Såld

Enplansvilla med naturskönt läge

Annie Mälarborn
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se

Lundin Kungsbacka

Med Lundin Kungsbacka får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Källåsvägen 67

Vallda Lerkil

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Rum:
6 rum
Boarea:
158 kvm
Byggår:
2006
Tomtarea:
2 582 kvm
Adress:
Källåsvägen 67,
434 93 Vallda

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Med ett havsnära och vackert lantligt läge på en stor trädgårdstomt ligger denna trivsamma och välplanerade bostad. Villan är fördelad på ett plan med tre sovrum som kan bli fyra. Vardagsrum med braskamin och matsal i anslutning till köket samt goda förvaringsutrymmen. Separat TV-rum intill två av sovrummen samt två badrum. Ljuvlig tomt och uteplats med naturen mitt framför i bästa solläge. Altandäck med omgivande staket ger fina utrymmen för sociala sammankomster. Huset har två uppfarter och gott om parkeringsplatser. Dubbelgarage med plats för hobbyverksamhet. Närheten till både stallet och idrottsplatsen gör boendet perfekt för den aktiva familjen som önskar ha nära till både havet och stan. Bostadsbyggnaden är besiktigad och protokoll finner ni under dokument och länkar. Varmt välkommen med er bokning till visningen!

Bostadens disposition:
Vi möts av en välkomnande entréhall med ett fint ljusinsläpp från omgivande fönster. Gott om plats för avhängning och möblering. Grått klinkergolv. I den inre hallen finns praktisk garderobsförvaring bakom skjutdörrarna.

Vi fortsätter in i vardagsrummet där braskaminen ger rummet karaktär och värme. Här finns plats för soffgrupp samt TV. Intill vardagsrummet ligger ett rum som idag används som matsal men här kan man göra ett extra sovrum vid behov. Parkettgolv. Från vardagsrummet kommer man direkt ut på altanens trädäck där man avnjuter den natursköna utsikten i bästa solläge. På altanen finns gott om plats för matgrupp och loungemöbler och här trivs man med familj och vänner.

Köket ligger i anslutning till vardagsrummet och här bjuds på bra arbetsytor och god förvaring. Interiör i vitt utförande från Marbodal. Här är det utrustat med kyl, frys, mikrovågsugn, varmluftsugn, induktionshäll och häll. Bänkskivor i ekmönstrad laminat. Grått klinkergolv.

Intill köket ligger tvättstugan vilken är utrustad med tvättmaskin och torktumlare från 2018. Här finns även värmepumpen samt förvaring och tvättho. Plastmatta och våtrumstapet.

Master bedroom nås från vardagsrummet och här finns gott om plats för dubbelsängen mm. Utgång till altanen också härifrån. Parkettgolv.

Badrum 1 har placering intill sovrummet och här finns både badkar och dusch samt handfat och wc. Våtrumsmatta och våtrumstapet.

Badrum 2 har dusch, handfat, handdukstork samt wc. Stort fönster som släpper in dagsljuset. Våtrumsmatta och våtrumstapet.

Allrum/tv-rum med plats för soffgrupp mm. Parkettgolv.

Sovrum 2 och 3 ligger på var sin sida om allrummet. Båda är generösa i storlek samt har parkettgolv.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Taxeringsvärde: 4 242 000 kr varav byggnadsvärde 2 918 000 kr (fastställt 2018). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Upplåtelseform: Friköpt

Energideklaration: Utförd 2019-08-07. Energiprestanda 160 kWh/kvm och år. Energiklass E.

Driftkostnad: Totalt ca 47 514 kr/år. Personer i hushållet: 4.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El:28 000 kr/årVatten/avlopp:10 000 kr/årRenhållning:1 952 kr/årSamfällighet: 400 kr/årFörsäkring:7 062 kr/årÖvrigt: 100 kr/år
Posten övrigt avser medlemsavgift för fiberföreningen.
Obs: Driftskostnaderna avseende elförbrukning samt VA är ca-uppgifter.
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta.

Fastighetsavgift: 8 524 kr/år

Information Fastighet

Adress: Källåsvägen 67, 434 93 Vallda. Kungsbacka kommun.

Fastighetsbeteckning: Vallda 16:4

Byggnadstyp: Friliggande villa, 1 plan. Byggår: 2006

Byggnadssätt: Grund:KrypgrundStomme:TräFasad:TräpanelTakbeklädnad:BetongpannorFönster:3-glasfönster isolerUppvärmning:Frånluftsvärmepump vattenburet system, braskaminVentilation:FTX (Mekanisk till- och frånluft med återvinning)Vatten/avlopp:Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Besiktigad: Ja

TV och bredband: TV: Fiber finns anslutet.

Storlek: Boarea 158 kvm. 6 rum varav 3 sovrum. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Tomt: Tomtarea 2 582 kvm. Trädgårdstomt med gräsmatta, buskar och omgivande staket. Altandäck med trätrall och staket. Gott om plats för umgänge där man kan njuta av solen större delen av dagen och kvällen.

Övriga byggnader: Dubbelgarage.

Bilplats: Fastigheten har två infarter, -vid dubbelgaraget men också precis intill entrén. Plats för flertalet bilar.

Servitut: Rättigheter-last: Last: Avtalsservitut: Kraftledning, D201400412291:1.1. Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut D-2014-00412291:1.

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Vallda GA:4.

Tillträdesdag: 2019-12-12 00:00:00

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Planritning