Välkommen till

Norra Hultavägen 16

Norra Hultavägen 16

Unik villa med magisk havsutsikt

Varmt välkomna till denna unika villa som med sitt ljuvliga läge skapar härlig magi. Huset ligger skyddat i slutet på vägen med havet och den vackra naturen som granne. Villan är mycket välskött och har byggts utifrån familjens behov med flera sociala utrymmen där det ges plats för både familj och vänner. Genomgående i huset finns stilrena och enhetliga materialval.

Särö med sitt attraktiva läge vid kusten med närhet till både Göteborg och Kungsbacka har blivit en mycket populär boendeort. Här finns mycket att erbjuda både vad gäller fritidsaktiviteter och naturupplevelser. Förutom trevliga båthamnar, promenadstråk, golfbanor, tennisbanor och cykelleder finns det gott om badplatser i form av varma klippor eller trivsamma sandstränder.

Läs hela beskrivningen
Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Kungsbacka

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Kungsbacka

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

RUMSBESKRIVNING:

Entréplan:
Här finner ni en stor och rymlig hall med inbyggda garderober, där man har fin utblick över både uteplatsen mot havet och över det öppna köket med den rymliga matplatsen. Matplatsen har utgång till den ena altanen där det är skön morgonsol och utsikt över vacker grönska.
Köket är välplanerat med trevlig köksö av tillverkaren HTH och Miele vitvaror. Här finns ytor med plats för familjegemenskap och goda vänner. Matplatsen rymmer stora sällskap och har Hajom skjutpartier mot ena uteplatsen.
Vardagsrummet med stora glaspartier ligger med öppen anslutning mot köket. Här finns en mysig öppen spis att tända upp under stjärnklara höst och vinterkvällar. Utgång till altanen mot naturen och havet med magiska solnedgångar.
Från hallen nås även ett sovrum/arbetsrum som vetter mot naturen och havet. Gästtoalett finns i anslutning till hallen, liksom det rejäla dubbelgaraget med två separata elektriska portar.

Övervåningen:
Övre plan nås via såväl hallen som vardagsrummet. På övervåningen är det fint avdelat med ett stort Master Bedroom med stora fönsterpartier samt förvaring över en hel vägg. Badrum med dusch och ett dressing room i direkt anslutning till det stora sovrummet. Därtill ett fantastiskt allrum, öppet upp till nock och med magisk utsikt över såväl horisonten och farleden.
I den andra delen av övervåningen finns tre ljuvliga och ljusa sovrum med utgång till en rymlig balkong från ett av rummen. Här har även barnen sitt eget allrum med samma fina utsikt och utgång till balkongen. Ytterligare ett badrum med både badkar och dusch i anslutning till barnens allrum.

Alla uteplatser och balkong är tillverkade av enhetliga och väl tilltagna dimensioner.
I trädgården finner ni stora gräsmattor och två härliga altaner. Här finns även rabatter med grönska såväl som bärbuskar, fruktträd och örter.

Välkomna till Norra Hultavägen 16 - ett vackert hem att trivas i!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Särö
Särö med sitt attraktiva läge vid kusten och med närhet till både Göteborg och Kungsbacka, har blivit en mycket populär boendeort. Här finns mycket att erbjuda både vad det gäller fritidsaktiviteter och naturupplevelser.
Förutom trevliga båthamnar, golf- och tennisbanor samt cykelleder finns det gott om badplatser i form av släta klipphällar och trivsamma sandstränder.
Vackra promenadstråk erbjuder bland annat Särö Västerskog, som kantas av flera hundraåriga ekar och tallar.
Här är det lätt att trivas!
Karta