Såld

Välplanerat gavelradhus med härlig trädgård

Elina Vadász
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Dälavägen 85

Lindome

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Rum:
6 rum
Boarea:
120 kvm
Byggår:
1989
Tomtarea:
284 kvm
Adress:
Dälavägen 85,
437 36 Lindome

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Varmt välkomna till Dälavägen 85!

Ett härligt gavelradhus med mysig trädgård och altan i två lägen. Här bor man med perfekt läge förskola, grundskola årskurs 1-9, kommunikationer (50 m till busshållplats), Lindome C och fina naturområden med badsjöar! Området är fantastiskt barnvänligt och har flera lekplatser i området. Huset har ett stilrent kök, två helkaklade badrum samt fyra sovrum. Bra förvaringsutrymmen i hela huset och förråd i anslutning till huset. I samfälligheten ingår parkering samt garage.

Välkommen att boka tid för visning!

Besiktningsprotokoll finns under dokument och länkar.

Hall
Rymlig och ljus hall med garderob för ytterkläder. Klinker i hela hallen med golvvärme samt ljusa väggar. Från hallen nås tvättstugan, badrum, kök och vardagsrum.

Kök
Modernt kök med luckor i ek som stilrent går ihop med den gråa bänkskivan och de rostfria vitvarorna. Rejäla förvaringsutrymmen i form av lådor och skåp samt en bra arbetsbänk som ger gott om yta att laga mat på. Även här kläs golvet i klinker. Kök och vitvaror är från 2006 och är utrustat med induktionshäll, diskmaskin, kyl, frys, inbyggd micro/ugn och fläkt.

Badrum
Helkaklat och stilfullt badrum i grått och vitt från 2015. Här finns en stor kommod med förvaring, dusch, toalett, handdukstork, praktiskt spegelskåp samt värmegolv.

Tvättstuga
Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, kommod med lådor och skåp samt ett ytterligare högt skåp för extra förvaring.

Vardagsrum
Ett väl tilltaget vardagsrum med gott om plats för soffgrupp, tv-bänk, soffbord samt en ytterligare avlastningsbänk eller matsalsbord in till väggen. Från vardagsrummet nås den fantastiska uteplatsen med den grönskande trädgården alldeles intill. Här finns plats för grill, matbord eller en loungegrupp. Trädgården är insynsskyddad och har underbar grönska runt omkring som bjuder in till lek för barn.

Sovrum
Intill vardagsrummet finner vi ett av de fyra sovrummen. Här finns plats för en dubbelsäng och sängbord. Härifrån nås även en stor garderob/klädkammare som sträcker sig in under trappen, vilket utnyttjar alla möjligheter för förvaring.

Övre plan

Allrum
Från trappen når man allrummet som kan användas som ett tv-rum eller lekytor för barn. Härifrån nås även de andra tre sovrummen samt husets andra badrum

Badrum
Även här ett helkaklat badrum i stilrena nyanser, som är renoverat 2015. Även här finner vi toalett, dusch, kommod med förvaring samt spegelskåp för förvaring. Här finns även ett praktiskt vädringsfönster.

Sovrum
På övre plan finner vi husets tre sovrum med bra ytor. Ett av rummen passar perfekt att använda som ett kontor eller barnrum. Ljusa väggar samt laminatgolv. Rummet har även utökats då det tidigare vart en klädkammare precis intill.

Det andra sovrummet är stort och har gått om plats för dubbelsäng, skrivbord samt en extra byrå eller garderob. I nuläget finns en skjutdörrsgarderob (i fullhöjd) som ger bra med förvaringsmöjligheter.

Det tredje sovrummet har också välplanerade ytor samt skjutdörrsgarderob och ger plats åt säng, sängbord, skrivbord samt ytterligare byrå om så önskas.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Taxeringsvärde: 2 164 000 kr varav byggnadsvärde 1 181 000 kr (fastställt 2015). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Upplåtelseform: Friköpt

Driftkostnad: Totalt ca 42 948 kr/år.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El:13 668 kr/årSamfällighet:23 640 kr/årFörsäkring:5 640 kr/år
Digital-tv samt uppvärmningskostnaden ingår i samfällighetsavgiften.
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta.

Fastighetsavgift: 8 524 kr/år

Information Fastighet

Adress: Dälavägen 85, 437 36 Lindome. Mölndal kommun.

Fastighetsbeteckning: Gårda 2:150

Byggnadstyp: Radhus, Byggår: 1989

Byggnadssätt: Grund:Platta på markStomme:TräFasad:Trä/tegelTakbeklädnad:BetongpannorFönster:3-glasfönster isolerUppvärmning:Fjärrvärme - DirektelVentilation:Mekanisk frånluftVatten/avlopp:Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Besiktigad: Ja

TV och bredband: TV: Fiber via Telia.

Storlek: Boarea 120 kvm. 6 rum varav 4 sovrum. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Tomt: Tomtarea 284 kvm. Tomtarea 284 m² (friköpt). Tomten: insynsskyddad trädgårdstomt med häckar. Uteplats 1: Altan, läge sydväst.
Uteplats 2: Altan, läge nordost.

Övriga byggnader: Förråd.

Bilplats: Bilplats 1: Garage.
Bilplats 2: P-plats.

Gemensamhetsanläggningar: Mölndal Gårda GA:2.

Planbestämmelser: Stadsplan (1983-02-10).

Tillträdesdag: 2018-12-12 00:00:00

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Planritning