Såld

Perfekt boende i hjärtat av Örgryte

Peter Johansen
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0732-62 00 51 peter.johansen@lundin.se

Lundin Örgryte

Med Lundin Örgryte får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Stora Gårda 16

Örgryte / Skår

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Rum:
6 rum
Boarea:
114 kvm
Biarea:
48 kvm
Byggår:
1973
Tomtarea:
97 kvm
Adress:
Stora Gårda 16,
412 70 Göteborg

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Nu erbjuds ett fantastisk trevligt boende i attraktiva Stora Gårda i Örgryte om hela 162 kvm bruksarea!
Bo på ett av de absolut bästa lägena i Örgryte i en bekväm, unik och charmig engelskinspirerad miljö. Närhet till både stadens puls och naturen i Delsjön. Mycket smakfullt radhus med god planering! Här erbjuds fyra till fem sovrum, ett smakfullt kök, vardagsrum med utgång till den trevliga uteplatsen, samt ett källarplan som erbjuder ett allrum, badrum och tvättstuga. Tillhörande parkeringsplats i garaget utanför entrén i källarplanet.

Välkomna till Stora Gårda 16!

Här disponerar ni följande:

Ni välkomnas in i entrén och till höger finns god plats för avhängning av ytterkläder.
Vidare in i bostaden finner ni kök och vardagsrum i en öppen planlösning som bjuder in till samvaro och gemenskap.
Vardagsrumsdelen har gott om plats för en stor soffgrupp med tillhörande möblemang samt matbord. Härifrån har ni via två helglasade dubbeldörrar utgång mot den trevliga uteplatsen där middagen serveras på soliga sommardagar.
Ett snyggt kök i ljusgrå toner ger en fräsch känsla. Mycket smakfullt och fint inramat med bänkskiva i klassisk carrara marmor. Vitvaror som induktionshäll, två ugnar varav den ena en ångugn, diskmaskin samt kyl och frys är nyligen inköpta.
Till vänster om entrén finner ni en gästtoalett.

Övervåning:
Ta trappan upp en våning och ni möts först av ett mysigt allrum. På detta plan disponerar ni även tre sovrum där alla präglas av välvda takkupor. Här finns även ett smakfullt inrett badrum.

Vind:
Trappan fortsätter upp till den inredda vinden där ett underbart sovrum disponeras. Två takfönster ger fint ljusinsläpp under hela dagen.

Källarvåning:
Här erbjuds ett mysigt allrum, alternativt ett gästrum med goda förvaringsmöjligheter, en tvättstuga samt ett väl tilltaget badrum. Direkt utgång till garaget från källarplan.

Välkomna till Stora Gårda 16!

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Taxeringsvärde: 3 914 000 kr varav byggnadsvärde 1 284 000 kr (fastställt 2015). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Upplåtelseform: Friköpt

Driftkostnad: Totalt ca 19 000 kr/år.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El:4 500 kr/årUppvärmning:10 000 kr/årRenhållning:1 500 kr/årFörsäkring:3 000 kr/år
Samfälldighetsavgiften ligger på 29280kr per år och tillkommer. Den inkluderar skötsel av hela området, garaget, en parkeringsplats, samt VA kostnad.
Driftskostnaderna varierar beroende på antal i hushållet och förbrukning och kostnaden varierar därmed också.
Se energideklaration för KWH förbrukning.
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta.

Fastighetsavgift: 8 524 kr/år

Information Fastighet

Adress: Stora Gårda 16, 412 70 Göteborg. Göteborg kommun.

Fastighetsbeteckning: Bö 107:12

Byggnadstyp: Radhus, Byggår: 1973

Byggnadssätt: Grund:Platta på markStomme:TräBjälklag:TräFasad:TegelTakbeklädnad:TegelUtv plåtarbeten:KopparFönster:2-glasfönster isolerUppvärmning:Direktverkande el samt luftvärmepump (2018)Ventilation:Mekanisk frånluftVatten/avlopp:Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Storlek: Boarea 114 kvm.Biarea 48 kvm. 6 rum varav 5 sovrum. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen på 101kvm boa plus inredd vind.

Tomt: Tomtarea 97 kvm. Tomtarea 97 m² (friköpt).

Bilplats: Garageplats ingår. Ytterligare garageplats finns att hyra med mån om plats.

Servitut: Rättigheter-förmån: Avtalsservitut Tillträde. Rättigheter-last: Avtalsservitut Tillträde(2 st). Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Tillträde, Avtalsservitut Tillträde.

Gemensamhetsanläggningar: Göteborg Bö GA:20.

Planbestämmelser: Stadsplan (1972-12-01).

Tillträdesdag: 2018-10-01 00:00:00

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Örgryte Skår

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning