Välkommen till

Prästgårdsgatan 32

Prästgårdsgatan 32
Örgryte / Bö

Attraktivt atriumhus på bästa adress I Örgryte

Här erbjuds ett av de attraktiva atriumhusen på Prästgårdsgatan. Ett friköpt boende med bl.a ett pampigt vardagsrum om drygt 60 kvm med tak i nock, tre-fyra sovrum, två badrum, gäst wc, ett tidlöst vackert bibliotek samt ett rymligt kök med matsalen intill. Ett boende i klassisk 60-tals stil med stora fönsterpartier och utgång från alla rum till den insynsskyddade innergården med buxbomshäckar, lök- och perenna växter. Under den stensatta innergården finns en anlagd pool som går att återställa. Detta ljuvliga hus med en totalyta om 210 kvm uppfördes 1966. Det är ett vackert 60-talshus med fina proportioner där de flesta detaljer och attribut från den tiden är bevarade.
Varmgarage med plats för 2 bilar ingår i avgiften till samfälligheten. Det finns även plats att parkera direkt framför huset. Nära till kommunikationer, skolor, förskolor och Delsjön!

Välkomna till Prästgårdsgatan 32!
Läs hela beskrivningen
Peter
ansvarig mäklare
Peter Johansen
Fastighetsmäklare & Partner
0732-62 00 51 peter.johansen@lundin.se
Anne
assisterande mäklare
Anne Jonson
Fastighetsmäklare
0735-16 22 65 anne.jonson@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Peter
ansvarig mäklare
Peter Johansen
Fastighetsmäklare & Partner
0732-62 00 51 peter.johansen@lundin.se
Anne
assisterande mäklare
Anne Jonson
Fastighetsmäklare
0735-16 22 65 anne.jonson@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Entré:
Välkomnande rymlig entré med separat gästtoalett. I direkt anslutning till entrén finns ett bra kapprum med skjutdörrsgarderob. I både entrén och kapprummet ligger det klinkergolv.

Vardagsrum:
Vi kliver in i detta sagolika vardagsrum där ljuset flödar från de stora fönsterpartierna ut mot den vackra atriumgården. Man slås av den härliga rymden! Ett vardagsrum som är perfekt för större sociala tillställningar med väl tilltagen takhöjd och en tidsenlig öppen spis. På golvet finns ekparkett i fiskbensmönster och en direkt utgång till atriumgården. Vardagsrummet har gott om plats för möblering.

Matsal:
Matsalen ligger intill köket och ger plats för ett härligt middagssällskap med många gäster.

Kök:
I köket ryms även en bra matplats samt utgång till innergården. Köket är utrustat med spis, fläkt, kyl, frys, diskmaskin och mikrovågsugn. Köksentrén, invid köket, har gott om garderober och plats för avhängning. Även här finns en dörr till innergården och i gången separat helkaklat dusch och wc samt tvättstuga med förråd.

Sovrum:
En korridor med takfönster leder bort till två av de fyra sovrummen. Båda sovrummen har varsin inbyggd garderob, ekparkett och utgång till den trevliga atriumgården. I andra änden av korridoren finns ett helkaklat badrum med dubbla tvättställ och wc. Ytterligare två sovrum disponeras i bostaden. Ett av dem är i dag inrett som bibliotek. Även här ligger det ekparkett på golvet och det finns varsin utgång till innergården.

Atriumgården är stensatt med planteringar. Tar man bort stensättningen så finns det en pool. En underbar privat plats där möjligheterna är oändliga att skapa sin egen oas.


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia. Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!


Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området

Örgryte Bö

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta