Såld

Arkitektritad villa med pool och insynsskyddat läge

Carolina Lindén
ansvarig mäklare
Tjänstledig
0735-16 22 67 carolina.linden@lundin.se

Lundin Partille

Med Lundin Partille får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Mittstenen 17

Öjersjö

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Rum:
5 rum
Boarea:
140 kvm
Byggår:
2010
Tomtarea:
1 006 kvm
Adress:
Mittstenen 17,
433 51 Öjersjö

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Vi har nöjet att presentera en riktigt fin villa mitt i populära Öjersjö i det mycket barnvänliga området Hallen. Här har det inte sparats på krutet, huset bjuder på många påkostade tillval, som t.ex. det stora trädäcket runt om huset med en platsgjuten tempererad utomhuspool som värms upp via bergvärmepannan. Huset är arkitektritat och unikt för området med genomtänkt planlösning och en härlig rymd. Uppfarten är generös och rymmer flera bilar och har en carport med isolerat förråd, med möjlighet att bygga om till ett garage. Huset ligger på en lugn liten gata med goda grannar, lekplats och grönområde precis intill. Läget känns ändå privat då huset har ett högt läge på tomten och en insynsskyddande häck runt om. Här är det bara att flytta rakt in och trivas! Välkomna på visning!

Entré
Entrén ligger på husets övre etage och när man kliver in välkomnas man av en härlig rymd och ljus. I anslutning till entrén finns en inbyggd klädkammare som diskret gömmer sig bakom två skjutdörrar. Rakt fram från entrén ligger tvättstugan.

Vardagsrum
Från entrén och hallen leder en halvtrappa ner till det nedre etaget där vardagsrum, kök och matplats samt master bedroom med tillhörande badrum ligger. Genomgående i hela huset är trägolv och nymålade väggar i vita och gråa nyanser. Vardagsrummet har en härlig rymd med generös takhöjd och snygg design med de karaktäristiska fönsterpartierna som går från golv till tak i ena hörnet samt ett runt fönster som ger ett fint ljusinsläpp in i rummet mot köket. Här finns gott om plats för soffgrupp och tv-möbel och längs ena fönsterpartiet är det en utgång till det stora altandäcket på framsidan där poolen ligger.

Kök och matplats
Stilrent vitt kök från HTH med stor köksö och bänkskiva i massivt laminat från Corina. Vitvaror från Siemens (2010) som är integrerade består av: induktionshäll, varmluftsugn, mikro, diskmaskin och kaffemaskin. Kyl och frys är i rostfritt utförande i fullhöjd och fläkt kommer från Fjäråskupan. Praktiskt och snyggt med mörkt klinkergolv under köksdelen. Intill köket ligger matplatsen som är mycket rymlig och har en utgång till altanen på baksidan.

Master bedroom
Stort och luftigt sovrum med ljusinsläpp från två håll och utgång till altanen på framsidan. Här finns en rejäl inbyggd skjutdörrsgarderob samt tre vanliga garderober. Detta sovrum har ett eget badrum i anslutning.

Badrum
Master bedrooms egna badrum är utrustat med både badkar och dusch, en bred kommod, toalett och handdukstork. Mörkgrått klinkergolv och vita helkaklade väggar.

Allrum och två sovrum
Till höger om hallen, på husets övre etage, ligger ett allrum som via en smart skjutdörr i glas går att avskilja från hallen och vardagsrummet. Från detta allrum nås två sovrum och ett badrum. Det ena sovrummet har en vindslucka upp till ett inrett loft, där man kan ha skrivbordshörna, gästsäng eller koja t.ex.

Badrum
Ett helkaklat badrum i vitt med mörkgrått klinkergolv. Här finns toalett, kommod och dusch.

Tvättstuga
Intill entrén ligger tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin (Bosch 2015), torkskåp (Electrolux 2010), vask, städskåp samt under- och överskåp. På golvet ligger grått klinkers och väggarna är vitmålade. Här finns även bergvärmepannan och en groventré.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Taxeringsvärde: 4 316 000 kr varav byggnadsvärde 2 775 000 kr (fastställt 2018). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Upplåtelseform: Friköpt

Energideklaration: Utförd. Energiprestanda 103 kWh/kvm och år. Energiklass D.

