Välkommen till

Dalenvägen 22

Dalenvägen 22
Kullavik

Arkitektritad exklusiv design

Ett sällsynt högkvalitativt hem med idylliskt läge utan insyn högst upp på attraktiva Dalenvägen. Under 2005 genomgick huset en totalrenovering, vilket resulterade i den moderna tappning det har idag. Villan som karaktäriseras av ljus och rymd, erbjuder stora sällskapsytor med generösa fönsterpartier i alla väderstreck så att rummen fullständigt badar i ljus.

Ni välkomnas in i en öppen planlösning där matplatsen och köket möts med viss avskärmning i form av en köksö. Detta skapar en naturlig plats att samla den stora familjen på. När temperaturen stiger når ni enkelt hemmets altan direkt från köket. I anslutning till matsalen finner ni den generöst tilltagna sällskapsytan där eldstaden mitt i rummet ger en rustik känsla till det annars moderna hemmet. Sällskapsrummet har stora fönsterpartier samt glasdörrar som ansluter vardagsrummet med altanen. Från vardagsrummet når ni även den uppvärmda poolen som kan användas året runt. I vinkelbyggnaden, som är avsedd för de yngre i familjen, finner ni ett av entréplanets badrum som även har bastu, ett allrum, tre sovrum, ett tvättrum samt två förråd. Övervåningen ger föräldrarna en frizon att koppla av på med eget avskilt sovrum, balkong, kontor, badrum med spakänsla och varsin walk in closet.

Här bor ni i en modern och exklusiv villa med genomtänka bekvämligheter som bland annat centraldammsugare och golvvärme i hela huset. På Dalenvägen 22 finner ni inte bara ett hus, här finner ni ett hem för hela familjen.

Välkomna på visning, och välkomna hem!

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Entréplan:
Du välkomnas in i ett modernt boende med generösa fönsterpartier som gör att entréplanet fullständigt badar i ljus. Här finns ett kök i neutral färgskala som har en perfekt balans mellan öppen planlösning och bekväm avskärmning. I anslutning till köket har ni en matplats som rymmer ett större matbord med plats för minst åtta personer. Från köket når ni även hemmets altan där middagar med fördel avnjuts under sommarhalvåret. Stort vardagsrum med flertalet utgångar till hemmets uteplats och trädgård. De stora fönsterpartierna i tre väderstreck skapar en känsla av rymd och luftighet. Mitt i vardagsrummet finner ni hemmets rustika eldstad som ger en klassisk känsla i ett annars modernt hem. I anslutning till köket finner ni den tillbyggnad som är avsedd för ungdomarna i familjen, som med den egna ingången samt eget vardagsrum blir en naturlig samlingspunkt för barnen. Här finner ni tre stora sovrum, badrum med bastu, tvättrum och två förråd. Från hallen når ni även ett mindre badrum.

Övre plan:
Ta spiraltrappan upp till övervåningen där ni via en hängbro med glasade sidor leds till en kontorsyta med en imponerade glasvägg och fransk balkong. Härifrån har ni vacker utsikt mot grönskan utanför. På andra sidan bron finns master bedroom med sina två tillhörande klädkammare och en härlig balkong med utsikt över trädgården och poolområdet. Här finns även ett större badrum med alla förnödenheter och bubbelpool.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Kullavik
I Kullavik får man njuta av hav och vacker natur och samtidigt ha nära tillgång till storstadslivet. Kullavik ligger på behändigt avstånd mitt emellan Göteborg och Kungsbacka. Området har stor charm, vindlande vägar och blandad bebyggelse. För hundra år sedan var Kullavik ett bondesamhälle med enstaka sommarhus, som tågen på Säröbanan passerade. Spår av detta finns kvar än idag. Gamla banvallen är idag en fin cykelväg. Kullavik, som tillhör Kungsbacka kommun, är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera vackra skogar med promenadstigar och motionsslingor. I naturreservatet Sandsjöbacka finner man vandringsleder och i Särö finns golfbanor. Hamnen har en central roll och större delen av året pågår segling och båtliv. Kullaviks skärgård erbjuder ett härligt liv sommartid där mysiga badvikar och öar ligger som pärlor på rad. Affärer, matställen och närservice finns i Kullaviks centrum och Särö centrum, som ligger 5 minuters bilväg bort.
Karta