med luft/luft värmepump som installerades 2009. (Luft/luft värmepumpen bör bytas ut).

Husets värmekällor är radiatorer, elslingor, kamin.

Tillträdesdag: 2019-05-13 00:00:00

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Lindome Gastorp

Lindome
Lindome tillhör Mölndals kommun och är beläget vid motorvägen E20 och Västkustbanan. Orten präglas av natursköna områden och här finns flera mysiga sjöar att bada i, bland andra Tulebosjön och Barnsjön. Här finns även underbara naturstigar vid Bohusleden, som sträcker sig från Lindome i söder till Strömstad i norr. Vid Lindome Centrumpark finns fiskemöjligheter i Lindomeån och för såväl stora som små erbjuds ett rikt idrottsliv med bland annat innebandy, fotboll, hockey, golf och ridsport. I Lindome centrum finns ett bra utbud av närservice och till Kållereds stora köpcentrum är det bara några minuter med bil. Inom cirka 20 minuter med bil når du Göteborg och Kungsbacka, väljer du buss eller pendeltåg tar det cirka 40 minuter till Göteborgs Central och kommunikationsmöjligheterna är väldigt bra. Spinneriet i Lindome är ett populärt utflyktsmål. I den historiska byggnaden med anor från tidigt 1800-tal finns idag ett härligt utbud av butiker och kreatörer såsom inredare, fotografer och designers. och inredare samlats under samma tak. Här finns även Lilla Spinneriet som serverar både lunch, brunch, middagar och gott fika.

Planritning