Välkommen till

Nysätervägen 5

Nysätervägen 5
Mölnlycke

Enastående arkitektonisk stilfullhet med slående vy

Ett helt unikt tillfälle att förvärva detta stilfulla och moderna hem med frontläge mot Ötjärns badplats. Nu kan vi erbjuda detta boende med alla rätt. Optimal planlösning, den strama moderna arkitekturen och en fantastisk utsikt utgör tre grundelement som gör detta hem till en harmonisk perfektion. Det är första gången som en av dessa frontvillor, som har fått Rödfärgspriset 2008, är till salu. Mer information finns på vår hemsida - kontakta mäklaren för frågor och funderingar.

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Attraktivt belägen på lugn gata med tre stora altaner/balkonger. Här har design och smarta lösningar fått stå i fokus och bidragit till både stilsäker elegans och en enklare vardag. Man kan njuta av skådespelet i bladverken från skogen och sjön utanför som ständigt varierar. En perfekt placering mitt emellan oslagbara naturområden, sköna bad och ett bra utbud av shopping samt servicebutiker. Nära gångavstånd till förskolor, skolor, elljusspår för friska löpturer året runt. 15-20 minuter in till Göteborg med bil. Helt perfekt!

Stram design med stora glaspartier och noggrant utvalda material bidrar till att skapa en samstämmighet med naturen vilket suddar ut gränsen mellan inne och ute. Smakfulla, kreativa och inspirerande detaljer präglar denna gedigna byggnad. Funktionalistisk nutida arkitektur när den är som bäst! Hela fastigheten genomsyras av rymd och öppenhet som inger frihetskänsla och sociala möten. De raka linjerna och stora fönsterpartierna ger rymd och fina ljusflöden i kombination med generösa utrymmen för hela familjen med fyra sovrum, två stora vardagsrum samt två badrum.

Ett helt fantastiskt boende som förenar arkitektonisk perfektion med vardagens mjuka värden.

ENTRÉPLAN

Stilsäkert kök med fokus på den gemensamma samlingsplatsen mellan kök, vardagsrum och matplats. Varmluftsugn, micro, induktionshäll, fläkt, integrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd samt köksho. Allt är noga genomtänkt för hur man som familj bäst nyttjar kökets yta. Arbetsbänk i ek med goda arbetsytor. Avsikten är att skapa en plats för att göra matlagningen och allt som hör därtill enkelt, roligt och socialt.
Direkt åtkomst till uteplatsen som sträcker sig längs fasaderna. Perfekt frukostställe direkt utanför de stora fönstren med hajomparti och lamellgardiner. Skogen och sjön i sydvästläge möter blicken från alla de stora fönsterpartierna och uteplatserna.
Den naturliga matplatsen inomhus är placerad invid det stora fönsterpartiet upp till nock och här finns det möjlighet för ett sällskap om minst 8 personer att äta middag.
Vardagsrummet är av bra storlek. Plats för soffor, tv-möbel och övrigt möblemang. Kryp upp i soffan framför braskaminen en kall höstdag med en kopp te och njut av utsikten.
Invid entrén finns ett stort badrum med dusch. Vitt kakel och mörkt klinker. Stilfullt med integrerad spegel och hyllplan ovan handfat. Extra förvaring i väggfast skåp. I anslutning till entrén finns dessutom en praktisk klädkammare som rymmer alla ytterkläder och mer därtill. Till höger från entrédörren sett ligger husets första sovrum. Hörnfönster samt skjutdörrsgarderob pryder rummet.

VÅNING TVÅ

Den platsbyggda stilrena trappan leder upp till husets bro som binder samman våningens rum. Här skapar man, leker och umgås. Båda sovrummen har plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Gemensamt för dessa är den harmoniska färgskalan, de öppningsbara fönstren samt fint parkettgolv med komfortabel golvvärme. På detta våningsplan finns även här ett helkaklat badrum med takdusch och fast glasvägg, kommod med handfat samt en vägghängd wc. Master bedroom ligger med sjöläge och här har man en bedårande utsikt över naturen - framförallt från sovrummets stora balkong. Väggarna är målade i en lugn grågrön ton av mint och en stor och rymlig klädkammare.
På andra sidan finns ytterligare ett stort sovrum som går att dela av till två mindre. Ljust, rymligt och goda förvaringsmöjligheter tack vare skjutdörrsgarderoben.

SUTERRÄNGPLAN

Det nedre allrummet bjuder på stora ytor som utgör större delen av våningen, en magnifik sällskapsdel där ljusinsläppet är näst intill obegränsat från stora glaspartier. Dessa inkluderar även direktaccess till uteplatsen som ligger skyddad under balkongen där man kan sitta även om regnet faller. Här kan du möblera luftigt med loungedel, grill, matbord och vilstolar på en underbar uteplats i anslutning till trädgården. Här får familjen fantastiska ytor för avkoppling, gästfrihet och umgänge både till vardags och tillsammans med släkt och vänner, i ett rum som rymmer stora soffgrupper.
Intill allrummet finns ett vilsamt kontor som även passar utmärkt som sovrum eller gästrum. Ett stort fönster och enastående utsikt mot sjön.
Under och innanför trappen finns ett förråd. Stor och rymlig tvättstuga är placerad på detta plan. Bra maskiner, stora ytor för bearbetning av tvätt och upphängning, integrerad strykbräda samt en mängd förvaringsmöjligheter gör detta till ett mycket praktiskt rum.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Karta