Såld

Välrenoverat med fantastiska ytor

Annie Mälarborn
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se

Lundin Kungsbacka

Med Lundin Kungsbacka får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Vallmovägen 9

Hammerö Kungsbacka

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Rum:
7 rum
Boarea:
131 kvm
Biarea:
131 kvm
Byggår:
1974
Tomtarea:
940 kvm
Adress:
Vallmovägen 9,
434 45 Kungsbacka

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

På en lugn villagata och med ett strålande solläge ligger denna smakfullt renoverade bostad på två plan. Här förenas stilfullhet med bekvämlighet på optimalt välplanerade 262 kvadratmetrar. Gedigen konstruktion och en planlösning som med sina fem sovrum, tre toaletter och två vardagsrum ger utrymme även för den större familjen. Härlig insynsskyddad trädgård med altan i västerläge samt garage och stor biluppfart. Centralt läge med närhet till förskolor, skolor, busshållplats samt affärer. Kungsbacka centrum och stationen ligger inom bekvämt promenadavstånd. Varmt välkommen till ett hem utöver det vanliga!

BOSTADENS DISPOSITION:

Entréplan:
I hallen välkomnas vi av ljuset som är genomgående ända från trädgårdssidan. God förvaring i vita skjutdörrsgarderober samt hatthylla för avhängning. Praktiskt med gästtoalett precis intill entrén. Det vackra grå granitgolvet som fortsätter från hallen in i köket ger huset en gedigen och exklusiv karaktär. Spotbelysning i taket i både hall och kök.

Köket från Ikea är stilrent i vitt och grått med släta luckor samt har gott om både bänkyta samt förvaring. Trivsam och rymlig känsla med fin utsikt över trädgården. Den maskinella utrustningen består av spishäll, varmluftsugn, mikrovågsugn samt spisfläkt. Kyl och frys i fullhöjd från Samsung. Rymlig matplats med plats för större matbord samt utsikt över trädgården och utgång till altanen genom stora fönsterpartier.

Vardagsrummet är generöst utformat och ljuset når rummet från två väderstreck. Här finns plats för soffgrupp och tv-möbel. Tarkettgolv.

Sovrummen på övre plan är till antalet tre och de har alla enhetliga laminatgolv samt är av bra storlek. Rummet längst in är det största och här finns plats för dubbelsäng samt ytterligare möblering. Infälld rymlig garderob med skjutdörrar.

Badrummet är helkaklat med underliggande golvvärme. Gediget grått granitgolv samt vitt kakel på väggarna. Här finns både en duschhörna samt hörnbadkar. Handdukstork. Dubbla handfat samt kommod och vägghängd toalett. Infällda spotlights samt fina detaljer såsom inbyggd hylla i väggen samt infälld spegel med spots och hyllplan i sten.


Nedre plan:
Trappan som är snyggt renoverad med räcke och stängsel i rostfritt och ek tar oss ner till hallen med ljust klinkergolv. Från den nedre hallen når vi det stora allrummet som är ett perfekt utrymme för umgänge. Den öppna spisen används och ger en mysig stämning samt värme till rummet och huset. Tarkettgolv.

På nedre plan finns två bra rum som kan användas som sovrum/gästrum/kontor. Det inre rummet används idag som kontor. Här ligger en grå heltäckningsmatta och rummet har en egen ingång. Det andra rummet används idag som gästrum och det är rejält i storlek och mysigt utformat. Heltäckningsmatta.

Badrum med dusch finns även på nedre plan och här även en bastu. Kakel och klinker i vita och grå toner samt kommod och badrumsskåp i mörkare trä. Separat toalett. Tvättstuga med bra arbetsyta och två tvättmaskiner samt torktumlare. Pannrum och hela tre förråd.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Taxeringsvärde: 2 837 000 kr varav byggnadsvärde 1 726 000 kr (fastställt 2015). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Upplåtelseform: Friköpt

Energideklaration: Utförd 2017-05-04. Energiprestanda 77 kWh/kvm och år. Energiklass C.

Driftkostnad: Totalt ca 30 450 kr/år. Personer i hushållet: 2.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El:9 600 kr/årUppvärmning:10 400 kr/årVatten/avlopp:4 000 kr/årRenhållning:2 500 kr/årSotning: 450 kr/årFörsäkring:3 500 kr/år
Kostnad för fiber samt ev. larm tillkommer.
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta.

Fastighetsavgift: 8 524 kr/år

Information Fastighet

Adress: Vallmovägen 9, 434 45 Kungsbacka. Kungsbacka kommun.

Fastighetsbeteckning: Bultalyckan 9

Byggnadstyp: Friliggande villa, 1 plan med källare. Byggår: 1974

Byggnadssätt: Grund:Platta på markFasad:TegelTakbeklädnad:BetongpannorFönster:2-glasfönster aluminiumUppvärmning:PelletspannaVentilation:SjälvdragVatten/avlopp:Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

TV och bredband: Bredband: Fiber finns indraget.

Storlek: Boarea 131 kvm.Biarea 131 kvm. 7 rum varav 5 sovrum. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Tomt: Tomtarea 940 kvm. Tomtarea 940 m² (friköpt). Tomten: insynsskyddad med fruktträd, häckar och staket. Med utgång från vardagsrummet når vi uteplatsen med en stor altan med trätrall och delvis tak. Sol större delen av dagen och kvällen och sydvästläge.

Övriga byggnader: Isolerat förråd och vedbod.

Bilplats: Garage med plats för en bil.
Ytterligare parkering på uppfarten och plats för fyra bilar.

Renoveringar: Bostaden har genomgått en totalrenovering invändigt mellan 2009-2018.

2009 - Ny pelletspanna samt varmvattenberedare.
2010 - Dränering, elstammar, tilläggsisolering, fönster, badrum övre plan, altan och staket.
2011 - Köksrenovering.
2016 - Dusch och toalett nedre plan.
2017 - Nya ytskikt i samtliga rum på övre plan.
2017 - Ommålning av förråd och vedbod.
2018 - Renovering av gästrum nedre plan.
2018 - Nya vindskivor.
2018 - Nytt garagetak samt träpanel garage.

Servitut: Rättigheter-last: Avtalsservitut Kabel Mm. Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Kabel Mm.

Planbestämmelser: Stadsplan (1970-09-24) , Tomtindelning (1971-10-19).

Tillträdesdag: 2019-04-01 00:00:00

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Planritning

Entréplan
Entréplan
Nede plan
Nede plan