Driftkostnad: Totalt ca 44 188 kr/år. Personer i hushållet: 4.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
Uppvärmning:18 188 kr/årVatten/avlopp:8 000 kr/årSamfällighet:1 000 kr/årÖvrigt:17 000 kr/år
I uppvärmningen 18 188 kr inkluderas uppvärmning av poolen (ca 30 grader varm 6 månader/år) och uppvärmning av spabadet (ca 38 grader varm året runt).
Övrigt 17 000 kr avser nätavgiften för elen från Göteborgs Energi.
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta.

Fastighetsavgift: 8 524 kr/år

Information Fastighet

Adress: Mittstenen 17, 433 51 Öjersjö. Partille kommun.

Fastighetsbeteckning: Öjersjö 3:93

Byggnadstyp: Friliggande villa, 1-plan med etage. Byggår: 2010

Byggnadssätt: Grund:Platta på markStomme:TräBjälklag:TräFasad:TräTakbeklädnad:TegelpannorFönster:IsolerglasfönsterUppvärmning:Bergvärme, vattenburen golvvärmeVentilation:Mekanisk frånluftVatten/avlopp:Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Besiktigad: Ja

TV och bredband: TV: Fiber från Telia. Bredband: Fiber från Telia.

Storlek: Boarea 140 kvm. 5 rum varav 3 sovrum. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Tomt: Tomtarea 1 006 kvm. Gräsmatta runt huset med två plommonträd samt en insynsskyddande thujahäck mot grannarna. Stort trädäck om ca 100 kvm på framsidan av huset med utomhuspool i anslutning.
Altan på baksidan av huset intill köket.

Övriga byggnader: Carport med isolerat förråd.
Kallförråd under altanen intill poolen.
Lekstuga på tomten.

Bilplats: Stensatt uppfart med plats för upp till fem bilar att parkera.
Carport med plats för en bil.

Renoveringar: 2019: Ommålning av samtliga väggar inomhus
2018: Ommålning av fasad
2017: Byggnation av utomhuspool, platsgjuten i betong. Byggt altandäck runt om.

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Partille Öjersjö GA:112, Samfällighet: Partille Öjersjö S:58.

Planbestämmelser: Detaljplan (2007-05-29).

Övrigt: Centraldammsugare finns.
Förberett för eldstad vid matplatsen.
Huset är ett arkitektritat med material från Rejnäsvillan.

Tillträdesdag: 2020-04-01 00:00:00

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Partille Öjersjö

I natursköna Öjersjö smälter bebyggelsen samman med Kåsjön, det vackra Hålsjöområdet, naturreservaten vid Knipeflågsbergen och Delsjön samt den attraktiva golfbanan. Området karaktäriseras av närheten till naturen och har en lite lugnare och stillsammare miljö. Öjersjö har utvecklats från sommarstugeområde till en idyllisk villamiljö. I både Knipeflågbergens naturreservat och Delsjöområdet finns vackra vandringsleder och ridstigar. För bad rekommenderas främst Kåsjöbadet med hopptorn, kiosk och toaletter samt Hålsjön. I Kåsjön kan man även fiska abborre och regnbåge.

I området finns flera förskolor samt grundskola upp till årskurs 9. Gymnasier finns i Partille och Mölnlycke. I Öjersjö centrum finns bland annat en närlivs med postutlämning samt både pizzeria och en kombinerad thai- och sushirestaurang. Mataffärer finns i både Mölnlycke och Landvetter centrum och för storshopping rekommenderas Allum köpcentrum som ligger inom ca 10 minuter med bil. Från Öjersjö tar man sig enkelt via riksväg 40 in till Göteborg på en kvart och till Landvetters flygplats på 10 minuter. Området trafikeras med buss till både centrala Göteborg och Partille Centrum.

I Öjersjö finner ni även Partille golfklubb med en tekniskt intressant skogsbana. Under vinterhalvåret erbjuds även välpreparerade skidspår när snön har fallit och tack vare Öjersjös geografiska läge, lite högre ovanför havet, ger det dessutom goda chanser till en snörik vinter.

Planritning