Välkommen till

Dragsvägen 37

Dragsvägen 37
Gottskär Draget

Modern villa med fantastisk havsutsikt

Med ett högt läge och en magnifik vy över Steglaviken finns denna drömbostad i klassiskt modern stil. Arkitekt Göran Knape har på ett imponerande sätt, ritat ett funktionellt och mycket smakfullt hem där havet och vattnet är närvarande i alla rum. Bostaden är välplanerad med rymliga sällskapsrum och ett flertal sovrum och badrum. Närhet till brygga med tillhörande båtplats.

Optimalt planerad för sociala sammankomster med härliga terrasser med sol från morgon till kväll. Pool i skyddat och privat läge samt gästlägenhet med egen ingång och separat gästhus på tomten.

Onsalafjordens skärgård bjuder på badöar och ett rikt båtliv. För den som är aktiv finns här tennisbana, naturreservat och träningsanläggning nära liksom flera golfbanor. Här bor man nära både förskolor, skolor och kommunikationer. Gottskärs hamn nås på 10 minuters gångväg och här finns restaurang, konditori och surfcenter. Ett tryggt och mysigt samhälle där man verkligen trivs.

Upplev lugnet och hemmakänslan i verkligheten på plats i bostaden - Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Läs hela beskrivningen
Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Kungsbacka

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Kungsbacka

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

En hall som badar i ljus är det första som möter oss vid entrén. Ljust klinkergolv med underliggande värme och stort skjutdörrsgarderob. Golvvärmen fortsätter sen huset igenom.

Från entréhallen når vi tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Bra möjligheter för upphängning förenklar och här finns gott om skåp/garderober i ett intilliggande förråd. Vi fortsätter in mot det tidigare garaget där porten bytts mot ett fönsterparti och utrymmet används idag som lekrum. Innanför ligger ett förrådsutrymme (kan användas som vinförråd) samt en toalett/dusch. Separat maskin/pannrum.

Vi tar trappan upp mot husets första etage och når ett helt fantastiskt vardagsrum med stora fönster- och dörrpartier som öppnar upp mot terrassen och trädgården. Vidsträckt havsutsikt med Stegla Udde i förgrunden. Rummet är luftigt och lättmöblerat då det med enkelhet inrymmer en soffavdelning samt matplats för stora sällskap. Rummet får en extra fin karaktär året runt med den öppna spisen.

Vardagsrummet ligger med öppen planlösning mot det platsbyggda köket från Lundins snickeri. Vita luckor och fronter samt bänkar i rostfritt och valnöt. Den maskinella utrustningen från Gaggenau består av integrerad kyl, frys och diskmaskin samt inbyggnadsugnar, gasspis och fläkt. Bakom ett jalusi finns ett tempererat dryckes/mat-skafferi. Köksön låter kocken stå vid spisen och samtidigt utblicka över havet och ha kontakt med familj och vänner i rummet.

Från köket leder en halvtrappa upp till nästa etage med ett allrum/bibliotek där man också ser havet. Härifrån nås en ombonad terrass med utekök med diskbänk och vatten, perfekt för ljumma sommarkvällar vid grillen.

Intill allrummet finns en stor klädkammare och sovrum. Båda har bra storlek och utformning med fina fönsterpartier som vetter mot poolsidan. På detta plan finns också ett badrum med dusch och wc. Kakel och klinker i vitt och aqua. Det finns också ytterligare en separat wc.

Nästa etage upp leder oss till ett master bedroom man gärna börjar dagen vid. Ljuvlig utsikt och fritt från insyn. Stig direkt ut på terrassen och känn av vädret innan du går in i rummets walk in closet och väljer outfit för dagen.

Rymligt badrum med vitt kakel och klinker och många fönster ger en bra start på dagen. Sjunk ner i det djupa badkaret och njut av utsikten! Avsluta dagen med en bastu, även den med samma fina utsikt. Badrummet har en dusch, wc, dubbelhandfat samt badrumsskåp. Altandörr leder ut till terrassen mot poolsidan.

För er som har gäster, släkt, tonåringar eller kanske hyresgäster som vill kunna bo bekvämt och självständigt en längre tid är husets gästlägenhet helt ultimat. Egen ingång från trädgårdens framsida och riktigt bra planerat med vardagsrum och separat sovrum. Klädkammare och badrum med dusch och wc. Kök med spis, kyl och frys samt tvättmaskin.

För gäster under sommarhalvåret finns ytterligare sovplatser i uthuset vid poolen. Intilliggande wc samt utedusch.

Sammanfattningsvis är detta en bostad för er som har höga krav på design och funktion och värdesätter rofylldheten och närheten till havet. Ett tillfälle ni inte får missa!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Karta